🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 840
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 200
Имам съмнения относно Лили - танцьорката и нейната сексуалност?
Риалити форматите имат за цел да тестват толерантността по отношение на LGBTвъзгледите,хомофобията,расизма и ми е любопитно....не случайно стои отворена темата "кой е травеститът". Самият Туджаров каза,че кастът е супер шарен

# 1 201
По повод 'Преди Обед" преди може би ден слушах студиото, в което главната редакторка на  "Ергенът-Любов в Рая" обясняваше, че може да определи сезона като"романтична комедия". По принцип до онзи ден ми беше забавно и може би.....бих се съгласила. Но сега я питам - това вчера е към романтичното или към друг тип предаване. То, Тушев не ме изненадва изобщо(знаем какво да очакваме), забавно е тяхното изложение за формата към момента, особено като предстоят скандалите минимум две седмици. Грозното започна. Та...им чакам развоя на тази спомената концепция -  като цяло описана от тях "романтична  комедия".😁

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 18:22 от a.vasileva

# 1 202
Здравейте,

Мога ли някъде да гледам епизодите онлайн? В болница съм и добре ще ми дойде да се поразсея малко.

Благодаря много.

# 1 203
Здравейте,

Мога ли някъде да гледам епизодите онлайн? В болница съм и добре ще ми дойде да се поразсея малко.

Благодаря много.

В BTV Plus опитайте.

# 1 204
Емили била дъщеря на футболиста Ваньо Шишков от Берое, дали е вярно?
Четох, че пребила друго момиче с метален прът, като била на 17. Дано да не е вярно, но има нещо налудно в погледа й.

# 1 205
  • sofia
Аз съм си свалила направо Еон тв на телефона , но е платено . Така имам всички канали , връщам си и т.н . - телевизия на телефона - много е удобно Simple Smile

# 1 206
Здравейте,

Благодаря много.
Тук са всичките  https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/68083/sezon-1/ergenat-lju … izod-3-03-09-2025

# 1 207
Скрит текст:
Изгледах наведнъж трите епизода.

Този Краси ми е супер неприятен. Едно, че ми напомня на мутра. Второ, си показа и злобата в последния епизод. И то спрямо жена пред жени.

По-противен от него ми е само докторът, който е явно някакъв бял супремасист. Въобще как е възможно бъдещ лекар да се изрази по такъв начин за друго човешко същество. Направо е плашещо какви хора са в тази професия. Дори някоя раса да не те привлича физически, това ли е начинът да го заявиш и какъв е изобщо смисълът да го казваш на глас. Блякс

От жените не ми допадат Дениз и Шермин. Не знам какво работят и какви са, но с тези идеи кой имал пари и какво ще ти даде, е голяма досада. Въпреки че според мен Шермин добре го прецени специално този Краси що за човек е. Даже беше мека.

Габито на мен ми е забавна. И в нейния си сезон не ми беше толкова неприятна.

Като цяло, засега Габриела, която изработва бижута, ми е най-симпатична. Не ми пречи гласът й.
Филипа, в един момент в началото като я дадоха в профил, ми напомни на една Деси фотосесията. Но после видях, че има по-нежни черти и не си е сложила толкова много неща в устните. Звучи разумна, но ми изглежда като да се прави на по-хайпната за всичко и всички, отколкото реално е.

От мъжете външно ми харесва кметският син, но като характер - май не.

Петър, май беше актьорът, и италианецът като че ли са най-адекватни, поне според мен.  

Този македонеца си го спомням от тук (където участва и Йордан от ДиК1) и тогава ми направи хубаво впечатление. За сега в предаването по-скоро ми е странно как се държи. Както някой беше писал, точно на сърдитко ми прилича, който ще се цупи защо си говориш с този или онзи човек и едва ли не, че е предателство към него това.

Македонците имат чар, обаче са изключителни дървени глави - инатливи и нарцистични.
Има един стар виц - как се вари македонска глава? Слагаш в тенджерата главата и един камък. Камъкът като омекне, още половин час и главата е готова. Този Йовица ще излезе типичен представител на нацията си.

# 1 208
Ето как баща й на Емили я оправдава за случката
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/bashchata-na-emili-pred-blits-p … delni_270287.html

# 1 209
Минавам само да споделя, че според мен новата участничка е сестра на Рашфорд Grinning

# 1 210

Аз сега така и не разбрах имаше ли кекс или не между биячката и бияча?

# 1 211
  • гр.Добрич
Никой, нищо не разбра, но всички са възмутени.

# 1 212

Да го наречем така : Имаше взаимодействие с някакви неща, от които чухме някакви звуци, които нашата фантазия може да ни изработи, предвид опита - не знайно откъде придобит, с който не сме виновни, че разполагаме.😂

# 1 213
  • София

Да го наречем така : Имаше взаимодействие с някакви неща, от които чухме някакви звуци, които нашата фантазия може да ни изработи, предвид опита - не знайно откъде придобит, с който не сме виновни, че разполагаме.😂
А осъдили ли са я родителите на момичето? И това ми го дават по националната...
И как булито Габи сега ви стана изведнъж симпатична? Понякога се изумявам на късата памет на българина...Triumph
 - на следващата статия е 404

# 1 214

А осъдили ли са я родителите на момичето? И това ми го дават по националната...
И как булито Габи сега ви стана изведнъж симпатична? Понякога се изумявам на късата памет на българина...Triumph
 - на следващата статия е 404

Не се ядосвай, всичко е в кръга на майтапа тук. Дори Габи не е спомената от мен с нещо добро. Смятам, че трябва да направиш разграничение: от това което гледаш и реалния свят. Никой тук, смятам не е застанал сериозно да проповядва морал( просто се изказват мнения и закачки). Тук се забавляваме, направи го и ти, съвсем добронамерено го казвам.🙂

Общи условия

Активация на акаунт