🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 170
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 230
Но тези хора държат да се покажат, просто не разбирам на какво се дължи самочувствието им?

# 1 231
Скрит текст:
Скрит текст:
Изгледах наведнъж трите епизода.

Този Краси ми е супер неприятен. Едно, че ми напомня на мутра. Второ, си показа и злобата в последния епизод. И то спрямо жена пред жени.

По-противен от него ми е само докторът, който е явно някакъв бял супремасист. Въобще как е възможно бъдещ лекар да се изрази по такъв начин за друго човешко същество. Направо е плашещо какви хора са в тази професия. Дори някоя раса да не те привлича физически, това ли е начинът да го заявиш и какъв е изобщо смисълът да го казваш на глас. Блякс

От жените не ми допадат Дениз и Шермин. Не знам какво работят и какви са, но с тези идеи кой имал пари и какво ще ти даде, е голяма досада. Въпреки че според мен Шермин добре го прецени специално този Краси що за човек е. Даже беше мека.

Габито на мен ми е забавна. И в нейния си сезон не ми беше толкова неприятна.

Като цяло, засега Габриела, която изработва бижута, ми е най-симпатична. Не ми пречи гласът й.
Филипа, в един момент в началото като я дадоха в профил, ми напомни на една Деси фотосесията. Но после видях, че има по-нежни черти и не си е сложила толкова много неща в устните. Звучи разумна, но ми изглежда като да се прави на по-хайпната за всичко и всички, отколкото реално е.

От мъжете външно ми харесва кметският син, но като характер - май не.

Петър, май беше актьорът, и италианецът като че ли са най-адекватни, поне според мен.  

Този македонеца си го спомням от тук (където участва и Йордан от ДиК1) и тогава ми направи хубаво впечатление. За сега в предаването по-скоро ми е странно как се държи. Както някой беше писал, точно на сърдитко ми прилича, който ще се цупи защо си говориш с този или онзи човек и едва ли не, че е предателство към него това.

Македонците имат чар, обаче са изключителни дървени глави - инатливи и нарцистични.
Има един стар виц - как се вари македонска глава? Слагаш в тенджерата главата и един камък. Камъкът като омекне, още половин час и главата е готова. Този Йовица ще излезе типичен представител на нацията си.

Хахаха, не го бях чувала, но е забавно. Може, може и да е такъв 😄 Малко по детски се мусеше, като му вземат Фифи

# 1 232
Лек спойлер - пиша го тук, защото не разкрива някакви развръзки, но все пак намеква за предстоящи конфликти.
Скрит текст:
Габи доста хейти Емили в сторитата си, а на въпроса какво мисли за нея, отговаря, че скоро ще видим в епизодите. Намеква също, че в понеделник Шермин ще разбере за историята с “прането”.

# 1 233
Габи ако вирее в такива среди, нищо чудно че има самочувствие на красива и умна. Хем ми се виждаше дъно, хем имало още много надолу.

# 1 234
  • някъде другаде
Сега гледам епизода от вчера. Лили ми е интересна за сега.

# 1 235
Не знам къде съм бляла днес, но как е възможно да съм пропуснала един цял огромен млад ерген Dizzy Face Всичко заради някакъв прах за пране…
Доообре, а какъв е самоуверен и слънчев, озари цялата къща Laughing  Веднага го заподозирам за пълен психопат!
Шермин много се превъзбуди като го видя, милата. Радвам се, събраха се доста кукувици, все ще се случи нещо!

# 1 236
Но тези хора държат да се покажат, просто не разбирам на какво се дължи самочувствието им?
На клинично отклонение...

# 1 237
Даже не помня Габи срещу кого беше були, тук ми е забавна.

Иначе, баща ѝ носи голяма отговорност, че не са потърсили психологическа помощ за Емили, когато е трябвало, сега не знам дали може да бъде…излекувана ли, променена ли, не знам и аз как да го кажа. Явно дефицитите ѝ са се проявили в най-ранна възраст.

Габи се разправяше с Пам, Елена, тази Мони танцьорката със странната фамилия… беше доста грубичка 😄

# 1 238
  • Варна
Не знам къде съм бляла днес, но как е възможно да съм пропуснала един цял огромен млад ерген Dizzy Face Всичко заради някакъв прах за пране…
Доообре, а какъв е самоуверен и слънчев, озари цялата къща Laughing  Веднага го заподозирам за пълен психопат!
Шермин много се превъзбуди като го видя, милата. Радвам се, събраха се доста кукувици, все ще се случи нещо!
Не знам дали е психопат, но е фетишист на тема женски крака 🤣
Човекът си го каза - дълги женски крака, с фини глезени и на високи токчета.

# 1 239
Днес върви една мацка пред мен, висока с къса пола, дълъг крак, ама не й беше тънък глезена, та си рекох: таз няма да я хареса последния ерген Joy

# 1 240
Още съм на средата на втори епизод, не знам даже дали ще го догледам.
За мен това е преименуван Биг Брадър. Разбирам, че Тушев е бил продуцент на ББ, та явно се връща към корените си. Не съм гледала сезон 1 и 2, само 3 и 4, като предпочитам 4. Но дори 3 беше на светлинни години пред това дъно на дъното, което се намира под абсолютното дъно.

# 1 241
Радо Тушев не помня да е бил продуцент на Биг Брадър. Обратното, Ники Николов беше (тоест продуцентът на миналия сезон с Мартин, Виктор и Васил). После Тупарев и накрая Краси Ванков.

# 1 242
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Липсата на мозъчни клетки и гънки.

# 1 243
  • Sofia
Тази Шермен и тя заработвала и в Onlyfans - днес четох публикация на Мариела Нордел

# 1 244
Радо Тушев не помня да е бил продуцент на Биг Брадър. Обратното, Ники Николов беше (тоест продуцентът на миналия сезон с Мартин, Виктор и Васил). После Тупарев и накрая Краси Ванков.

Общи условия

Активация на акаунт