🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 387
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 345
Да не се окаже като момичето, дето апелираше за трансакции по нейната сметка. 😂

# 346
  • София
Да, и тази втората е много интересна, не й помня името. Дениз не мога да я харесвам след като я гледах в Ерген 1. Въобще - познатите муцуни можеше и да не ги връщат на екран, но нали влизат да търсят любовта Trollface

# 347
Нещо темата не е много активна. Други години какво беше. Ехх.

Щото е скука. Развалиха хубавото шоу.

# 348
Яна не беше толкова хубава, беше обикновено, слабо и много високо момиче, без да ми се обиди никой, според мен с аутизъм. Съжалявам, че си позволявам да давам диагнози, но според мен беше очеизвадно и беше за експлоатация там, в сезона, където уж нямало такива неща.

# 349
Как се казва момичето, което каза, че работи в бижутерия? Тя ми е най-красива.
Габриела-бижутер и оценител на диаманти

# 350
Аз чакам да се появят от някъде Вики 2, Георги от игри на волята и Денислава 😐

# 351
Дениз ми изглежда употребена, повяхнала и нещастна. Веднъж ми беше попаднала нейна публикация в Инстаграм, в която беше написала, че е мислила, че на 30 вече ще има мъж и дете, но нещата не са се стекли точно така. Беше споменала и за някаква тежка раздяла (с обвързан мъж). Интересно какво ли е очаквала? Само преди няколко години се подиграваше на възрастта на Александра в първи сезон, но и тя натам върви.

# 352
Не е престаряла на 30 години.

# 353
Дали ще вкарат пак дамата с парфюмите?

# 354
Дениз ми изглежда употребена, повяхнала и нещастна. Веднъж ми беше попаднала нейна публикация в Инстаграм, в която беше написала, че е мислила, че на 30 вече ще има мъж и дете, но нещата не са се стекли точно така. Беше споменала и за някаква тежка раздяла (с обвързан мъж). Интересно какво ли е очаквала? Само преди няколко години се подиграваше на възрастта на Александра в първи сезон, но и тя натам върви.
Tова със "старата мома" беше толкова редакторско изобщо не мисля, че е било нейно, просто са я хванали бясна и са ѝ го сложили в устата. Александра е способна да извади всеки от кожата му, малко ли я гледахме?

# 355
Аз се радвам, че Александра не се е набутала .

# 356
Аз се радвам, че Александра не се е набутала .
Тя е прясно след раздяла и цоца оттам, май като ѝ слушах подкаста с Дениз, няма да влезе да си развали новата мина. А и тя доста вече обиколи.

# 357
Не е престаряла на 30 години.

Никой не твърди, че е престаряла. Просто разликата ѝ с Александра е 7 години, а тя се държеше така сякаш Гърдева е в менопаузата.

# 358
  • България
Аз може и да следя предаването, ще видим. Не започна обещаващо. Посмяхме се на визитките, но не ги виждам тези хора как ще образуват "матч". Някак си откъм сюжет Love island-ите не ме грабват. Ще следя какво ще стане с Виктор.

# 359
Яна не беше толкова хубава, беше обикновено, слабо и много високо момиче, без да ми се обиди никой, според мен с аутизъм. Съжалявам, че си позволявам да давам диагнози, но според мен беше очеизвадно и беше за експлоатация там, в сезона, където уж нямало такива неща.
Като нищо.

Общи условия

Активация на акаунт