🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 960
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 495
Много добре са знаели Тушев и сие. Просто това им е златната кокошка за сезона. Сигурно ще опраши поне 3-ма мъже от ергените.

# 496
  • София
Туджаров да спре да се излага.

# 497
  • София
Емили сигурно наистина учи право, задочно например. Коментарите и относно каква иска да стане като порасне (завърши) са все едно е чула желанието на някои състудент и го повтаря, но без да може да отговори на по-задълбочени въпроси като защо иска да е нотариус.

Съмнявам се, че някой наистина сериозен студент по право, па макар и нейна състудентка, би дала такъв отговор. Отговорът й звучеше, като отговор на 8 - 9-годишно дете:
- Каква искаш да станеш, като пораснеш?
- Като порасна искам да стана депутат, защото жените депутати звучат много интелигентно, тъй като изпозват сложни думи. Може и прокурор.
- А коя е последната книжка, която си прочела?
- Пинокио!

Много добре са знаели Тушев и сие. Просто това им е златната кокошка за сезона. Сигурно ще опраши поне 3-ма мъже от ергените.

Щом им е трябвала "златна кокошка" да бяха вкарали принцесата с розовия замък от предния сезон. Хем е готина, хем атрактивна, хем е цар на бисерите, хем нямаше да се изложат чак толкова

# 498
  • София
Натали била от барбитата в Бягство към победата, сезон 2.
Хем го гледах шоуто и си водех записки (то аз винаги си водя), смятайте колко много се е променила. Нищо общо няма, ама нищо.
Все едно две различни жени. Много е наляла... Вложила в себе си.
Там беше много лигава. Класически барби. Но двете сестри бяха добродушни и създаваха настроение. Рано, рано изгърмяха. Бяха меко казано неориентирани. Като пародийни образи. Ама там сценарии няма, просто бяха себе си. Тук ми изглежда доста по-зряла като държане, освен голямата физическа премяна.

Simple Smile

# 499
Ооо при Анета замъка си личеше, че преиграва за да е забавна. Тука се търси ударна доза криндж и шок, щом се чудим за тази Емили, просто тъпа ли е, актриса ли е или буквално невменяема. Аз буквално смятам, че и трябва психотерапевт. Габи Тутанкамиона примерно дори и да е страшно недоразумение, като външност(а като характер пълно були) е на доста по-високо ниво, като изказ и поведение.

# 500
Аз не съм успяла да гледам все още, ама във визитката на Емили спомена ли се нещо за проявата й в гимназията, когато беше била с полицейска палка своя приятелка (беше я вкарала в болница) и постнала кръвта и оскубана коса във Фб? Или не се спомена в самото предаване?
Не, дори самият Туджаров, който е част от екипа, научил чак сега от публикациите. Опита се да защити продукцията, че не ги проучват, но аз това го видях за 3 секунди като ѝ написах името в Гугъл още преди да се обяви официално участието ѝ (виждаше се в трейлър и бяха написали коя е).
Да де но това са нови статии, които напълниха нета след като стана ясно, че е участник. Постъпката е ужасна , отвратителна, кошмарна  ...но след като закона казва, че човек до 18 год е дете , а уж всички обичаме децата, считам че е излишно да заклеймяваме едно такова , като престъпник вовеки . Като деца много от нас са се били, нито сме станали изроди нито побойници. Мацката има доста материал да я хейтим, и да и се присмиваме , няма какво толкова да изпадаме в шок и призоваваме инстанциите .

# 501
Тъпо е, но сега какво толкова, като са я вкарали. Дано само не прави някакви поразии.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 21:36 от Alucard

# 502
Здравейте отново и от мен! Чак сега испях да изгледам и да ви изчета горе долу.
Много малко от муцунките запомних.
Кефя се на Дениз.Дано ѝ се получат нещата
Натали ми прилича на Мади Зиглър - танцуваше в клиповете на Сиа като дете.

О а тоа татуирани ли са му тия белези??

Скрит текст:
[/spoile]

# 503
За мен тя си има съвсем реални дефицити, не може да ме скандализира такъв човек.

# 504
“Аз съм си от село”. Тук позна. 😁

# 505
Шермин ми е много антипатична. Grinning

# 506
Орлин се е срещал с Джъстин Тимбърлейк, но жена за връзка не е срещал. Ясно Sign Triangular Flag On Post

# 507
Тази и Александра са психоложки. Ужас.

# 508
Орлин се е срещал с Джъстин Тимбърлейк, но жена за връзка не е срещал. Ясно Sign Triangular Flag On Post
Правят нова песен с Джъстин. Bachelor Kuchek. Ти не знаеше ли? 😁

# 509
Виктор ми е Доминик Пърсел от тему

Общи условия

Активация на акаунт