🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 438
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 390
На 21-22 е била, в статиите поне така са я писали. Малее, колко е малка.

# 391
Не знам кой е по-зле, жените или мъжете. Вярно, че това очаквахме. Но все пак ...директно да слагаха телефон за поръчка и цена. Сценарий не очаквам извън минутката им за реклама.

# 392
Вчера,някой отт семействтото ми се пошегува(отнасяше се за две от старите участнички ,които са грешните мадони с големите фалшиви бомпи),че когато са в акта и положението е разгорещено,биха могли с тях да  нокаутират своя партньор или пък да го задушат.На част от мъжете обаче им потекоха веднага лигите...Може да не е естетическо,ама щом гърдите са големи-няма значние.Направо... Млади момичета,може да изглеждат двойно по-големи,защото от много млади почват да коригират и сега се вижда това до какво е довело. Не ми се мисли след едни 20-30 години как ще изглеждат.Имам чувството,че този сезон ще е най-лошият.Едновременно може би ще бъде много скучен,но и много нервиращ,благодарение на хората,които са вътре.Не знам,как нормален участник би издържал да бъде сред такава компания.П.С Защо старазагорците са ....До колкоо разбрах,Емили е от района(не мисля че е ,баш от града)и ми се прииска  да се скрия в миша дупка,като го чух това...

# 393
Здравейте на всички, включвам се и аз, според мен ще имаме много за коментиране тук:)
Страшен цирк.
За мен Емели не е травестит.
Според мен е майтап за интерес на зрителите.
Иначе най-хубавата за мен  е златарката, обаче малко гласа й.....да не се окаже тя:)

# 394
На мен Дениз ми харесва в този сезон повече от предния(С1).
Няма вулгарно просташко излъчване и е с много  красиви фини черти на лицето.

# 395
Не знам, ама снощи Джастев вика: Джастооо, дали нямаме тамян да прикадим или поне светена вода да наръсим срещу зловредната простотия която се лее от екрана, че знайш ли, мое да е заразно тва чудо.Joy
Пък за италианеца като го видя тъй загащен отзад, вика тоя да не го е напънало по пътя и тия да са го извадили от храстите, че да не закъснее за шоуто, че тъй се е огащил сякаш набързичко. Joy
Всъщност гледам предаването, за да се забавлявам с коментарите в темата и тия на Джастев. Снощи бая се посмях, но по някое време ми стана скучно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 396
Много малко участници вкараха вчера, Райна не обяви ли над 40...
Доста по-естествено се развива действието тук, отколкото в Диви и красиви.

# 397
Пс. Габриела не беше ли на 24 и в предишният ерген? 😄
Е тя да не е някаква непостоянна - днес едно, утре друго?
Веднъж казала 24, винаги 24 😅

# 398
Пс. Габриела не беше ли на 24 и в предишният ерген? 😄
Е тя да не е някаква непостоянна - днес едно, утре друго?
Веднъж казала 24, винаги 24 😅

Така си е. Smile

Здравейте на всички, включвам се и аз, според мен ще имаме много за коментиране тук:)
Страшен цирк.
За мен Емели не е травестит.
Според мен е майтап за интерес на зрителите.
Иначе най-хубавата за мен  е златарката, обаче малко гласа й.....да не се окаже тя:)

На мен Емили ми прилича на травестит в лицето, но определено гласът на бижутерката е доста съмнителен. Grin

# 399
Емели участвала ли е в друго реалити?
Извинявам се, ако вече е коментирано, изпуснал съм.

# 400
От къде тръгна това, че ще са 40 участника, аз си четох и предварително,че ще са 16?

# 401
Всичко снощи в епизода беше адски евтино - от каста, през боядисаните в цикламено дървени столчета, разхвърляни сред камънаците на неподдържания плаж, до веещите се оранжеви чаршафи на шатрата. Къщите също изглеждаха доста евтино. Пак скалъпено с никакъв бюджет, мен лично това ме отблъсква - няма я изобщо атмосферата на предишните класически сезони и илюзията за приказка. Всички знаем, че е илюзия, но поне да се постараят малко да ни излъжат по-качествено. Едва ли ще го гледам.

# 402
  • София
Записвам се и се връщам да ви чета. Това ще е абсолютният цирк. Всички луди на едно място.

# 403
От къде тръгна това, че ще са 40 участника, аз си четох и предварително,че ще са 16?

Водещата го каза в самото начало

# 404
Цял епизод без нито една целувка. Лоооооол. Но, със сигурност ще наваксат, че и отгоре... 😆
Е, в края на епизода дадоха тийзър към следващия епизод и там има целувка, Емили с онзи малкия от Карлово.

Общи условия

Активация на акаунт