🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 352
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 885
Тези ми харесват като двойка.

# 886
Аз ако бях мъж, сто процента бих. Мацката си е топ. Трябва да призная, че тука имат доста симпатични момичета, нали няма Валерия Първа и Айлин, но като махнеш Габи Бланко, за първи път няма грозна.

# 887
Мале тоа доктор баси селяка.
Как така не е виждал друг път хора, с различна кожа. В МУ Пловдив са с доста голямо присъствие например...

# 888
Просто съм скандализирана от продуцента, много ниска топка е това

# 889
Обаче Викито не я хареса

# 890
Просто съм скандализирана от продуцента, много ниска топка е това
Показва истината. Много такива има, но не са лекари... Тук във Варна покрай МУ и денталния имаме доста, чувала съм подмятания. Оня ден една жена, която имаше вид на много мила леля, от тия с благопристойното комунистическо повдение, с капелата и перличките в автобуса бутна приятелката си, веейки се с ветрилото и посочи към няколко момчета "Виж ги, все едно една свиня майка ги е раждала". Каквото и да си говорим има много такива хора в България. Аз нямам против да се показва действителността, защото това си е представителна извадка.

# 891
Денизчето изгря!

# 892
Аз ако бях мъж, сто процента бих. Мацката си е топ. Трябва да призная, че тука имат доста симпатични момичета, нали няма Валерия Първа и Айлин, но като махнеш Габи Бланко, за първи път няма грозна.
Интересно. Тя ми прилича на Фифи на външен вид. Simple Smile

# 893
Денизчето се шегува, не е агресирала напълно, обаче колкото и да е шоу, имам чувството, че май наистина си го хареса Виктор. То на нея ѝ личи, помня я по онова време след Ергена по подкасти как ѝ блестяха очите по Виктор 1. Тя си се отдава на емоциите, но вече е доста по-овладяна.

# 894
Това Лили, колкото е топ в тялото, толкова отблъскващо е в лицето. И не защото е черна, а заради гримасниченето, огромното самочувствие ииии... Далеч от Наоми.

# 895
Това wannabe докторче Пенко освен че е набит като биче, и е тъп като г*з.
Рядко гнусен тип! 🤢 доизкопа се с противиня му расизъм...
Най-бруталното е, че този индивид (евентуално) ще лекува хора… А в неговите представи явно не всички са достойни.

# 896
  • София
Този Пенко ми падна здраво в очите, това беше безумно като изказване и води до доста червени флагчета.

Лили има хубаво тяло, но доста недомислено това с бързите срещи, за да си избере някого и прочие.

Водещата още веднъж се убеждавам, че почти не е нужна и си затвърждавам мнението, че ми е отврат.

# 897
  • София
Обаче Викито не я хареса
То кой нормален би... Scream

# 898
Денизчето се шегува, не е агресирала напълно, обаче колкото и да е шоу, имам чувството, че май наистина си го хареса Виктор. То на нея ѝ личи, помня я по онова време след Ергена по подкасти как ѝ блестяха очите по Виктор 1. Тя си се отдава на емоциите, но вече е доста по-овладяна.

Явно общото между Виктор от сезон 1 и Виктор от "Ергенът: Любов в Рая" е само името… ама то явно ѝ е достатъчно да се "запали" пак - тя май си пада по марката, не по модела. Joy

# 899
Не ми харесва тази новата. Нито визуално, нито с превземките, които си придава.

Обаче този Пенко е рядко прост елемент.

Общи условия

Активация на акаунт