🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 476
  • 2 653
  •   2
Отговори
# 1 155
Шармин в първия епизод сякаш казваше, че предпочитала селф мейд бизнесмени, което много не се връзва с олд мъни, но пък си мисли, че знае какво е интроверт и екстроверт....
Шермин всъщност се казва баща й, доколкото знам.. Тя си се казва Анна Метушева, майка туркиня, баща евреин. И това "Шермин" прикрепено към името си е буквално нещо като псевдоним, измислен от самата нея. По документи си е Анна Метушева, но най-вероятно трите й имена са Анна Шермин Метушева, като второто е всъщност презимето (на баща й).
Анчето си е Aнчето Grinning

# 1 156
И на мен ми беше съмнително да е лекар…

# 1 157
Анна каза, че иска да го облече в стил “олд мъни”, а не друго.

# 1 158
  • София
Аз пък мисля, че тепърва ще видим резервирано отношение към Лили и от други мъже в къщата. Няма да е само докторчето. На мен примерно ми направи впечатление, че Виктор изобщо не беше очарован, като получи поканата от нея за бърза среща. Просто доктора реагира доста първосигнално и направи този коментар.

# 1 159
Тя Шермин все голи ги вижда, та затова мечтае да облече някого. Може да и плати за стайлинга, освен за другото.

# 1 160
Значи снощи на бързите срещи Шермин беше тооолкова скучна и досадна и баааавноговореща, че заспах и изпуснах шоуто. Ама като гледам от промото явно са се намерили с Красимир, който пък си е поставил за цвл да изтества де що има жена, че явно и на него навън не му връзват. Ще има цял живот да се хвали с праха за пране, душ гела, омекотителя и доместоса.
Мутри и расисти, после що нямам мъж Grin
Обаче си мисля как Габи се излага и не е създала и една ситуация, тя другата седмица ще покаже на какво е способна. Народът иска хляб и зрелища Wink
На Неделчо браво, сега искам да каже и на Шерминката истината в очите, ама на чужд език нещо иврит, китайски, руски, че тя на български не разбира Wink

# 1 161
Анна каза, че иска да го облече в стил “олд мъни”, а не друго.

Не, каза че иска мъж който да идва от "old money". Повтаряше го точно преди да влезне новият.

# 1 162
Анчето тълкува old money, като дядо с пари . Най-вероятно с такива дъртаци си ляга. Полиглот, какво да го правиш Joy

# 1 163
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Баш мъж идващ от семейство олд мъни ще си вземе Шерминчето, да си манифестира до откат, а мармота ще си развива шоколада.

# 1 164
Да, те мъжете идващи от "old money", точно такива Клоуни като Шерминатора търсят. Smile

# 1 165
Анчето тълкува old money, като дядо с пари . Най-вероятно с такива дъртаци си ляга. Полиглот, какво да го правиш Joy

Много се смях с това тълкува old money, като дядо с пари Grinning , много добре знае какво е , но такива не биха я погледнали с тоя и външен вид ( джуки , цици , коса )

# 1 166
  • Вестерос
Нещо са ми скучни още, краят беше гнусен на снощния епизод.

# 1 167
Някакъв шоколад афродизиак продава. Също фирмата е била спонсор на Диви и Красиви.

# 1 168
И някакъв шейк, сега точно коментираха това в Надкаста. Simple Smile

# 1 169
Този Пенко, тъпото парче, съм го запомнила с лошо, съвсем случайно, по повод шамаросаната родилка, миличката, от преди месец или два. Тогава се беше изказал в защита на израждащата, доста арогантно, и си личеше липсата на капацитет още тогава. Той, понеже е раждал...
Като го видях в каста и ми призля. Такива ли са ни младите доктори... като гледам и Ренета от ДиК - мале, мале.

Общи условия

Активация на акаунт