🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 396
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 195
Този доктора Пенко пишат във фейса, че имал хиалурон в устата, пък нали обяснява, че не искал жена с корекции хаха

Този със заложната къща изглежда, че също си е помпал нещо по лицето. 😄 Изглежда странно
Нищо. Важното е че е в крак с модата . Нали така каза Joy

# 196
На мен Емили ми прилича на Майли Сайърс, но тази много луда бе. 😁
Тюрлюгювеч ми е още, но ще ги запомня след някой ден.

# 197
  • някъде другаде
Доктора Пенко , какъв доктор точно е? От района ми е . Да се не натъкна на него.

# 198
На мен Емили ми прилича на Майли Сайърс, но тази много луда бе. 😁
Тюрлюгювеч ми е още, но ще ги запомня след някой ден.
И аз това писах малко по-рано. Ама късния период на Майли. Последните снимки. 😁

# 199
Доктора Пенко , какъв доктор точно е? От района ми е . Да се не натъкна на него.

ДжиПи

# 200
Аз мисля, че Емилито само си го е измислило това, за да получи повече екранно време.

# 201
Пренасям от предната тема, че много добре познавам Йовица, излизала съм с него преди(бях млада и тъпа, не ме съдете😆) и тотално няма нищо вярно в нещата, дето говори, щях да се задавя с просекото, докато слушам😅Нещата за бизнеса са така, много работи, ама е брутален сваляч🙃Ще си замълча за другите неща, ще ги запазя, ако се задържи натам😆😆😆😆

# 202
Този говори като баба ми. Ще изгори. Да ..

# 203
  • някъде другаде

ДжиПи

А кой обгрижва сега пациентите му?

# 204
  • here and now
Аз мисля, че Емилито само си го е измислило това, за да получи повече екранно време.
Аз пък мился, че са му дали роля.

# 205
Учи още за джипи.

Микелчо и Еимили са един за друг :д

# 206
Този ми е като един от първия сезон на ДиК. Пак беше певач някакъв, дрънкаше китарката. Много досаден.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 23:08 от Alucard

# 207
Пренасям от предната тема, че много добре познавам Йовица, излизала съм с него преди(бях млада и тъпа, не ме съдете😆) и тотално няма нищо вярно в нещата, дето говори, щях да се задавя с просекото, докато слушам😅Нещата за бизнеса са така, много работи, ама е брутален сваляч🙃Ще си замълча за другите неща, ще ги запазя, ако се задържи натам😆😆😆😆
Не може така... Пусна бомбата, не може да не ни кажеш всичко. Не че Йовица ми стана интересен де, ама... Обичам да се лее чай.

# 208
  • На морето!

ДжиПи

А кой обгрижва сега пациентите му?
Той все още специализира, има време докато събере пациентска листа.

Емили ще им прави сезона явно.

# 209
На мен Йовица ми е от най-симпатичните. Филипа също е сладурана. Всъщност, всички момичета + клоунът Емили са ми окей за момента. Мъжете…малко скучни са повечето.

Общи условия

Активация на акаунт