🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 137 141
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 945
От влагата е, според мен за косата на Шермин, но цветът не ми харесва.
Не е чак толкова влажно в Родос. Особено сравнено с Шри Ланка, съсипаха ги през миналия сезон.

# 946
Не е чак толкова влажно в Родос. Особено сравнено с Шри Ланка, съсипаха ги през миналия сезон.

Миналият сезон браха доста ядове в тази Шри Ланка. Личи си, че бюджета беше доста нисък. 😄

# 947
На мен също ми се вижда много евтино.
Особено в кухнята на мъжете където са набутани 6-7 легла.

# 948
Това Лили, колкото е топ в тялото, толкова отблъскващо е в лицето. И не защото е черна, а заради гримасниченето, огромното самочувствие ииии... Далеч от Наоми.

+ 1. И малко ме дразни леко намахания й изказ.

А какво каза във визитката, че много я дразни?

# 949
  • София
На мен също ми се вижда много евтино.
Особено в кухнята на мъжете където са набутани 6-7 легла.
Явно сега нямат почти никакви спонсори, даже малко мизерно ми се вижда на мен, не знам... като се прави сравнение с предишни сезони е мега зле, все едно аматьорско.

# 950

Миналият сезон браха доста ядове в тази Шри Ланка. Личи си, че бюджета беше доста нисък. 😄

То сега не, че е особено висок. Даже май е още по-нисък. По двама са ги набутали в тия малки вилички да спят в легло. Мъжете направо като гейове...ужас. Как са се навили направо не знам. Голям зор за известност и нищоправене. Вместо да отидат да изорат нивата...Nerd

# 951
Ох, дами, малко не точно по темата, но някоя от вас има ли идея какви са очилата на Кристина? Влюбих се в тях, не ги намирам по снимка.

# 952
Хаха Неделчо как ѝ го каза на Бланкото
Мдаа, то това важи и за почти всички женски индивиди от това "шоу'! Истината боли!

# 953
Показва истината. Много такива има, но не са лекари... Тук във Варна покрай МУ и денталния имаме доста, чувала съм подмятания. Оня ден една жена, която имаше вид на много мила леля, от тия с благопристойното комунистическо повдение, с капелата и перличките в автобуса бутна приятелката си, веейки се с ветрилото и посочи към няколко момчета "Виж ги, все едно една свиня майка ги е раждала". Каквото и да си говорим има много такива хора в България. Аз нямам против да се показва действителността, защото това си е представителна извадка.

Уважавам мнението ти и си абсолютно права - така е. Аз лично смятам, че не е редно да се показва по тв, един вид съвсем се нормализира, а не е нормално.
Прекрачи някаква граница за мен, сериозна. Знаем, че си е такъв, ама това е дъно.

# 954

То сега не, че е особено висок. Даже май е още по-нисък. По двама са ги набутали в тия малки вилички да спят в легло. Мъжете направо като гейове...ужас. Как са се навили направо не знам. Голям зор за известност и нищоправене. Вместо да отидат да изорат нивата...Nerd

Изглежда голяма мизерия, да.

# 955
Умирам от смях с тоз Неделчо! Голям образ!

# 956
  • на последния етаж
Емили... какъв е случаят на тази участничка?

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 22:54 от Лита

# 957
Този Орлин много ми противее. Има прекалено високо самочувствие за себе си, на базата на какво - не става ясно

# 958
Ох, дами, малко не точно по темата, но някоя от вас има ли идея какви са очилата на Кристина? Влюбих се в тях, не ги намирам по снимка.

Туй нещо малко на Мара Отварачката бие.. JoyInnocent

# 959
Защо показват само избрани хора? Габриела ( бижутерката) никъде не я видях или чух. Гледайте го доки.

Общи условия

Активация на акаунт