🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 123
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 305
Минал е Красимир покрай Тео/Тио Джеймс Grinning В интерес на истината, Тео дори му е батко с 3-4 години. Ако не сте гледали рекламата му на Долче и Габана, препоръчвам Smiling Imp

О, хахаха, наистина Тео Джеймс е на 40г. Не мога да повярвам, че Красимир е по-малък от него. Прилича на чичо му. 😄😄

# 1 306
Красимир изглежда поне на 45 год. Много  зле му се е отразил начинът на живот,който води, наистина е очевадно

# 1 307
Какъв ти Тео Джеймс?!
На мен Краси ми прилича на тази мечок от мъпетите:

# 1 308
Мда, наистина не изглежда на 37г.
Дали има шанс да послъгва за годинките?
Поне с 10г. По-възрастен  изглежда.

# 1 309
Не ми изглежда по-възрастен, точно на годините си изглежда.Има отпускане на лицето от едната страна, може са е травма.

# 1 310
Аз вече го написах вчера ,че подозирам,че е момче .Каквато и да е , не ми харесва нито визуално ( не става дума за расата ) , нито като държание ( макар ,че е рано , може да е поза ) . Не ,че пък другите много ми харесват . За сега са ми интересни  Дениз , Филипа и златарката , също и  Габи , която е дошла не като ергенка , а като Голямата уста , но много малко ги дават.
Много ме съмнява да е момче. Познавам нигерийски жени и почти всички имат такива черти - една идея по-мъжки. А и бюстът ѝ изглежда естествен.

Красимир въобще не ми изглежда 37 годишен. По-скоро 42-43.

# 1 311
Никой ли не познава Емили в реала? Или поне нейни роднини?

# 1 312
Здравейте ,всички стари муцуни ,и нови такива! Включвам се в темата със закъснение.Едва днес изгледах 3-те епизода накуп,с леко превъртане,признавам си.В шок съм! В първия момент мислех,че гледам някакво фрийк шоу.После се замислих дали и тук няма намеса AI .Не може толкова мъка да има на тоя свят! Имам си фаворити за приза главен КУКУрор -Емили на първо място,Пенко, Красимир.Засега...Браво на продуцента! От два часа се хиля като зелка-отдавна не бях гледала толкова хубава комедия!

# 1 313

С Дарито от КнИ не са ли съгражданки? Дали нямат някоя обща история Thinking

# 1 314
Още една асоциация с Красимир

# 1 315
Какъв е инстаграма на Красимир и Емили? Нещо не мога да ги намеря🤣да се посмея малко

Аз му го погледнах от последваните на инстаграма на "ергенът: любов в раят" ама му е заключен профила. чудя се защо ли Satisfied
Не само той, няколко от участниците са със заключени профили. Евтин трик за набиране на последователи. 😁 Аз се вързах, де - интересно ми беше какво е поствал и едва ли ще ви учуди. Снимки на марковите му дрехи, клипчета на стриптизьорки, клипчета как шофира, тъпи шеги за ц*ци…

# 1 316
Минал е Красимир покрай Тео/Тио Джеймс Grinning В интерес на истината, Тео дори му е батко с 3-4 години. Ако не сте гледали рекламата му на Долче и Габана, препоръчвам Smiling Imp

Kак изобщо някой може да намери прилика пък и снимка да постне тук на двамата, където няма никаква прилика.

Едното прилича на питек мутренски, другият човек- актьорът от Холивуд има интелигентно излъване и съвсем други черти.

Да си купи очила -висок диоптът този, който намери прилика хахах

# 1 317
  • here and now
Една потребителка писа назад, че я познава и била богаташка, но се покри, нищо повече не сподели...

# 1 318
Чак сега успях да изгледам епизод 3. Габи Бланко ми стана симпатична, но не мисля, че търси любов там. За курорта е и да се забавлява. В "нейния" сезон ми беше неприятна личност.
Някой назад беше описал 3 двойки, за които ще му е интересно как ще се развият нещата. На мен също. Това са-Микеле и Габриела, Петър и Кристина, Виктор и Дениз.
Йовица и Лили много си приличат по черти на лицето, но и двамата не са моите хора.
За съжаления малко показват от останалите, но от показаното и Дениз не ми е неприятна. Има положителна промяна и при нея. DJ Недялко не е лошо момче. Филипа ще е добре да се откачи от Йовица.
Натали повече мяука и играе с очи. Шармин си търси някой да я издържа. Кристина в този сезон повече говори сякаш и не е само красива 😁 Вчера се изненадах да я видя в сезон 1 от "Братя". Коментирано е сигурно в сезона с Евгени, но съм пропуснала тогава.
Абе, ще се гледа. Малко ала ББ е, ама ми харесва.

# 1 319
Само да вметна, че Тео има гръцки произход. Чертите са му балкански. Wink Фамилията му е Таптиклис.

Общи условия

Активация на акаунт