🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 747
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 675
Забавен е този Краси. 😁

# 676
Повтарят сценария от последния Биг Брадър… Жена ли е, мъж ли е. Само че ние знаем, че е жена. 🙄

# 677
Ох, с тия камери не разбрах на кой е искала пари ?

# 678
Йовица май

# 679
Кой извика Емили да се натискат?

# 680
Недоделчооо милия ше го изнесат с линейка 😁
,Смея се с глас. Това си помислих и аз. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 681
Йовица май
Те половината си казаха колко им е издръжката от раз, така че не знам какво се учудва. Нарочиха Емили набързо, дано и я изгонят, че имам чувството, че бързичко ще рухне.

# 682
Нямаше камери в стаите в предните Ергени, дали знаят че има...разговорите са много пиперливи, вече ще чуваме интересното и ние Simple Smile Това е миксът на ББ с Ергенът, който чакахме, по две камерите в ъглите на стаите

# 683
  • София
Буквално имах чувството, че двете жички в мозъка на Емили се опитват да направят контакт и да я накарат да произведе едно смислено изречение.

Сълзи ми потекоха от смях Joy JoyJoy, обаче това е най-точното описание до момента на това, което виждаме от нея

# 684
  • София
Свършиха ми и на мен лайковете. Да, забравих за двойника на Рълев. Моля за минимално ефирно време за Шермин и Емили. То верно, че сеир се търси, но ми писна само това да дават.

# 685
Не е адеквотно по телевизията да ми дават как Емили иска да прави секс…..няма да се изненадам и ако дадън как го прави съдейки по новата реклама.
Дъното е това.

# 686
Буквално имах чувството, че двете жички в мозъка на Емили се опитват да направят контакт и да я накарат да произведе едно смислено изречение.

Сълзи ми потекоха от смях Joy JoyJoy, обаче това е най-точното описание до момента на това, което виждаме от нея

Това плюс историята с приятелката и заниманието, което явно й харесва, защото вече не е мираж и в къщата....тръпки ме побиват, психопат от тия дето не са забавни.

# 687
Дано Емито си тръгне бързо. Още на втори трети епизод и такава издънка по ъглите. Много неприятни спални помещения. Мъжете на общи легла ли ще спят или това беше холна част? Групата на Габи също бяха в нещо като хол. Малко тъпо ми стана от разделението на жените.

# 688
Емили утре май ще е ама гранде във вихъра си...😢
Няма да се отървем скоро от нея, но почнаха вече да я усещат каква е реално.
Шермин целеустремЛената многото претенции напомнани до небето, ама какво ще даде - едно присъствие и тя, даже и за него не е сигурно!
Искам и на двете да им намалят ефирното време, Емили с тия намеци за секс ми идва прекалено! 😢
Ся това не е ало бг или еротичен канал да се предлага по такъв евтин долнопробен начин!
Такива същества трябва да си ходят по-бързо, нетърпима е!
И е жалко и отвратително на това женище да се дава трибуна!

Утре тая новата дето влиза май е споменатата отпреди Лили Естер, изглежда ми типична от тези по сайтовете, но няма да тръгвам с предразсъдъци, преди да влезне!

# 689
На мен пък тъпо ми стана, че така се бъзикат с Неделчо...но той явно ще се амбицира да провери слуховете Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт