🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 147 428
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 1 860
  • у нас
О, да.

Натали ме разочарова. Защо се разколеба за Калоян? Сърцето и мозъкът различни индикации й дават. Труден избор.

# 1 861
  • София
Според мен Натали си отива повече с Орлин, тя тук се сдържа, но момиче на тази възраст, танцьорка, си е по купоните, иска живец. Не виждам обаче как ще стане от различни градове. Тя няма да отиде в Монтана.

# 1 862
За мен този експеримент си е провал.
Не виждам нито една двойка ,която да има бъдеще.
Има 1,2 хубави момичета,но за момчетата нещо са ми под въпрос.

# 1 863
Натали освен хубави очи ,не ми харесва на външен вид.Грозна усмивка ,с големи зъби в устата и .И тялото и несъразмерно.

# 1 864
Натали освен хубави очи ,не ми харесва на външен вид.Грозна усмивка ,с големи зъби в устата и .И тялото и несъразмерно.

Съгласна съм. Не знам, защо се прехласват по нея, колко била красива. А като почне да говори се едно е в предучилищната ми идва да повърна. 😄

# 1 865
  • София
И за мен не е някаква красавица, аз такъв тип говор и държане не бих изтърпяла.

Нямам фаворити този сезон, гледам повече за фон.

# 1 866
Добро утро. Минавам само да кажа (за който не е разбрал), че Шермин говори пет езика. 😁

# 1 867
Благодаря, получаваш сюнет за напомнянето. А и имаш брутален.....

# 1 868
Включвам се за първи път, от както е започнало излъчването на предаването. Гледах само части от епизодите с превъртяния, за да добия представа. Единственият ми коментар е "абсолютна простотия" и съм доста разочарована. Ще си чакам оригиналния формат напролет.

# 1 869
  • София
🤣🤣🤣 ше умра с вас. И във фейса има забавни коментари. В един обаче пишеше, че Емили е лежала в психото и лекувана за диагнози. Ако е така и я ползват за сеир, ще е много грозно.

# 1 870
Ами тя нали е туркиня, доколкото знам от бащина страна, а и е живяла в Дубай.  Обрязването си е съвсем нормално там. Няма как да не е ходила на семейни сюнети. Grinning
Е тя е израснала и в Израел, където всички са обрязани. Сюнетът е за всички евреи, мюсюлмани и мъжете в САЩ, разбира се (независимо от религията). Ама "сюнет" е турската дума. Нямам представа как е на иврит или арабски.
А на този тулуп му пише СОНЕТ, той казва сюжет! Grinning
Петте езика всъщност са 3.  Български и турски са й родни, не се броят.
Сигурните рози:
Натали -> Орлин
Краси -> Шермин
Дениз -> Виктор
Филипа -> Йовица
Криси -> Петър
Габи -> Неделчо
Емили -> Вальо
Защо да е "сигурна роза" Натали-Орлин?  Мисля, че е 50/50 шанс да даде на Калоян.  Дето се вика, поне е по-висок, по-хубав, говори флегматично и затлачено (като пиян или току що събудил се). Орлинчо е тапичка, която не млъква. Нисичък, философ, нонстоп дрънка нещо.  Леко досаден. Но не много. Поне е възпитано момче.
А за химията... тя си знае.

# 1 871
Добро утро. Минавам само да кажа (за който не е разбрал), че Шермин говори пет езика. 😁

Old money, old money.. old money style (всеки ден по няколко пъти да го изричаме, че да манифестираме задружно).

Иначе, с този Шерминатор се сетих за друга велика комедия - Американски пай, трябва да го изгледам пак Joy

# 1 872

И не забравяйте, че много обича да пътува и е от Израел и Дубай. Laughing

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 10:32 от MissBabyJane

# 1 873
Нещо не разбирам...този тип предавания в чужди формати са интересни сами по себе си, със самия си замисъл... Предаването с нормални участници би било много интересно също, защото си има естествени обрати, влюбвания, ревност. Защо в този нашия формат са заложили толкоз на простотията...Предаването е истинско разочарование за мен..

# 1 874
Добре е, че дадоха на Красимир да тренира четенето на сЮнета 2-3 часа преди това, защото още повече щеше да се запъва.
До снощи в главата ми кънтеше "old money, old money, милионер", а вече - "г*за ти е брутален".

Общи условия

Активация на акаунт