🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 056
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Официално:
Следващата седмица Ергенът: Любов в рая ще се излъчва 5 дена. 😮
От понеделник до петък от 22:00 до 23:30 ч.

# 2 386
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Логично ми се струва. Щом ще има 40 участници, нормално е да има много материал за снимане,следвателно и за излъчване.
5 пъти седмично ще ни се напомня,че Шермин говори 5 езика. А,така.Да си знаем.

Ниделчу коментира ли в соц мрежи факта,че е първият изгонен?

# 2 387
Официално:

Еее супер! Всяка вечер ще си имаме комедия за гледане. 😄😄

# 2 388
  • София
Официално:
Явно от продукцията се интересуват от обратната връзка от зрители, помня, че е обсъждано, че е по-добре по-кратки епизоди и повече дни. Тестват сега да видят как ще е рейтинг/ монетизация.

# 2 389
  • Варна
Снощи слушах Надкаст. Не стигнах до края, че заспах.
Неделчо доста не харесва Натали. Двулична, подмолна, скрита агресия. Каза, че ако остане без мъжко внимание ще излезе наяве истинската й същност. Мисли като Габи, че е имало обида в уж невиния въпрос за носа.

Всъщност май няма за сега друг участник, за който да му личи, че не го харесва и одобрява.

За Виктор също не каза положителни неща, но някак не личеше да има неприязън.

Другия, Туджаров ли беше каза за Емили, че редовно стояла замръзнала В една поза - 30-40 минути, един час, без да помръдне и гледайки в една точка.

Стана ми интересно при кое заболяване /състояние/диагноза човек изключва и замръзва така?

Каза, че при запознанството с Валентин, на него му се е сторило и няколко пъти слушал, че Емили се представила на Валентин като Юли, а той я наричал Ели... Нещо такова. Май и двамата, се оказва, че не са си разбрали имената.
Когато тя го нарекла Ивайло, той веднага тръгнал към нея за розата. Всички останали в ступор. При монтажа вече са вкарали паузата, смеха на останалите, спогледжането.
Реално, той веднага е излязъл от редицата.

За Шерминатора каза, че все пак наистина имала обща култура и се интересувала много от Геополитика.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 07:39 от missNoir

# 2 390
И аз гледах Надкаст и се чудя как може Туджаров да защитава толкова много Шарминаторката 🤨

# 2 391
Аз попринцип съм съгласна с Неделчо.
Габи според мен я надуши, че е подмолна.
Вчера го гледах по-обстойно, когато говореха на масата (на сутринта) и Габи обясняваше, че преди да я попита този въпрос, я е оглеждала доста обстойно и след това е боднала въпроса.
При което Натали се измъкна с - “Ами аз я гледах, защото е невероятно красива жена, как да не я гледаш?” Е добре, като е толкова красива, защо не й направи комплимент, а я питаш коя поред операция й е на носа? Срещала съм такива като нея и като ги застъпиш почват - “ау не не, не си разбрала” мрън мрън. Мен ме изкефи как я захапа и постави на място.

# 2 392
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не е обиждащ въпроса за носа,защото ринопластика много рядко се получава перфектна от първия път.
Това е труден за дялкане материал,защото е малко,много видимо,с не знам си колко кости и шанса да се направи пефектен е рядкост.
Зависи и какъв е старта,разбира се. Шермин нямам идея какъв й е оригиналния нос,но е факт,че е яко кърпена. Засега изглежда добре,защото е млада и слабичка. Пък и генетично гледам е щастливка. Майка й също е слаба и стройна.

Натали не ме дразни. Даже Лили ме дразни с това да дава акъли,според НЕЙНИТЕ лични претенции и после да се сърди.Не е нейна работа Натали кой си хареса.
С Орлин пък много си отиват,а не с онзи флегматичен мъж Калоян.

# 2 393
Не съм казвала, че има нещо лошо във въпроса за носа, а за това че е седяла да се взира в нея и след това е боднала този въпрос. А щом я смята за толкова “красива” както казва, защо не й направи просто комплимент?
Аз съм от последните хора, които ще защитават Шерминчето, но не си падам и по подмолници като Натали.

# 2 394
Аз пък си мисля, че съвсем нарочно Емили обърка името на Валентин. Вчера си върнах епидода от понеделник, че не го бях гледала, там беше като снимаха клипа на плажа и тя няколко пъти го спомена с името му.

# 2 395
Не мога да разбера какъв ви е мотива с взирането . Разглеждаш нещо което ти е интересно , защото е вид произведение на доктора, харесва ти , питаш. Може да иска и тя да си направи . Изумявам се колко лесно ви се набива негативното мнение и се търси нещо лошо и цинично зад всичко . Понякога нещата са си такива каквито изглеждат- съвсем прости

# 2 396
  • Be realistic - plan for a miracle.

Другия, Туджаров ли беше каза за Емили, че редовно стояла замръзнала В една поза - 30-40 минути, един час, без да помръдне и гледайки в една точка.

Стана ми интересно при кое заболяване /състояние/диагноза човек изключва и замръзва така?

Без претенции да съм специалист, но е характерно за шизофрения.

# 2 397
Не мога да разбера какъв ви е мотива с взирането . Разглеждаш нещо което ти е интересно , защото е вид произведение на доктора, харесва ти , питаш. Може да иска и тя да си направи . Изумявам се колко лесно ви се набива негативното мнение и се търси нещо лошо и цинично зад всичко . Понякога нещата са си такива каквито изглеждат- съвсем прости

Натали каза, че не възнамерява да си прави ринопластика, харесвала си носа. 😄

# 2 398
  • София
То и Неделчо много умен и може да преценява хората, че да дава оценки. Каквато и да е Натали, е много по-нормална и близка до нас самите, отколкото тези силиконови "красавици". Как реши, че щяла да стане злобна без мъжко внимание? Габи му е промила мозъка. Просто ги е яд, че въпреки корекциите никой не ги предпочита тях и не се изпотрепват за тяхното внимание. Женска завист и злоба има, но не от Натали.

# 2 399

Натали каза, че не възнамерява да си прави ринопластика, харесвала си носа. 😄
Ми просто покрай великото обсъждане на носа на Даниела, и колко издънки стават в ринопластиката е любопитен въпрос, аз също искам да узная, без да си правя , защото са го докарали

Общи условия

Активация на акаунт