🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 521
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 780
Емили не играе роля. Такава си е глуповатичка.Даже съм на 100% убедена ,че това  ,,студентка по право" е нагласено от продукцията ,за да контрастира изцяло с нея самата.
Хората,които съм виждала да учат право изглеждат по коренно различен начин и се държат различно от това което тя показва.От един град сме с Емили и всички я знаят ,че от малка си слагаше цена ,за да спят с нея.
Израстнала е без баща си .Може би и оттам идва лекото поведение към мъже(За внимание)
Наистина е студентка по право, намерих я в официален списък на УНСС.
Значи тогава е излагация за цялата им система. 😀 Представям си как си взима изпитите.

# 781
Освен в Софийския, в другите не е много трудно да завършиш.

# 782
  • Варна
Ами то в днешно време вече не е престижно да си студент по право и студент в България изобщо. Всички вече влизат и всички завършват, иначе университета няма парички …

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 14:42 от Ivka_smile

# 783
  • София
Е, не е точно така. В СУ е доста трудно. В МУ-София също. За ТУ също съм чувала, че не е много лесно.

# 784
Много по-лесно е да си купиш учебника при съответния преподавател. Това е всеизвестно за УНСС.

Това че една жена се е продавала не означава, че е ултра тъпа. Шармин е в пъти по-неадекватна. Емили поне е откровено провокативна на сексуално ниво, докато тунингованите бивши уастнички в Ергенът направо си поставят цена.

# 785
Мисля, че ставаше дума да се завърши Право- освен в СУ, във всичките други университети, където се преподава тази специалност, не е особено трудно, съгласна съм.
И! Въпреки това, ми е чудно Емили как диплома за завършено средно образонвание има.
Тя вчера на 10- тата секунда реагираше с "Ти какво ме питаше", а на въпроса на Пенко относно това, защо не ходи често в Стара Загора- запецна и просто не знаеше какво я питат, камо ли да отговори. Има невероятни ментални дефицити тази мома. Аз въобще се чудя, как пресича улицата.

# 786
Учителите са кажат, но знам, че гледат да избутат децата със слаб успех,а не да им пишат двойки и да се борят на поправителен.

# 787
На мен пък Натали доста ми се издигна в очите , в сцената където докторчето блокира. Пое ролята за непринуден разговор , влезе му в положението на човека. Вероятно напрежението му изби, не е инфлуенсър, не е свикнал с камери , за капак и много хубава жена ...после питаме защо не вкарват обикновени хора- ми не се знае как ще реагират на стреса.

# 788
Емили е не просто тъпа, тя е вдлъбната.

А този където се натиска с нея (Неделчо ли беше?) получи мозъчен срив като чу, че е травестит. 😂😂😂

# 789
  • Варна
Е, не е точно така. В СУ е доста трудно. В МУ-София също. За ТУ също съм чувала, че не е много лесно.
Само с положителна оценка се влиза и в МУ-тата вече платено. Но да не изместваме фокуса на темата ☺

# 790
Представям си ги доктор Пенко и прокурор Емили как пият кафе заедно в събота сутрин и изтръпвам.

# 791
Представям си ги доктор Пенко и прокурор Емили как пият кафе заедно в събота сутрин и изтръпвам.
Ако мислиш че в здравната ни и съдебна система няма и по-големи злета , за това сме на "туй дереже "

# 792
Шермин ако беше малко по-умна, изобщо не би трябвало да споменава нищо за дубаи, че съвсем очевидна й става професията.
Относно университетите, остаряла ви е информацията, в СУ още преди 10+години си плащаха под масата,за да взимат изпити. И с медицината едва ли е по-различно като го гледам докторчето тук, както и онзи смешен рапър Атанас, бившия на Мария Илиева.

# 793
За мен най-култовото снощи беше, когато Пенко попита нещо Емили, а тя така впи поглед в него, че имах чувството, че всеки момент ще й пораснат кучешките зъби и ще ги забие в сънната му артерия Joy
Така е, ама и той ме уби - хубав град е СЗ, много са прави улиците…:D

# 794
Атанас Колев е доста интелигентен човек, не знам защо го намесваме.
Доктор Пенко не фигурирал в лекарския регистър, но за него вече има информация, че наистина специализира за GP, ще видим какво ще излезе. Доктор Дарислав Николов, който подпука представящата се за лекар фелдшерка Ренета в Диви и Красиви писа за случая.

Общи условия

Активация на акаунт