🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 113
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 1 320
Габи Бланко ми стана симпатична, но не мисля, че търси любов там. За курорта е и да се забавлява.
Никой не е там за любов. Може би единствено Милена от сезон 3 - всички други (и мъже, и жени) участваха с други цели. В новия сезон не е по-различно. Въпросът е да са отворени поне да опитат да опознаят човека отсреща… Иска ми се да излезе поне една хубава двойка.

# 1 321
Ана Мария и Косара от миналия ерген най-накрая са зарязали бате си Марто и са си намерили гаджета. Този на Ана Мария изглежда по-симпатичен и естествен, на Косара много напомня на Емрах Стораро. Лошото е, че и двамата изглеждат по-малки дамите.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Косара имаше и стори с нейния, но не можах да го хвана на време.
Tози на Анна Мария прилича малко на Йовица.

Иначе за двойки, аз имам подозрения за Денис и Виктор, че ще стане по-централна сюжетна линия, други не виждам засега. Не знам дали Петър и Кристина няма да пробват да станат "герои", но не ги виждам. Тя ми е прекалено сериозна за него.  Мисля да ида да се прегледам, защото Габи Бланко ми е чак симпатична тоя сезон.

# 1 322
Милена там за любов- не мисля.Хубава жена не може да си намери мъж в реала-съмнява ме.

# 1 323
Никой ли не познава Емили в реала? Или поне нейни роднини?
Една потребителка писа назад, че я познава и била богаташка, но се покри, нищо повече не сподели...

Aко заработва в онлифенс,може и да има пари,иначе откъде ще ги взема като не работи? Или е платена и взема добри суми (на нощното шкафче), но кой би платил и един лев на това нещо?

Туджаров каза,че каквато я виждаме в предаването,такава била в действителност.Много му е било трудно да води комуникация с нея.
Момичето или е болно,или на субстанции.

Красимир и Тео Джеймс... някои хора явно много мразят Тео.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 22:27 от Adoralova

# 1 324
Aко заработва в онлифенс,може и да има пари,иначе откъде ще ги взема като не работи? Или е платена и взема добри суми (на нощното скафче), но кой би платил и един лев на това нещо?
А, със сигурност има кой да ѝ плаща - особено в Дубай лесно се котира млада руса силиконка. Но, разбира се, само за развлечение. Няма кой да се обвърже сериозно с нея.

# 1 325
Aко заработва в онлифенс,може и да има пари,иначе откъде ще ги взема като не работи? Или е платена и взема добри суми (на нощното скафче), но кой би платил и един лев на това нещо?
А, със сигурност има кой да ѝ плаща - особено в Дубай лесно се котира млада руса силиконка. Но, разбира се, само за развлечение. Няма кой да се обвърже сериозно с нея.
Не става ли дума за Емилито?

# 1 326
Така става, като чета през ред. 😂 Извинявайте.

# 1 327
  • София
Кои дни ще дават предаването?

# 1 328
Кои дни ще дават предаването?
Ами засега поне другата седмица ще бъде пак от понеделник до сряда, после не знам. Дано така да си върви.

# 1 329
https://www.youtube.com/watch?v=3pM3y1sS50I

Саркастчето ме кара да се смея с глас - АЛО.БГ ЕдишЪн ,Емили-Кларинетката и ценоразписа Stuck Out Tongue Closed Eyes и т.н.
Уцелил ги е всички в десятката, вкл. и бюджета на продукцията Trollface
Страшен разбор, който му е фен, да го изгледа

# 1 330
  • София
Никой ли не познава Емили в реала? Или поне нейни роднини?
Една потребителка писа назад, че я познава и била богаташка, но се покри, нищо повече не сподели...
Aко заработва в онлифенс,може и да има пари,иначе откъде ще ги взема като не работи? Или е платена и взема добри суми (на нощното шкафче), но кой би платил и един лев на това нещо?
Нали баща ѝ е бившият футболист от Берое и ЦСКА - Ваньо Шишков.

# 1 331
И работел в полицията в последните години... Вероятно след като щерка му е пребила съученичка и е имал работа с полицията покрай нея, са го взели на работа човечеца от съжаление.

# 1 332
Новият момент е, че има камери и зрителят вижда и вътре какво става. И понякога участниците си шушукат:  Дали има  камери?

Шармин: "Как се виждаш след 5 години? Simple Smile  ---ако отговориш като за интервю, не си познал! Правилният отговор е, че се виждаш с деца и семейство ( с Шармин, може би). И нечетенето на книги също се санкционира.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 23:31 от Pepina_n3

# 1 333
# 1 334
Гледахте ли на Ана Мария подкаста? Задобрява. Не очаквах да е сериозна с начинанието, но не спира и кани интересни гости. Мацката, която е поканила за тоя обзор ми хареса как ѝ заби ''Ти какво работиш, освен да ходиш в реалитита?''

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 00:03 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт