🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 411
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 360
Дениз в целия ѝ блясък. От 5:34 натам.

Мале и това каква излагация е било 😅 добре че съм забравила

# 361
Дениз е много красива с грим, ама без... Още помня в първия сезон каква разлика имаше.
И аз търсех видеото дето обижда без грим. Ама в Ютюб са махнали целия първи сезон.
Дано го върнат, природните гледки в 1-вия сезон бяха най-красивите. Този гръцки остров и Бодрум леко ми бледнеят пред Фетие и Синята лагуна Олюдениз. Иначе като сюжетни линии на 1-во място ми е 2-ри сезон.

# 362
В уики май ги дават 20 само
В уики се пишат имената, след като минат визитките по телевизията. Не ги пишат предварително.
А и в уики всеки може да напише всичко. Например аз добавих новите участници в страницата на "Диви и красиви".  С две думи... уики върви след ефира и не е критерий за достоверност, защото всеки може да редактира.

# 363
Аз в 1-ви сезон се надявах Виктор да избере Дениз. Повече си отиваха като двойка, от колкото с Виктория. Стори ми се, че наистина беше разочарована като остана втора.

Между Виктор и Капитонова нямаше никаква химия.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 00:22 от Анонимен

# 364
Значи ще гледаме "Ергенът втора цедка".

# 365
Джан Микеле  през 2015 Grinning Прави се на моделче от години Grinning

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063644223530&sk=photos_of

# 366
Едва изчетох. Русото момиче на плитка е най- хубаво, Филипа изглежда премерена.

# 367
След първия епизод мога да кажа, че Радо Тушев не разочарова. Точно това очаквах и исках да видя :Д

# 368
Джан Микеле  през 2015 Grinning Прави се на моделче от години Grinning

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063644223530&sk=photos_of
Жените са се обезобразили, но и мъжете не им отспътват - направили са се на маймуни.

# 369
За момента Кристина и Натали най-много ми допадат, но и двете са много плахи и сдържани. Дениз също е красива, но наистина изглежда позастаряла. От мъжете Виктор ми е най-симпатичен, а другите са тъпи, напомпани батки без грам акъл.

# 370
A Натали участва и в клип на Павел Колев и Ицака от преди 2 години

https://www.youtube.com/watch?v=g_dZBtL3PeE

Мисля че имаше още 1-2 клипа в които участваше по това време но не успях да намеря

# 371
Кло, благодаря, че ни събра пак под знамената 🥳🌹. Привет на всички!
Интересен подбор, за всеки вкус по нещо и това е само половината състав. Голяма навалица ще е в началото, няма начин да няма интересни сюжети.

# 372
  • In The Middle Of Nowhere
На Кристина за какво й е било да си прави тия кичозни татуировки с цветя някакви, много демоде ми изглеждат.
Скрит текст:

# 373
Предаването ми  докара главоболие.От жените ми допаднаха 2-3,а от мъже нищо,защото или са ми съмнителни или направо смешни.Емили ,беше...то , че,силно преуличава нещата-сигурна,то просто се личи от 100 километра,че това нейното е чупки и пози,ама е страшно жалко с цялото това фръцване,еротично попимване,събличане на ризи и тяхното колекциониране ,постоянно сменещи се еротични физиономии все едно иска нещо да лапне...То ,че със сигурно е несигурна и е бъкана с комплекси и това ще е така.Болка беше за тегаво,защото мъжете по това което видяхме(не видяхме)съдя,че тяхното общуване с жените потресаващо.Всичко беше някак неловко и неествествено.Гледайки подобни предавания и какво се случва около ми се затвърждава мнението,че ще си остана  стара мома...

# 374
Хайде, почва сеира ...хаха

Натали и Филипа са ми най-симпатични, ама защо ги изгониха на възглавниците преди идването на старите пушки...много нагласено.

Емилито "скъпата чанта" не знам дали е богаташка, но не мисля, че можеш да играеш толкова добре куха лейка ако не си, това с парите на нощното шкафче беше Confounded ...пълно дъно, не мисля че осъзнава, че това е най-голямата обида за една жена ( която не работи това естествено, не ги съдя).

Повечето жени е ясно, че за там за вдигане на цената, но Емилито изби рибата, надушили са я и до края ще я гледаме. Габи е нейния вариант от първи сезон ли беше, обаче с повече акъл някакси. Ще хвърчат екстеншъни скоро LaughingLaughing

От мъжете не знам, за шоуто стават - не им трябват затворени и мълчаливи, иначе актьорчето като че ли най-симпатично.

Тоя ЧатДжипиТито с татуировката на гърба е друга бомба, дали на кастинга още е показал гръб или после е станало.

Дениз не ми беше симпатична в нейния сезон, много ме дразнеше, сега ми е по-интересна.

Шермин е оле-мале, обаче такова "барби" дето привлича погледите, то няма как, такава жива кукла рядко може да види човек.

Много искам да мога да ги видя всичките на 15-16г без корекции как са изглеждали, парадът на пластичната хирургия много скучен вече. Опитах се да преброя колко от жените са без ринопластика и не знам дали има и 3.

Общи условия

Активация на акаунт