🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 961
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 480
Жените с твърде много корекции, изкуствени и доста лековати.

Примерно вижте Ергенът Швеция момичетата и момчетата там

Надявам се, че е така в БГ варианта , защото за такива предавания се записват хора, които нямат какво друго да правят.

Да видим!
В Швеция има доста мъже, които се доближават до "масовия" вкус, като цяло са и висок народ.
Момичетата на снимката обаче не са никак естествени, просто не са с агресивни корекции като Габи, Емили и Ана Шермин. Като цяло шведската мода е доста clean girl aesthetic, просто модата е да е натурално - както в UK от години е модерен един по-агресивен грим с големи мигли.
В американските предавания винаги има с много корекции.

# 481
Разбра ли се кой университет ще завършва Емили? Направо не ми се мисли какъв бум ще настане, когато в нета излезе името на университета, който скоро ще даде диплома по право на човек, като нея.

Аз пък имам някакви съмнения че лъже за пред камерите за правото, само и само за да не си каже истинската професия, която е ясна.
Според мен след всичко видяно това същество Емили незаслужаващо да се нарече жена, е типична труженичка - цялото и поведение и го крещи, съчетано с визията и, която е адски отблъскваща...тия татуси особено почти целия гръб в татуси е в повече, имаше я на няколко кадри в гръб.
А за поведението и - рядко отвратително, тази няма как да ми стане симпатична с нещо!

Относно криминалното и минало не знаех за тази история, това съвсем показва що за човек е Емили 🤢 с една дума потрес!
Дано следващите епизоди не е тя фокуса на вниманието, защото има къде повече хора, заслужаващи повече ефир от нея!

# 482
Не е труженичка, просто не ѝ се налага да работи. Баща ѝ има пари. Най-вероятно и по този начин е влязла да учи.

# 483
Абе ако прилича на пате, звучи като пате и ходи като пате - най-вероятно е пате. Опитът ме е научил, че твърде малко жени с такива агресивни корекции не практикуват най-древната професия.

# 484
След последния Ерген (посветен единствено на селския кръчмар и лисицата с тарифата) си мислех, че няма накъде по-надолу, но имало.
Не, от миналия сезон по-долу няма. Все още. Хем беше излагация, хем беше скучен - тази комбинация е трудно постижима.

Хахаха, така е. Трудна е комбинацията, но явно е постижима. Според мен, най-тъпото на сезон 4 беше, че през цялото време всичко се въртеше около комплексирания, но пък супер нарцистичен селски тарикат Мартин. Много омръзна това, а цялата история там с Даниела беше супер скучна и предвидима, той си избра на втория ден жена и свърши всичко. Няма проблеми, ама защо ни занимаваха цял сезон с една и съща тема, дали е заради пари с него. Ясен беше отговорът, както беше ясно, че той е един въздух под налягане, тотален инфантил на 40+ с реакциите на тийн. Вероятно никога няма и да разбере колко е нелеп всъщност отстрани. Даже Даниела лисицата беше сто пъти по-забавна от него, но това не е трудно. И цял сезон селски смешки от кръчмата на един комплексиран и застаряващ псевдо мачо, чиято голяма гордост е, че на 40 години бил неудържим по заведенията. 😂 Едно и също всеки епизод. После се разбра, че всичко се въртяло около него, защото бил приятел на продуцента. Като го харесва толкова, да си го вземе у тях, защо трябва да го пробутва и на публиката?

По-точно определение за този чичо никой не е правил SmileySmileySmiley
Селският скараджия с вечен махмурлук и червен нос! Николов можеше и да ни спести това спиртосано недоразумение, ама......обичат се  и това е Smiley

# 485
Абе ако прилича на пате, звучи като пате и ходи като пате - най-вероятно е пате. Опитът ме е научил, че твърде малко жени с такива агресивни корекции не практикуват най-древната професия.
Моето впечатление е обратното. Силно тунингованите са обикновено “на мама и тати слънчицето”, на които никога нищо не им е отказвано и цял живот им е повтаряно, че заслужават най-добрия, красив, умен и богат мъж. Съответно нямат елементарни умения да се оправят в живота и си решават проблемите с нови скули, цици, дупе и т.н. Но това е просто моето впечатление, обратното сигурно също е вярно.

# 486
Емили сигурно наистина учи право, задочно например. Коментарите и относно каква иска да стане като порасне (завърши) са все едно е чула желанието на някои състудент и го повтаря, но без да може да отговори на по-задълбочени въпроси като защо иска да е нотариус.

# 487
  • here and now
Тя каза, че иска да стане прокурор, но едва ли прави разлика, прокурор, нотариус.. да звучи там юридически....

# 488
  • София
Абе какво право.
Тази не знам дали и 8 клас има.
Върнете си визитката и, когато я накараха да обясни за Пинокио.
Големи дефицити виждам. И когато някой и казва нещо, се минава едно дъългоо време преди информацията да се преработи и осмисли.
И доста по-интелигентни хора от нея, ще я използват брутално, за да си трупат рейтинг на неин гръб. Ето това е жалкото за мен.

# 489
Моето впечатление е обратното. Силно тунингованите са обикновено “на мама и тати слънчицето”, на които никога нищо не им е отказвано и цял живот им е повтаряно, че заслужават най-добрия, красив, умен и богат мъж. Съответно нямат елементарни умения да се оправят в живота и си решават проблемите с нови скули, цици, дупе и т.н. Но това е просто моето впечатление, обратното сигурно също е вярно.
Аз повечето "богаташки" съм забелязала, че се придържат към по-натурален стил, колкото и да пипат всичко.

Емили учи/е учила Право в УНСС, баща ѝ е бивш футболист на ЦСКА и Берое.

# 490
Много се чудех на кого ми прилича Емили докато някой по-напред не спомена за прилика с Елен Колева. Точно на нея ми напомня. Особено в очите. Като излъчване и класа нямат нищо общо обаче. Емили е откровено отблъскваща.

Скрит текст:

# 491
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз не съм успяла да гледам все още, ама във визитката на Емили спомена ли се нещо за проявата й в гимназията, когато беше била с полицейска палка своя приятелка (беше я вкарала в болница) и постнала кръвта и оскубана коса във Фб? Или не се спомена в самото предаване?

# 492
Аз не съм успяла да гледам все още, ама във визитката на Емили спомена ли се нещо за проявата й в гимназията, когато беше била с полицейска палка своя приятелка (беше я вкарала в болница) и постнала кръвта и оскубана коса във Фб? Или не се спомена в самото предаване?
Не, дори самият Туджаров, който е част от екипа, научил чак сега от публикациите. Опита се да защити продукцията, че не ги проучват, но аз това го видях за 3 секунди като ѝ написах името в Гугъл още преди да се обяви официално участието ѝ (виждаше се в трейлър и бяха написали коя е).

# 493
  • София
Изобщо не се и намеква.
Все едно никога не се е случило.

# 494
Аз повечето "богаташки" съм забелязала, че се придържат към по-натурален стил, колкото и да пипат всичко.
Зависи и от средата. С баща футболист, може би от малка се е въртяла покрай спортисти, които масово харесват силно тунинговани жени. А и нали спорът с момичето, което пребила, бил заради някакъв рапър… Общо взето ми звучи като кифленска среда, в която силиконът е въпрос на престиж повече отколкото на необходимост… И в която да пребиеш съученичката си е повод за гордост.

Общи условия

Активация на акаунт