🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 953
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 465
  • у нас
В лице, доста хора го сравняват.
Новите участници не са известни още, в старата тема са намирани някои.
Изобщо не ми прилича. Алекса има по-топчесто лице.

# 466
На мен ми допадна бижутерката с мъжкия глас.
Дано не е тя травестита, ако изобщо има истински такъв там, че обикновено шестото ми чувство ми подсказва, а сега нищо не казва.
Обаче си мисля, че може да е ромка.
Обикновено ромите държат златарски магазини.
Пълна глупост си написала. Не е ромка (а и да е какъв ти е проблемът?), не е ѝ травестит, с по-дебел глас е, подобен на Любомира от сезон 3.
 Купувала съм от бижутерския магазин, в който работи обеци, много е възпитана и мила към клиентите си, не я познавам лично, но изглежда добродушна.

# 467
Никой досега не ми харесва нито по външност, нито по държание от мъжете,  от жените също.

Може би аз имам друг вкус и манталитет като човек носещ Скандинавската култура в мен.

И все пак от мъжете само това момче младото , което го пишат актор ми е най-симпатичен.

Бг мъжете как не се научиха, че зъбите са много важна част от външният вид, особено ако ще се показваш в реалити, с доста лоши зъби са повечето мъже в БГ и това отблъсква във визията, също никой не е с поддържана ккоса или с някаква стилна и готина прическа от тях.

Жените с твърде много корекции, изкуствени и доста лековати.

Надявам се, че е така в БГ варианта , защото за такива предавания се записват хора, които нямат какво друго да правят.

Да видим!

Ако вкара такива участнички , ще си подпише смъртната присъда. Ще се коментира колко са грозни и обикновени, що пък имат самочувствие, как пък ще отказват на кандидатите ергени , като на нищо не приличат. Вижте подборът в Диви и Красиви, - събрани са обикновени жени , плюс една две пипнати . След 20 години , може и да се изгради вкус към стилното и елегантното, но още сме във фазата на кича , анадола (вижте ни мъжете) , и гюбека

# 468
Скрит текст:
В лице, доста хора го сравняват.
Новите участници не са известни още, в старата тема са намирани някои.
Изобщо не ми прилича. Алекса има по-топчесто лице.
И аз така мислех, ама не

В Пловдив най-често арменци са златарите. За пръв път чувам да е обичайно цигани да държат златарски ателиета.

# 469
  • Варна
На мен ми допадна бижутерката с мъжкия глас.
Дано не е тя травестита, ако изобщо има истински такъв там, че обикновено шестото ми чувство ми подсказва, а сега нищо не казва.
Обаче си мисля, че може да е ромка.
Обикновено ромите държат златарски магазини.
Пълна глупост си написала. Не е ромка (а и да е какъв ти е проблемът?), не е ѝ травестит, с по-дебел глас е, подобен на Любомира от сезон 3.
 Купувала съм от бижутерския магазин, в който работи обеци, много е възпитана и мила към клиентите си, не я познавам лично, но изглежда добродушна.
Споко! Не е нужно толкова да подскачаш.
Написала съм, че само нея харесвам.

# 470
Как ще е ромка, нищо общо.

Ама, като казахте, вчера с мъжа ми слушаме представянето на Микеле и мъжът ми стои, гледа го, вика - тоя защо не си каже, че е румънски ром. И след рекламите Микеле - ми аз си живея в Румъния през по-голямата част от времето. Много се смях, така де, аз не мисля, че е циганин, ама прави се оказахме за Румъния. Grinning (да не ми се засягат политкоректните , шегичка е :р)

# 471
Не виждам прилика и то грам. Нос, усмивка, бузи, вежди, уши - всичко е различно. Само брадата е същата.

# 472
Аз не съм по принцип типичния зрител на риалитита.
Мразя Биг Брадър и подобни. Ненавиждам ги.
Обичам Мастър Шеф, Мюзик Айдъл, Гласът на България, Денсинг Старс и подобни.
Ергенът 3 загледах покрай нощните смени на работа. Мога да кажа и от кой момент точно - когато Алек отиде да види Магдалена след като Теа отиде на среща вместо нея. Онази прегръдка и целувка там ме грабнаха. После се оказа, че всичко е фалш, но реално така станах зрител на формата. Миналия сезон ми беше в пъти по-приятен от скандалите в сезон 3 с развяването на интимни инфекции и оцапани бикини и обидите. Хиляди пъти предпочитам да гледам Любомира от сезон 4 пред Христиана от сезон 3.
Ама това съм си аз.
И аз така, само че добавям всички изброени твои изключения в кюпа. Някога ги харесвах, но вече не - в танцувалните се въртят все едни и същи до болка омръзнали лица. Певческите просто ми омръзнаха - нямаме толкова голям пазар за да станат добре известни всички участници и голяма част потъват обратно в миманса, а после съжалявам за тях като се присетя. Шанел Еркин от Мюзик Айдъл 2 например. Ако се сетя, защото времето изтрива спомените.

Реално само Черешката на тортата в зависимост от участниците и С1, 2 и 4 на Ергенът ми доападаха като губене на време. Също и сезон 2 на Диви и красиви. Шеф под прикритие също, когато вървеше, но пак зависи от шефа и работниците му. Епизодите с Бачорски много ми допаднаха например.

Сега с този сезон на Ергенът вече не знам дали да се числя към почитателите на предаването. Наистина много анадолско ми идва. Виктор 1 и 2 са направо като западняци пред тези.

# 473
  • София
И аз тук. Ще гледам.Bowtie

Емили е толкова безмозъчна, че чак ми е симпатична. Цирка ще е пълен.
Габрила и Филипа ми харесват засега, обрани са.

Италианеца ми е отврат на външен вид.
Д-р Пенко беше прав за лопатата, хахаха.Joy
Кметското синче леко на психар бие с тия коментари, много знае момчето за жените, разгадал ги е.
Другите мъже не ги запомних.

Четирите ергенки въобще не ми се гледат пак.

Водещата, макар и страшно слаба, ми е за предпочитане пред онова недоразумение Наумчо.
Айде, да видим и останалите участници в цирка!

# 474
Водещата Райна изглежда страшно. Толкова е кльощава, че е плашещо.

# 475

Емили е толкова безмозъчна, че чак ми е симпатична. Цирка ще е пълен.
Няма как да ми е симпатична. По принцип съм ЗА даването на втори шансове, но си личи, че не ѝ е дошъл акълът дори 10 години по-късно.

# 476
Водещата Райна изглежда страшно. Толкова е кльощава, че е плашещо.
И аз това си помислих Simple Smile
И с тази рокля …. виждаха й се всички костни детайли Simple Smile

# 477
  • София
Разбра ли се кой университет ще завършва Емили? Направо не ми се мисли какъв бум ще настане, когато в нета излезе името на университета, който скоро ще даде диплома по право на човек, като нея.

# 478
УНСС ?!

# 479
Разбра ли се кой университет ще завършва Емили? Направо не ми се мисли какъв бум ще настане, когато в нета излезе името на университета, който скоро ще даде диплома по право на човек, като нея.
Чак пък бум… Вече куцо, кьораво и сакато взима диплома. Онази Силви от сезон 3 също беше завършила право, а постоянно цитираше грешни закони и разпространяваше теории на конспирациите. Елвира от 4-ти сезон - също право, а горкичката едва връзваше цяло изречение.

Общи условия

Активация на акаунт