🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 610
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 795
Влизам рЕзко в темата.Емили не знам глупава ли е ,но със сигурност има жълта книжка.
Иначе такива жени винаги е имало, искат всички мъже да са техни, ревнуват ги дори,но реално мъжете само минават и заминават през тях...
И то простите мъже.Един истински мъжкар не би си легнал с такава жена  дори и мъртво пиян.
Днес в епозизода ще  прави нещ она някой ,това дали е Dj? 😅
*** да запишеш право не  е особено трудно вече....

# 796
В МУ и в СУ се бута лесно, зависи кой познаваш. Имам един познат в МУ, добре че баща му е доцент, та завърши. Изобщо, това какво учи някой и къде, отдавна не е фактор. Такива прости юристи познавам, че свят ще ви се завие. Не можаха да си вземат държавния, но със стаж в на мама / тати / вуйчо кантората, пак успяха да станат правоспособни. Както и да е, отклонихме се от темата, мисълта ми е, че не се учудвам, че Емили учи право.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 15:28 от Lilly_85

# 797
Кристина също е завършила право и е работила  в кантората на тетю си  SmileSmileSmile.
Но само тя си знае защо е решила, че има смисъл да се излага в реалити формати за любов.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 12:17 от LadyCharming

# 798
Май Краси ще намаже довечера от Емили

# 799
  • София
Сега разбрах за белезите на Виктор. Туджаров го каза в лайф на Надкаст.
Не го разбрах много добре, имало различни версии, той щял да го обясни най-добре, като им гостува след отпадането си (когато и да е).
Били някакви татуси, като стигми (?!) изобразяващи белезите на Христос...
Това в комбинация с фетиша му по садо-мазо и тези странни въпроси на които подлага жените се превръща в един доста интересен за изследване профил... 🤔

# 800
  • София
Май Краси ще намаже довечера от Емили

За да го омилостиви и да спре да разправя на младока, че е тр@вестит Joy

# 801
Изгледах и двата епизода... засега започва леко скучно, да видим какво ще стане като дойдат още участници.

Емили ... не съм сигурна, че искам да я коментирам. Това е пародия, за да се привлече зрителския интерес, защото с безизразната физиономия на Дениз или тази на Кристина, нямаше да се получи. От ясно по-ясно е, че и тези тук са дошли за слава и известност, не за любов, но ми е чудно колко добри актьори са и как ще го изиграят. Емили е една жалка картинка, на която е дадено поле за изява и тя е решила да си покаже номерата още от самото начало, мислейки си, че ще натрупа слава. Хората ще я осмиват, ще й се подиграват, а тя ще си мисли, че е хейт, защото й завиждат. Налудничавия й поглед говори повече от самата нея, която и без това трудно съставя изречения.

Шермин - според мен се опитва да имитира поведението на Даниела от сезон 4, иска да влезе в нейния образ. На нея обаче не й се получава толкова естествено, защото много арогантно се опитва да изтъква качествата си, по-шумна е и си личи, че е отчаяна за внимание. Частни самолети, Дубай, рози всяка седмица, диаманти... и накрая Ергенът. И то точно Краси... двамата са тотално несъвместими и си личи от километри.

Дениз и Габриела ще се чудят сега с кой да се захванат, за да спечелят малко екранно време...

Натали ми допадна засега, наистина гласът й е като на Айлин, но според мен е къде къде по-земна и естествена. Аз лично й симпатизирам. Визуално също мисля, че изглежда доста добре.

# 802
  • Варна
Сега разбрах за белезите на Виктор. Туджаров го каза в лайф на Надкаст.
Не го разбрах много добре, имало различни версии, той щял да го обясни най-добре, като им гостува след отпадането си (когато и да е).
Били някакви татуси, като стигми (?!) изобразяващи белезите на Христос...
Това в комбинация с фетиша му по садо-мазо и тези странни въпроси на които подлага жените се превръща в един доста интересен за изследване профил... 🤔
Веднаги си помислих, че са татуси, без да имам нито един.

# 803
Имам познат, който е работил с Виктор. По думите му бил голямо леке, свръх амбициозен, готов да мине през теб, за да си постигне целите. Май е бил уволнен е по тези причини. Та, възможно е да се заформи като лидер там, но едва ли ще го изтърпят дълго останалите мъже.

# 804
Бързо са се ориентирали
Скрит текст:

# 805
Е, то е ясно като бял ден, че са татуси и ще символизират нещо, предположих, че ще е и нещо праведно и хуманно Не вярвам някой да си е помислил че са истински белези.
Предполагам, че образът на Емили , е малко подбутнат и от продукцията. Все пак, няколко риалити формата започнаха по рано, и се нуждаят, нещо стряскащо и рязко да ни накара да завъртим глави натам. Предполагам, че ще си тръгнат рано рано, няма да ги използват безкрайно за сеир и падение. Наясно са ,че на публиката това вече не и е забавно
За сега от мъжете забелязвам само Виктор

# 806
  • България
На мен Натали не ми харесва. По-нормална е от останалите, но на вид не е моето. Твърде широки рамене и мощна физика за камера. На живо вероятно изглежда добре. В лице не е нещо особено, има нещо дразнещо. Глуповата е, малка е, разбирам защо мъжете са привлечени.

Не харесвам как се налага участниците да седят по възглавници насред храсталака на земята. Да сложат едни евтини пейки...

# 807
Да, къде са пейките?!
Страшна мизерия с тия възглавници.

Габи и Шермин дойдоха да се заявят отново, един вид да припомнят, че все още са на пазара на вървежните моми.
Запознаха милионерите с въпросника, който се очаква да попълнят преди любовната сделка.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 13:22 от LadyCharming

# 808
  • София
То сега какъв е регламентът, как и защо ще отпадат? Доста неясноти има в този сезон. Изпуснах снощи епизода, когато имам време може да го пусна за фон.

Ще успеем ли да надраскаме зодиите им в първия път? И като цяло ще има ли още влизащи? Тази водещата.. в първия епизод защо каза 40 души?!

И защо е такава мизерия там? Каква любов, какъв рай?

# 809
  • София
Извинете, ако е публикувано - не гледам и не чета в детайли темата, инфо за каста

https://offnews.bg/offtopic/dps-novo-nachalo-i-mech-vliazoha-v-n … mlxud3VyxqELKE4Gg

Общи условия

Активация на акаунт