🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 811
  • 2 653
  •   4
Отговори
# 915
Аз не мога да повярвам, че са сложили по двама мъже да спят на едно легло.
Освен това цялата обстановка е някак евтина и грозна.
Черната жена има хубаво тяло, но в лицето...
Еврейската жена е типична елитна компаньонка, влязла е в шоуто да си рекламира "бизнеса", защото вече е на години и трябва да си потърси стабилно "шугър деди" за по-дълъг период.
Македонското момче ми харесва.

Вкарват ги на порции, за да има интрига и да се разбиват уж новосформирани двойки, както тази на македонеца с Фифи. Фифи е готина, харесва ми.

# 916
Ако някой мъж ми заговори за глезени... Особено такъв мухльо Grinning

# 917
Габито накъдрила сланинките и направо с олелчен вид. И нещо спаружена изглежда без съпорта на бай Елисавет. Иначе на всеки забиваше квалификации и обиди.
Тука ще е в роля на нощно шкафче.

# 918
Този дали ходи странно, като е толкова висок. Ще наблюдавам. 😂

# 919
Айде, поредно предаване и пак тънки глезени.. 😂 мислих, че е мит това, но явно си има индивиди дето гледах от всичко баш глезените 😂

# 920
Този дали ходи странно, като е толкова висок. Ще наблюдавам. 😂
Ходи да, ама не е и толкова висок. Аз съм 1,80, той няма 2 метра доколкото чух.

# 921
Айде, поредно предаване и пак тънки глезени.. 😂 мислих, че е мит това, но явно си има индивиди дето гледах от всичко баш глезените 😂
Баща ми. 😅😅😅

# 922
198
Нормално си ходят високите хора! За пръв път чувам, че някой очаква да ходи ... как?

# 923
Този Калоян ми е мноооого познат отнякъде, но не мога да се сетя…

Габи ме разсмя. Дано продължи така с незлобливите шеги.

# 924
И аз да кажа за обстановката - много неприятен плаж, създава впечатления за мръсно, вътре имението е само една идея по-добре от къщите на Big Brother, но страшно евтинее. Не вярвах, че ще го кажа, но гледките и имението в конкурентното шоу ми харесват повече. За шоу озаглавено "Любов в рая" очаквах повече красота.

Именията и природните гледки от първите два сезона бяха къде-къде по-райски.

# 925
Новото момиче Лили от арабски произход ли е? Заприлича ми на ромка, обаче май не е. Откъде я познават другите?

# 926
Новото момиче Лили от арабски произход ли е? Заприлича ми на ромка, обаче май не е. Откъде я познават другите?
Каза,че имала нигерийски корени

# 927

Ами някой от мъжете я попита, обаче тя не отговори от къде е? Или аз не разбрах

# 928
От нигерийски. Познават я, щото всичките са бръмчалки по кръчмите, а тя е танцьорка пак там.

# 929
198
Нормално си ходят високите хора! За пръв път чувам, че някой очаква да ходи ... как?
Забелязала съм при някои високи мъже, че много размятат краката и ходят някак, все едно ще паднат. 😂😂😁

Общи условия

Активация на акаунт