🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 756
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 660
Кой беше Петър? Мен Виктор ме плаши, има нещо нерационално в рационалния му изказ и въпроси. От мъжете нямам фаворит за сега.

# 661
Такива като Емчето ги вкарват, за да изглеждат другите по-умни....
Пък и сеир да има...

Търсят новата Теа да им прави шоуто ама тук нямаме две изречения, а Теа мелеше по половин час и имаше нещо в главата въпреки емоциите.

# 662
  • София
Буквално имах чувството, че двете жички в мозъка на Емили се опитват да направят контакт и да я накарат да произведе едно смислено изречение. Трудно е за гледане.
На мен Виктор ми прилича на Рафи, а Йовица определено има погледа на Алекса.

# 663
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В началото си помислих, че Емилито е просто лудичка, ама така кротко луда някак. Но като прочетох как била пребила приятелката си, си дадох сметка, че е пълна психопатка, при това агресивна. Не знам дори защо гледаме по телевизията подобен невменяем човек.
Шермин пак разтяга същите локуми като в Ергенът - парите, подаръците, богатите гаджета, частните самолети. Всичко се е изменило, но нищо не се е променило. Expressionless

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 00:29 от Reinа

# 664
То е супер странно, защото на синхрони говори нормално(макар и бавно), а когато и задават въпроси участниците, буквално виждаш как осмисля въпроса и то на забавен каданс и търси думи, не ги намира, събеседника буквално се отказва....

# 665
Буквално имах чувството, че двете жички в мозъка на Емили се опитват да направят контакт и да я накарат да произведе едно смислено изречение. Трудно е за гледане.
На мен Виктор ми прилича на Рафи, а Йовица определено има погледа на Алекса.
Имаме и един Рълев.

# 666
Тези трите госпожици в кухнята ли ще спят?

# 667
Шермин е “целе-целеустремлена” 😭😂

# 668
Мъже, учете английски и отивайте в чужбина, че
иначе няма да се доредите до класна дама като Шермин. А, и олд мъни трябва да сте, макар че свеки олд мъни с титла Графиня ще получи инфаркт, ако й доведат Шермин за снаха Grin

# 669
иначе няма да се доредите до класна дама като Шермин. А, и олд мъни трябва да сте, макар че свеки олд мъни с титла Графиня ще получи инфаркт, ако й доведат Шермин за снаха Grin
Моля те, Шермин излиза само с женени мъже. Майките им, разбира се, нямат нищо против. Wink

# 670

Шермин ще й каже ще целеустремлена на 5 езика

# 671
  • here and now
Тези герданчета с пухчета, каква им е ролята или символиката?

# 672
Недоделчооо милия ше го изнесат с линейка 😁

# 673
Ооо, не. BB

# 674
Тези герданчета с пухчета, каква им е ролята или символиката?
Микрофони

Общи условия

Активация на акаунт