🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 494
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 405
Цял епизод без нито една целувка. Лоооооол. Но, със сигурност ще наваксат, че и отгоре... 😆
Е, в края на епизода дадоха тийзър към следващия епизод и там има целувка, Емили с онзи малкия от Карлово.

Дето не знае кое е Джи точката ли?SmileSmileSmile
Те него питаха дали знае, че е травестит. Според мен се будалкат с него и той се хвана.

# 406
Е той каза в края на епизода "Аз съм ВЪВ рая" (с френското Р), дето си мислехме преди от анонсите, че е гласът на Симеон от Диви и красиви.

# 407
  • България
Диви и красиви изглежда по-красиво и скъпо. Това си е евтинджос. Участниците са същият евтинджос.

# 408
  • ВАРНА
Бижутерката да не се окаже служител на спонсора Алтънбаш?Като ореховата ергенка от предишният сезон.

# 409
Малко информация за Емили. Арестувана е през 2015 за побой над своя приятелка. Има много статии в нета.
Участвала е в клипове на неизвестни рап певци.

# 410
Тъкмо щях да питам за побоя. Наистина са я давали по новините. Чудя се дали продуцентите са наясно. Според мен не е редно такова същество да се показва.

# 411
Емили защо лъже, че е не работи? Grinning
Баш в индустрията е.

Наистина това ще е абсолютен цирк.
По едно време ми беше неудобно да гледам дори. А това е само началото.

Тъкмо щях да питам за побоя. Наистина са я давали по новините. Чудя се дали продуцентите са наясно. Според мен не е редно такова същество да се показва.

Напълно съгласна. На подобни не бива да им се дава трибуна.

# 412
  • Be realistic - plan for a miracle.
E, то точно за това са я вкарали - разчитат, че е психически нестабилна, агресивна и арогантна и ще прави "шоу"... по техните разбирания.

# 413
Добавена е анкета и снимки на участниците в първия пост Simple Smile

# 414
Имам два въпроса, че нещо не разбрах и аз:
1. Кой от участниците в Игри на волята влезе снощи в Ергеня, такива коментари видях? Уж съм гледал всички сезони на ИВ, но не разпознах никого.
2. Емили участвала ли е в друго реалити или изобщо предаване?

# 415
Имам два въпроса, че нещо не разбрах и аз:
1. Кой от участниците в Игри на волята влезе снощи в Ергеня, такива коментари видях? Уж съм гледал всички сезони на ИВ, но не разпознах никого.
2. Емили участвала ли е в друго реалити или изобщо предаване?
Йовица прилича на Алекса.
Не мисля, че е участвала - гугълвах я преди старта и имаше статии само за побоя.

# 416
  • Варна
Минали са 10 години оттогава. Реабилитирана е.

# 417
  • София
Кло, чудна работа, мерси

За анкетата
Не, но ще продължа да гледам
Филипа и Натали + Петър, Орлин и Йовица.

Преди да започне Ергенът: Любов в рая на срраницата на уикипедия пишеше 20 участници. От там явно идва объркването.
Да, водещата спомена цифрата 40, което си е като в Островът на любовта. Явно ще има огромно текучество.
Е, все някъде трябва да пламне истинска любов. Но за това ще се разбере чак след края на шоуто и месеците след това. Simple Smile

# 418
Аз като влизаха 4-те ветеранки видях, че Кристина и Дениз май нямат силиконови импланти. Не са правени там.

Емили май не е добре с главата. Сериозно смятам, че това момиче нещо има психически проблем според мен. Не е смешно даже. Като я питат нещо и сякаш не вдява веднага какво я питат.

# 419
  • Вестерос
Имам сигурно инфо, че ще има труженички.
Някои от момчетата пък са отхвърлени от кастовете на Игри на волята.
Явно сеира ще е на макс. 🤣
Е че то се знае това

Общи условия

Активация на акаунт