🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 584
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 930
Айде, поредно предаване и пак тънки глезени.. 😂 мислих, че е мит това, но явно си има индивиди дето гледах от всичко баш глезените 😂

Да,, глезените са вид фетиш за някои мъже. Между другото, тънките глезени излъчват аристократизъм и добър произход - синя кръв. Селянките имат дебели глезени, без да обиждам никого. Селският произход е як, силен ген. Аристократките са нежни, ефирни, с тънки глезени и малки ушички.

Някой назад питаше на кого прилича Шармин. Прилича ми на една еврейка докторка-диетоложка.
Даже дали не е тя?

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 22:41 от Janelle

# 931
Около мен са все високи и да ти кажа, много хубаво си ходят.

Някой назад питаше на кого прилича Шармин. Прилича ми на една еврейка докторка-диетоложка.
Даже дали не е тя?
Laughing Laughing Laughing
Ще те намери, ако те прочете и ... не знам! Тя е ливанка, не еврейка.

# 932
  • In The Middle Of Nowhere
Новото момиче Лили от арабски произход ли е? Заприлича ми на ромка, обаче май не е. Откъде я познават другите?

От Нигерия има жилка, танцьорка каза че е

# 933
Айде, поредно предаване и пак тънки глезени.. 😂 мислих, че е мит това, но явно си има индивиди дето гледах от всичко баш глезените 😂

Да,, глезените са вид фетиш за някои мъже. Между другото, тънките глезени излъчват аристократизъм и добърп произход - синя кръв. Селянките имат дебели глезени, без да обиждам никого. Селският произход е як, силен ген. Аристократките са нежни, ефирни, с тънки глезени и малки ушички.

Даже дали не е тя?

Не, онази е Енджи Касабие. Ама си намязват наистина

# 934
А стори ли ми се или тоя Микелето нещо все стоеше до Габито тоя епизод? Май са си дружки. Тя си е мъжкарана.

# 935
Около мен са все високи и да ти кажа, много хубаво си ходят.

Много високите наистина ходят като в паници. Това е от гравитацията, не е лесно човек да е висок.

# 936
Габи си отива с Микеле

# 937
Много и рехави пиргите на Анчето. Нямала е парички за повече прежда ли?

# 938
Много и рехави пиргите на Анчето. Нямала е парички за повече прежда ли?
Спонсорът в България не плаща колкото спонсора в Дюбай.

# 939
Шерминтора има цялото самочувствие на населението събрано в нея. Направо не е истина.

# 940
От влагата е, според мен за косата на Шермин, но цветът не ми харесва.

# 941
Хаха Неделчо как ѝ го каза на Бланкото

# 942
  • София
Хаха Неделчо как ѝ го каза на Бланкото
Така добре ѝ сипа.. ще има доста мемета от този сезон, усеща се.

Шермин и Краси и те са като реплика на Данчето и Мартин.

# 943
Пропуснах, какво ѝ каза?

# 944
Тя казва, че нямало кой мъж да я респектира и той й каза “ами то като си видяла толкова много” или нещо от тоя сорт Joy Един вид, че много мъже са минали през нея хаха

Общи условия

Активация на акаунт