🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 274
  • 2 653
  •   5
Отговори
# 1 185
Тя хубаво е права, ама да види първо себе си. Тогава да коментира другите.
Риалити чек и е нужен.  И не Анке, не такъв чек за какъвто си помисли

# 1 186
А Емили някой дали я познава да сподели дали играе, на мен ми интересен персонаж. Това е шоу в крайна сметка, не всичко трябва да се приема първосигнално

# 1 187
На първите страници от темата попаднах на коментари за доктор Пепи - явно още е в процес на обучение за ДжиПи.
Ако е специализант, за какъвто го представят, ще го има в регистъра на БЛС. Специализацията не е стаж след студентство, а реална работа като лекар в обучение.

# 1 188
Биг Брадър си беше яка простотия. От типа да те е срам след години, че си гледал такава помия, но Ергенът като цяло досега беше на по-високо ниво. И все пак това с Венета от първи сезон не беше излъчено, което показва опошляване. Пак опростачихме вносен формат.
“Ергенът” хич не е на по-високо ниво - еднакви са. Да не кажа даже, че в ББ е имало по-искрени любовни истории. 😁 Което и да е риалитито - мисля, че повечето хора сме тук за сеира. Ясно е, че друго няма да излезе.
За мен пък винаги Ергенът досега е бил на по-високо ниво от ББ, не, че е някакво супер ниво. Но специално досега всички ергени без Мартин бяха пример за прилично възпитание.

Виктор 1 беше доста по-възпитан от средностатистическият БГ мъж. Конте, но винаги беше любезен с жените, колкото и да му късаха нервите. Галантен, направо мъж за пример. Някъде прочетох, че една жена била "на крачка да емигрира заради простотията", но останала като видяла, че и у нас имало мъже като Виктор. Smirk

Евгени също беше поне леко над средното ниво като възпитание. Вярно, с доста дефицити на характера, но не е батка или мутра, нито пък Алек, Виктор 2 или Васил са такива. Къде-къде са над Краси, Петко, Пенко, Неделчо и пр. Досега само Мартин е типичен чалгопитек, а в този сезон се чудиш кой не е. Точно ала обикновения ББ.

Откровено казано, с малки изключения като Емили дамският състав този път е по-добър и сякаш са решили да се реваншират и да осмеят и Ганьо. Simple Smile

В тази връзка ще гледам само клипчетата на сайта на предаването с моите любимКи - засега Натали, Дениз, Филипа. В този сезон нямам любимци мъже.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 17:11 от Kamelia_Prague

# 1 189
  • София
Защо нямаше червена точка и СЕМ не се ли е самосезирал?

# 1 190
И пак за доктор Пенко да се разпиша, това че човек няма социални умения с жени, и пред камера, или има предразсъдъци - в крайна сметка не го определя като лош доктор, лош диагностик или каквото и да било в неговата област(при него само ще гадаем засега).Това все пак не е ясно, има доста цинични ръбове - доктори, които в днешно време съвсем естествено не са предпочитани, но в работата са много добри. Ако е разписан пак за доктор, ама не е както в ДиК една мома, само се хабим. 😁

# 1 191
Ще си върна пак да изгледам какво толкова каза Дофтора за новата мацка , че така са настръхнали в коментарите. Спомена , че е виждал афроамериканци , но никога не е контактувал с такива. И аз съм тъй и не се мисля за расистка

# 1 192
Много евтин сезон, във всеки смисъл на думата. За пръв път няма да го догледам май, а съм фен на формата.

Мъжете са под всякаква критика и, за съжаление, са наистина представителна извадка на българския самец — и външно, и като поведение и манталитет. Предишните ергени без Мартин бяха изключително редки птици и стоят като херцози до новите.

Дори не ми се пише и коментира. Единствено искам да отбележа, че расизмът на докторчето е комично-умилителен, имайки предвид, че и той самият не е точно предводителят на бледоликите. В САЩ дори не биха го водели за бял човек, в Европа извън Балканите и Средиземноморието — също.

# 1 193
  • HH
Единственият плюс на сегашният сезон е липсата на надутият до пръсване Наум Шопов.

За каста, от мъжете единият е одрал кожата и стайлинга на Криско. Визуално никой не ми допада.

От жените - това ли е представителната извадка - силикон, кичури и джуки? Е не всички, има няколко които още не са с тунинг, дано и така да си останат.

# 1 194
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никой да не ми пипа Пенко!!!
Страхотен образ,цвиля всеки път като си отвори устата и тъъъкмо да каже нещо и той взел,че си забравил мисълта. Ей така като се получи значи...
Нямам търпение за разговор между Пенко и Емили. Един за друг родени.

Доктор Пепи победител.

# 1 195
Никой да не ми пипа Пенко!!!
Страхотен образ,цвиля всеки път като си отвори устата и тъъъкмо да каже нещо и той взел,че си забравил мисълта. Ей така като се получи значи...
Нямам търпение за разговор между Пенко и Емили. Един за друг родени.

Доктор Пепи победител.
Няма, няма да го пипаме. 😂Обаче няма как да има разговор между Пенко и Емили, първо защото  Краси дебне и не си дава територията - явно с предварителна история там, второ защото Емили ще си тръгне преди доктор Питагор.😉

# 1 196
  • София
Тази Лили новата ми е като е травестит. Много ми е страшна в лице.

Пенко е много зле, горкия с тия изказвания. Как се спича само, да не е девствен? Само на синхрони е голям отворко.

Емили, то там няма няма нужда от коментари. Много неадекватно същество. Браво на Краси! Нищо, че и той има вид на примат, но е прав.

Новото момче не ми харесва. Отново.

Връщам се да ви чета.

# 1 197
Габриела - момичето с бижутата и луканките, на мен ми е страшно симпатична на този етап. Намирам я за атрактивна на външен вид и като тяло, и като лице. Гласът й хич не ми пречи, предпочитам такъв тембър пред пискливи бонбонени гласчета, които звучат като анимационни герои.

Този Краси е ясно с какъв манталитет е и че е доста хм, семпъл, за да не кажа прост. На мен ми прилича на братя Пулеви Grinning Grinning
Но е факт, че се котират такива мъже и се водят вървежни.

# 1 198
Пуснах си "Преди Обед", докато чистя - както всяка предишна година студиото им с коментатори страшно ме дразни.
Дори не разбирам как Емили може да е положителен персонаж, има отвратително минало, а всички тези глупости, които дрънка и прави, са, за да придрапа за слава и да я дават по телевизията. Краси не бих го сравнила и с примат, те са ми по-човечни и ерудирани. Хем да нахейтим другарчето, но ако може и да захлебим нещо, "човещинка" си му е.
Мислех си, че италианецът ще е от по-неприятните персонажи, но до момента ми изглежда приветлив. Филипа и златарката също са ми симпатични. Йовица според мен е страшен играч, лесно ще успее да лавира между Лили и Филипа още дълго време.

# 1 199
От жените - това ли е представителната извадка - силикон, кичури и джуки? Е не всички, има няколко които още не са с тунинг, дано и така да си останат.
Изненадвам се, че още има хора, според които едно риалити е представителна извадка на… Каквото и да било. 😁

Общи условия

Активация на акаунт