Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Септември 2025 (Тема 9)

• 32 071
  • 721
  •   6
Отговори
# 675
  • София
Тему избират куриера, ние не можем.

# 676
  • София
Ясно де ама на база на какво се избира ми е интересно... Айде големи пратки в BoxNow няма да стане.

# 677
Ясно де ама на база на какво се избира ми е интересно... Айде големи пратки в BoxNow няма да стане.

На база кой е по-евтин, не е ракетна наука.

Аз пък съм недоволен че не ми дава връщане на кредит и то от 21.08.

# 678
  • София
Къде съм казала, че е ракетна наука? Айде по-леко със заяжданията...

# 679

На база кой е по-евтин, не е ракетна наука.

Аз пък съм недоволен че не ми дава връщане на кредит и то от 21.08.
Аз нямам от май месец 😀

# 680
И аз нямам. Много разочароващо

# 681
Току-що разбирам, че Бокснау е деактивирал кутиите си в най-близкия до мен пункт и трябва да ги пренасочвам вече доста по-далеч RageImp. Писна ми куриери да затварят офиси в нашия квартал, ето сега и тези - след Еконт, които директно си го затвориха, и след Спиди, които си местят офиса все по-далеч и във все по-малки помещения... Все едно не живеят хора в този квартал! Много съм зла.
А любимият в няколко чифта кавички Експрес Уан оставя пратките също на майната си в едно помещение, което май не е и с размерите на гараж, ами по-малко, прилича на магазинче от началото на 90-те с какво ли не, накачено навсякъде, виси, муши ти се в лицето и те ръга в ребрата, то боклуци, играчки, и аз не знам какви дреболийки, вътре и един човек не може да влезе, а ако реши да го направи, трябва да е много строен и гъвкав, та да се промъква между стоката... да, доставката на Тему ни е безплатна, ок, ама други доставки не са, а ги получаваме в безобразни условия. Ама то и това влияе върху количеството на поръчките, човек все повече се замисля, преди да поръча.

Скрит текст:
Става дума за жк „Изток“ в София.

# 682
  • София
Че в Изток, нямаше ли Еконт до парка?

Никой, никого не кара да поръчва.... сами се вкарваме в тази драма Mr. Green

# 683
На мен една поръчка с три артикула ми я разделиха "За по-бърза доставка". Та на какъв принцип решават ми е мистерия.
 Два с Експрес уан и един с Бокснау. Супер дребни неща са. За съжаление явно тези навлизат сериозно като основен доставчик. Алито изпращаха преди с тях. Не съм поръчвала от там отдавна и нямам идея дали още ги използват.

Много клипчета  гледах с тази четка за тоалетна и си я поръчах. Да ви кажа доволна съм, сега и резервни гъби ще проъчам.
Отдолу синьото е препарат, който като се намокри гъбата се разпенва и стига за добро почистване на цялата тоалетна чиния, стабилно стои на дръжката и после с едно натискане на бутончето пада в коша. Става за всекидневна поддръжка, без миризма е.

# 684
Че в Изток, нямаше ли Еконт до парка?

ИмаШЕ. Вече няма, и то поне от 2 години, не помня точната дата, просто го затвориха от днес за утре, прехвърлиха вече пратените до клона поръчки в един клон в „Изгрев“ на майната си и това беше. Бизнес, бате Trollface.

Естествено, че никой никого не кара да поръчва, такъв въпрос никога не е стоял. Само че поръчките - конкретно за себе си говоря, но предполагам, че това ще е валидно и за немалко от останалите тук - не се изчерпват с тези от Temu, има някои неща, които просто е по-удобно, по-бързо, по-сигурно или дори единствено възможно да поръчаш през куриер. Онлайн търговията е голямо удобство и предлага много възможности.

# 685
Не мога да не измрънкам и аз. Разделиха ми пратката на БоксНау и Експрес1. Забравих, че съм взела пратка от БоксНау, но Експрес1 никви ги няма. Ще почакам още 2 дни до крайния срок и ще мрънкам на бота. Просто не искам да имам нищо общо с тази жалка куриерска фирмичка, но за жалост няма какво да кажа…. Ще берем ядове с тях и ще си мрънкаме тук взаимно 😡

# 686
  • Ст Загора
И моята с експреса не е мръднала утре е крайният срок.
Още 2 чакам които сигурно ще са комбинирани

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 15:45 от nasito8988

# 687
  • Испания
Днес,за първи път от близо месец и половина без оферти/освен от лошите купони/,ми пуснаха карта за отстъпка,и то две. Естествено пуснах поръчка. Сега ако ми пуснат и кредит,ехеее.Така че,пробвайте. Извиках я с discount 777.

# 688
И на мен след 2 месеца нищо, днес ми даде 2 карти за отстъпка.

# 689
И аз имам на имейла писмо, в което ми дават карта за отстъпка. Не съм пробвала дали две ще ми даде.

Общи условия

Активация на акаунт