🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 627
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 810
Водещата 2 епизода е "вчесана га чи тели я е лизало", моля ви се ако четете - погрижете се за жената.
С тия стари участници и други "нови" неслучайни ми напомня на приказката "със стари....  - нов....."
От толкова напън за скандалност в началото, са го докарали клиширано скучно.
Да видим колко ще го гледаме..

# 811
Тези килимчета и възглавнички явно трябва да докарват някакъв бохо стил, ама нещо не им се е получило Joy

Да си призная, че в анкетата гласувах за Шермин, че ми е интересна Joy В нейния сезон на Ергена почти не я даваха и тя накрая си тръгна сама тихомълком и си спомням, че тогава ме беше малко яд, защото виждах в нея потенциал да се разгърне като образ и се надявах тук да стане така, ама не в тоя смисъл, в който тя го направи.. Разочарованието е истинско JoyJoyJoy

За татусите на Виктор - аз също не съм си мислила, че е друго, различно от татуси, ама кой за Бога си прави такива татуси...

# 812
Бъдещият главен прокурор на републиката изпраща послание към плебса.
Скрит текст:

# 813
На Емили лицето изглежда като сглобено от различни части, нещо не се е получило...
Трагично е...

С тия скули и тоя поглед е нещо между Чъки и Анабел.....

# 814
  • here and now
Въй, тя Емчето почти отличничка бре!

# 815
Баща й не е ли полицай?
Много сте забавни, хора, смея се с глас като ви чета 😆

Аз май мернах някъде, че е известен бивш футболист на ЦСК или нещо такова.
За мен това момиче наистина има психически проблем. А може и да е здравословен да е. Но от самолет си личи, че не е наред. И в комбинацията с алкохол нещата стават страшни, дори плашещи. Аз примерно нямаше да мога да спя с такава жена в една стая. Тя има психопатско излъчване и изглежда, като човек, който, като даде на късо, може да стане страшно.

Бивш футболист на Лудогорец е бащата.....много страшен поглед вади като на някакви добавки.

# 816
Скрит текст:

От тия снимки става ясно, че е минала 3 семестъра, а снощи каза, че е пети курс.. годината 2025 ли е или 2015?

# 817
Всички оценки с един почерк написани

# 818
Всички оценки с един почерк написани
И нищо повече като информация - година, курс, подписи...
Хубаво е, че има имената на преподавателите, сигурно сега се гордеят с нея...
Дано пооблекат водещата, че ме стряска всеки път, като я видя.

# 819
На Емили лицето изглежда като сглобено от различни части, нещо не се е получило...
Трагично е...

Косата купена, скулите на заем....

# 820
Скрит текст:

Е не могаа, това вече ме разби 🤣
С каква цел го прави, не мога да схвана 😅
И това май всъщност тия цифри не са оценки, а кредити към унито - демек не се разбира какви са и оценките пак, криндж 🤣
Пълен смях, не знам дали да ми е жал или да се смея!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 15:34 от Leah vladimirova

# 821
  • София

Скрит текст:

Вече сами ли си попълват в книжките оценките и имената на преподавателите? По мое време всеки преподавател сам попълваше предмета, оценката и името си.
А иначе от тези снимки какво точно става ясно? Аз утре ще си купя една студентска книжка, ще си я попълня, ще я снимам и готово - ще се изкарам студент по каквото си поискам.

п.п. Главният прокурор на републиката JoyJoyJoyJoy
Да не забравяме, че това й е второто желания - първото е да е депутат.

# 822
Както се хилим тук, така ще ги видим в парламента след година-две и тогава ще ни се плаче...

# 823
Поне се издаде къде учи, сега се загледах...
Не е от УНСС Емилито, а е във Великотърновския.
Е Студент се сетих че е тази платформа за ВТУ (че имам една стара позната, която е там ама не е записала право и е едва втори курс).

Те повечето там са от кол и въже малко 😂 не се учудвам

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 15:37 от Leah vladimirova

# 824

Общи условия

Активация на акаунт