🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 139
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Варна
Попринцип Шерминатора ми е страшно противна, но според мен наистина в реалният живот не би обърнала внимание на Красимир. 😄 Той си е типична мутра, като карикатура от 90-те, а тя се цели доста по-високо (дали ще й върже вече е съвсем друг въпрос.)
В реалния живот би обърнала внимание на който плати.

# 1 291
Да, ама тя хвърчи на високо, чака голямата пара…

# 1 292
Да, ама тя хвърчи на високо, чака голямата пара…
Прави се на по-вървежна, отколко е. Може и да е завъртяла главите на няколко богаташи, но както се видя не е издържало. Единият бил женен, вторият не знам си какво… Иска, не иска, ще свали летвата и ще се радва на мъж като Красимир, защото само той би бил толкова тъп, че да я търпи.

# 1 293
Така е, съгласна съм и с последните две мнения.
Хвърчи на много високо, ама годините си минават и доста по-млади от нея излизат…. та скоро ще увисне “израелката” с големите претенции.

# 1 294
На мен Красимир и в 3-те епизода ми изглежда силно отегчен и недоволен.

# 1 295
Май си му е такова изражението. 😁 Усещам, че ще е първият тръгнал си от мъжете - не виждам коя ще му даде роза.

# 1 296
  • Варна
Прилича на ето този индивид:

# 1 297
  • София
Шерминаторката и Лили явно са останали добри приятелки след предаването - качват сторита заедно. Първата също твърди, че Красимир ѝ бил станал ясен още на първия ден и в реалния живот дори нямало да го погледне. Мда, добре. 🙄

Тя няма да погледне такъв, като Красимир, но лошото е, че тези, които й се иска да погледне, няма да погледнат нея. Та е добре да си оправи самооценката и визията, а ако не - да смени типа, който търси.

# 1 298
Какъв е инстаграма на Красимир и Емили? Нещо не мога да ги намеря🤣да се посмея малко

# 1 299
Лили има по-скоро.... индийски черти, отколкото африкански.
В Африка има много индийци.

# 1 300
  • Варна
Лили има по-скоро.... индийски черти, отколкото африкански.
В Африка има много индийци.
Навсякъде има индийци.

# 1 301
Какъв е инстаграма на Красимир и Емили? Нещо не мога да ги намеря🤣да се посмея малко

Аз му го погледнах от последваните на инстаграма на "ергенът: любов в раят" ама му е заключен профила. чудя се защо ли Satisfied

# 1 302
Имам съмнения относно Лили - танцьорката и нейната сексуалност?
Риалити форматите имат за цел да тестват толерантността по отношение на LGBTвъзгледите,хомофобията,расизма и ми е любопитно....не случайно стои отворена темата "кой е травеститът". Самият Туджаров каза,че кастът е супер шарен
Аз вече го написах вчера ,че подозирам,че е момче .Каквато и да е , не ми харесва нито визуално ( не става дума за расата ) , нито като държание ( макар ,че е рано , може да е поза ) . Не ,че пък другите много ми харесват . За сега са ми интересни  Дениз , Филипа и златарката , също и  Габи , която е дошла не като ергенка , а като Голямата уста , но много малко ги дават .От мъжете - Петър , Виктор , италианеца за сега , градския ми Орлин , но още е рано за коментар , защото е в началото , а и аз не гледам внимателно , превключвам каналите .Обаче онази вече улучих точно ''търсенето на праха за пране ''.

# 1 303
Минал е Красимир покрай Тео/Тио Джеймс Grinning В интерес на истината, Тео дори му е батко с 3-4 години. Ако не сте гледали рекламата му на Долче и Габана, препоръчвам Smiling Imp

# 1 304
Май си му е такова изражението. 😁 Усещам, че ще е първият тръгнал си от мъжете - не виждам коя ще му даде роза.
На 37 изглежда по-възрастен. Предполагам от качеството на живот - заведения, алхокол и т.н, пушене - хлътване в средната част на лицето, отпусната кожа плюс уникалната прическа и стайлинг Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт