🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 825
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 570
Шермин е много досадна с тези претенции.

# 571
Тази многонационалната с носа как игра в предишния сезон? Не съм ги гледала, не я познавам. Твърде превзета ми е. Този бизнесмена с баща в САЩ- висока топка си избра. Взе да пелтечи, ама пък дружка на Габи. Сърдечно се поздравиха. Тя Габи поканена пак като коментатор. 😁😁😁😁
Доктора го съжалявам, но има нещо сбъркано в него. Харесвам бижутерката. Монтанския син ... 😀 Ще е интересно с него.
Кефи ме как седи и ги гледа над очилата, въобще не ѝ пука. 😁 Всъщност, когато не обижда хората си е развлекателна.

# 572
Сега ,ако Красимир има мозък ще се насочи към друга Joy

# 573
Шерито с тия критерии и превземки ще остане сама и на 30, и на 40 ако не се чукне.
Делата и били важни - а тя какво ще даде???
Страшна надувка!

# 574
Шермин се валидирана като кака си Даниела 😏 Интервюто за работа върви тегаво. Благодаря за новата тема 🌷 С нетърпение очаквам зодиите, освен на великолепната четворка:Овенка-Шермин, Близнаци-Кристина, Лъв-Дениз, Везна-Габриела. Сякаш е голям проблем да ги пишат във визитките им като Диви и красиви

# 575
Ма така е гледайте, като няма вече лексикони и се питат тъпи въпроси по телевизора....

# 576
  • here and now
Интресно ми е Шермин къде се вижда след 3-5 години? В поредното реалити?!?

# 577
Шермин е потрес. Моме, отивай да бачкаш в Дубай класна дама, не се хаби тука. Тука някви средностатистически българи, нямат толкова пари за….

# 578
Още епизод-два, да си изпукат "козовете" от сорта на работа в "семейния бизнес" или "голяма международна компания", "успешния" живот в чужбина, магистратурите по право и психология и после да влиза сеира..

# 579
Ама той да не ти е длъжен...алоу?

# 580
Ако имаше мозък, нямаше да е в “Ергенът”. 😁

# 581
Ако имаше мозък, нямаше да е в “Ергенът”. 😁
Факт Laughing

# 582
Боже на какво отгоре Шермин, отблизо плаши, куп изисквания , на първа среща каза -   ще ме издържаш - бляк!

# 583
Ха, не го е срам. Следващия път да се подготви. Освен CV има и проект да прави.

# 584
Внезапно парите по шкафчетата на Емили ми се сториха скромни и бели.

Общи условия

Активация на акаунт