🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 123
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 335
https://www.youtube.com/watch?v=3pM3y1sS50I

Саркастчето ме кара да се смея с глас - АЛО.БГ ЕдишЪн ,Емили-Кларинетката и ценоразписа Stuck Out Tongue Closed Eyes и т.н.
Уцелил ги е всички в десятката, вкл. и бюджета на продукцията Trollface
Страшен разбор, който му е фен, да го изгледа
Търкалям се от смях с него...направо ме сърби да гледам епизодите паралелно с неговите обзори 😂

# 1 336
Гледахте ли на Ана Мария подкаста? Задобрява. Не очаквах да е сериозна с начинанието, но не спира и кани интересни гости. Мацката, която е поканила за тоя обзор ми хареса как ѝ заби ''Ти какво работиш, освен да ходиш в реалитита?''

Къде може да се гледа?

# 1 337
Гледахте ли на Ана Мария подкаста? Задобрява. Не очаквах да е сериозна с начинанието, но не спира и кани интересни гости. Мацката, която е поканила за тоя обзор ми хареса как ѝ заби ''Ти какво работиш, освен да ходиш в реалитита?''
Не - и не смятам да я гледам. Нейните 10 минутки слави минаха и предвид отвратителния ѝ характер, не смятам да ѝ давам начини да монетизира от онлайн гледаемост.

# 1 338
https://www.youtube.com/watch?v=16KKvJVHaw0&ab_channel=Anna-MariaRealiteaShow

Mного добре й се получава даже. Аз в Ергенът не я харесвах особено,но като подкастър се справя.
Говори спокойно,изрязява се правилно.Изслушва, задава правилните въпроси.
Ако махне филъра,който й изкривява устните докато говори(и не е приятна гледка) ще е готина мадама.
Има тик да си изплезва езика и да си облизва устните, не знам това дали ще може да го коригира.

# 1 339
Това с облизването на устните е типично за закачените на определени субстанции, между другото.
Коя риалити звезда ѝ е гостувала?

# 1 340
За облизването на устните в Ергенът беше казала,че й е тик от малка и не може да го контролира.
Не ми изглежда да е на сустанции. Прекалено умна е и здраво стъпила на земята,за да забие в тази посока.

# 1 341
Хич не е прекалено умна, ама няма да спорим.

# 1 342
  • София
Обзорът на Саркаста е топ. Яко им сипва в саркастичня си стил.
Натали била танцьорка в клуб 33. Интересно, че тя изобщо не го спомена, а куп други глупости се изписаха за нея. Хореограф, модел, че и в шаха я набутаха, а тя сигурно не знае коня и офицера как се движат по дъската.

Ауткаста ги нахрани мощно - този сезон бил дъно и петнял името/марката Ергенът.
бтв: Да, и аз писах нещо подобно. Мхм, но не чак толкова остро. По-скоро трябваше да кръстят шоуто по различен начин. Но от друга  страна ги разбирам - те именно на името' Ергенът' разчитат, за да носи парички от рекламните договори. А и все пак това предаване, като име си го има, макар и не особено успешно в САЩ.

Кукушев - нищо съществено. По-любопитно е, че нахрани Петър. А са колеги все пак.
Подразни се, че напоследък толкова много актьори се пънат да ''търсят'' любовта в риалити предавания (визирайки и Диви и красиви).

Нещо любопитно от Емо Каменов.
За Краси (така звучеше сякаш се познават или поне той знае сигурни неща за него) - не е никакъв собственик на заложни къщи, а обикновен служител и изпълнител. Изсмя се, че в предаването го представят като бизнесмен и бос. И всъщност го обвини, че е дилър на бял прашец (мхм, може и за захар да има предвид, не знам)... 🙄
Обвини Дениз Хайрула, че била любовница на Делян Пеевски.
Насмете яко бившите ергенки.
Похвали Филипа, Натали и Габриела.

# 1 343
Толкова ли нямаше читави ергени, че взеха беззъбия Йовица 😢

# 1 344
Хич не е прекалено умна, ама няма да спорим.

Това твърдение (което тя сама внуши и повтаряше през цялото време в предаването), че е много умна ме съсипва от смях всеки път.

Аз ще пропусна да я гледам, тази умница.

# 1 345

Малко смях в събота сутрин

# 1 346
Милена там за любов- не мисля.Хубава жена не може да си намери мъж в реала-съмнява ме.

Не беше голяма красавица 😬

# 1 347
Е, хубава жена е, няма какво да се лъжем.

# 1 348
  • София
Е, хубава жена е, няма какво да се лъжем.
Не знам дали не я бъркаш, но и да не я не е важен само външният вид, а и поведението. Тя не разказа дори някога да е имала връзка, най-хубавото ѝ романтично преживява е било, когато някакъв капитан ѝ позволил да покара лодката. Интересно дали още се занимава с парфюмите, сякаш там ѝ е силата, ако може през екран да се прецени.

# 1 349
Опс, Милена, да, обърках я.🤣

Общи условия

Активация на акаунт