🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 469
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 825
Същото, да.

# 826
Водещата е просто покъртителна.....да не говорим за прическата ѝ снощи.
Натали е много красива в лице, ама каква е тая проскубана опашка? Дожаля ми за докторчето как заби, дано се оправи, че бая бъзици ще отнесе

# 827
  • у нас
Гледах запис. Направо съм в потрес... Срамежлив е докторът. Много измъчена среща.
Шермин... Какви устни само... Ужас. Как се гледат огледалото? Точно елитна пр....ка.
Емили...Може да е просто монтаж и нищо да не прави. Ще видим. Гледат ги родителите, роднини...

# 828
Избирам да вярвам, че ако Емили получи диплома за висше образование, тя ще се е паднала от лотарията или от зрънчо. Cold Sweat

Довечера освен Лили Естер влиза и Калоян Кънчев. В предишната тема писах за него, че прави впечатление на екстремна личност. Подозирам, че той е този, който в промото каза: “обичам да флиртувам с моите 198 см…”
П.С.Във видеото от предстоящия епизод ми се чу френско Р, така че довечера най-вероятно Красимир се качва горе с Емили. Mask

# 829
Доктора не ми прилича на доктор а на мутра. Шермин ми е елитна п-ка.
Габиту от предните сезони има напреадък в комуникацията си, поумняла е.
Натали е много приятно момиче, такива трябва да бъдат като нея жените в Бг, новото поколение.

# 830
Не ми е симпатична Натали на мен. На външен вид може да е сладка, но дрънка на кухо. Точно като Киара е, но една идея по-нежна. Да видим следващите 12 жени как ще са - дано има поне 1-2 здравомислещи.

# 831
Това не са оценки, а кредити по дисциплините. Оценките са на другата страница по принцип.

# 832
Ама какво ѝ е елитното на тази?! Rolling Eyes

# 833

Ами нищо, аа тя така се представя lol

Частни самолети и ала бала портокала..

# 834
На Емили лицето изглежда като сглобено от различни части, нещо не се е получило...
Трагично е...

Косата купена, скулите на заем....

Повторила е грешката на Никита от Биг Брадър:

https://www.marica.bg/lajfstajl/zasho-nikita-poluchi-6-nominacii … vane-ot-big-bradr

П.с. С тази разлика,че  към днешна дата Никита е осъзнала грешката си и е премахнала гротеските си от обезобразяването.Мислех, че след нея няма да има други,които ще изкривят естествените си визии в такава степен.....Но за жалост имало-ето я Емили, живият АНТИ-пример за всички девойки!

# 835
Ами нищо, аа тя така се представя lol

Частни самолети и ала бала портокала..
Е, че и аз мога да се представя всякак Rolling Eyes Елитна, та елитна, за не знам кой път го чета. Да ѝ имам елита!

# 836
  • София
Водещата и аз не я одобрявам, не мога да повярвам, че ще го кажа, но Наум.. ми липсва. Как можаха тази да я изберат за водеща - никаква идея. Тоалетът вчера безумен, прическата, всичко.

# 837
  • София
Виктор и Дениз много си отиват заедно. Но тя в началото има приятно държане. После си показва истинското лице.

Натали и Орлин не ми харесаха като двойка. Натали ми е лигава.

Емили и Неделчо пълен криндж. Емили е като бавноразвиваща се, не знам напи ли се, на субстанции ли е, ама реакциите и са толкова забавени, като робот е. Стана ми жал за нея. Страшна излагация.

Пенко си глътна граматиката, ужас. Пълно дърво.

Шермин е много неприятна с това прекомерно самочувствие и претенции. Малко да слезе на земята това момиче. Като чуя Дубай и ми е ясно.

Габиту никой не я кани. И тя никой не харесвала, мда. Grinning

# 838
Тя Шермин понеже е много търсена и известна затова се бута в бг предавания за последователи. Като влезе с това дето беше препасала през смъкнатият си бюст прилича на лелка направо. Не я виждам когато стане на 50 какво чудо ще е отпред.

# 839
На тази Ана не забелязахте ли,че гърдите й са различни. Едната (лявата) е провиснала.
100 пъти каза,че не била отрастнала в България (да не я вземам за някоя простакеса от Люлин) ,знае езици и пътува по света,но защо все се буташ в български предавания тогава?!

Много ми е отблъскваща.

Общи условия

Активация на акаунт