🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 244
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 215
Предполагам, че продукцията ще пусне записа с Красимир и Емили – да се насладят и останалите участници на това ‘кинематографично изживяване’. Би било чудесно да ги попитат и какви ги вършат извън предаването – така, за обща културна осведоменост - съдружници или просто хореографи на скандали? Така или иначе, вече изиграха своя цирков номер, по-добре да освободят манежа за следващите...

# 1 216
Даже не помня Габи срещу кого беше були, тук ми е забавна.

Иначе, баща ѝ носи голяма отговорност, че не са потърсили психологическа помощ за Емили, когато е трябвало, сега не знам дали може да бъде…излекувана ли, променена ли, не знам и аз как да го кажа. Явно дефицитите ѝ са се проявили в най-ранна възраст.

# 1 217
  • Варна
На Шермин едната й цица виси повече от другата.
На Габи едната й цица е повече в пъпки и изпъкнали вени.
Много силикон, много нещо.

# 1 218
# 1 219
Днес ще има ли епизод?

# 1 220
Май няма епизод днес.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 12:37 от Анонимен

# 1 221
Вярно нямало епизод днес… Жалко, бях се настроила. 😁

Аз нямам нищо против Габи. Във втори сезон ме дразнеше, заради обидите към другите, но явно си е взела поука и сега шегичките ѝ са по-скоро закачливи. И е намалила устните - явно все пак ѝ е влязъл някакъв акъл в главата (макар че има още накъде). А дали поведението ѝ е такова само за камерите - няма значение за мен. Гледам, за да разтоваря и не се тормозя с това кой какъв е в реалния живот.

# 1 222
Риалитито за мен е супер забавно Smiley  и не смятам да спирам да гледам,напротив. Всичко намирам за комично,самите участници също се вживяват като актьори(по-голямата част от тях) и съм сигурна, че режисьорите държат преди всичко на развлекателния елемент . Bowtie
В следващите дни ще ми липсва

И аз намирам Габи за много забавна , в С2 беше карикатура. Сега ми е симпатична.

# 1 223
Май няма епизод днес, но и в близките дни, обаче какво ще гледаме днес като реалити по ягодите се чудя?
Скрит текст:
Диви и красиви по Нова е много подобно, може би днес имат епизод, до колкото знам имат епизод всеки делник. Аз ги гледам в YouTube.

# 1 224
Опитах Диви и красиви и ме заболя главата. Не е възможно това да са реални хора. Накъде върви този свят

# 1 225
Явно този Пенко е тотал щета във всяко отношение Trollface
Наистина е срам за БЛС в такъв случай.Чий го дири в предаването Sweat Smile
Сега ще отнесе заслужен хейт, той ми е най-противният до момента. Както някой написа тук "само с пръчка е пипал жена"Личи си TrollfaceTrollfaceTrollface

А и каква специализация бълнува,след като няма УИН,явно не се е дипломирал,гОркия - падам просто

# 1 226
Диви и красиви няма да ви хареса, ако ви допада Ергенът: Любов в рая, съвсем различна динамика е.
За мен спокойно можеха да направят Ергенът 5 дни в седмицата, доста по-бурно е от всичко, което сме гледали досега, а и "седмицата" завърши в нищото.

# 1 227
Диви и красиви няма да ви хареса, ако ви допада Ергенът: Любов в рая, съвсем различна динамика е.
За мен спокойно можеха да направят Ергенът 5 дни в седмицата, доста по-бурно е от всичко, което сме гледали досега, а и "седмицата" завърши в нищото.

То аз като гледам, всяка седмица ще завършва в нищото. Вкарвайки на час по лъжичка участници, няма да има време те да се опознават. Явно ще гонят междувременно също. По този начин шансът за истински двойки накрая намалява. Мисля, че това не е добро продуцентско хрумване.

# 1 228
  • София
Новият сезон спокойно може да мине за трагикомедия или за научно изследване върху индивиди с по една мозъчна клетка. Повечето от участниците демонстрират поведение, което трудно може да се нарече адекватно, наблюдаваме хора, които изглеждат напълно откъснати от реалността.( Шермин, Емили, “др” Пенко). Човек започва да се пита дали не гледа социален експеримент за алтернативна вселена с минимален мозъчен ресурс.

# 1 229
Новият сезон спокойно може да мине за трагикомедия или за научно изследване върху индивиди с по една мозъчна клетка. Повечето от участниците демонстрират поведение, което трудно може да се нарече адекватно, наблюдаваме хора, които изглеждат напълно откъснати от реалността.( Шермин, Емили, “др” Пенко). Човек започва да се пита дали не гледа социален експеримент за алтернативна вселена с минимален мозъчен ресурс.

В подобни риалитита виждаме главно хора-неможачи. Като не могат друго и бам, дай да вляза в Ергена, че да се прочуя и да изкарам някой лев, че иначе вися само на мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт