🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 136 056
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София /Абсурдистан
Защо представят Натали като хореограф, аз имам съвсем различна представа за тази професия. А тя самата не се представи като хореограф изобщо. Техните знаят ли какво работи и какъв точно хореограф е?

# 2 431
Професиите са такива, каквито си ги е казал участника, никой от шоуто не проверява информацията, и не са длъжни. 
Като е едно друго шоу, участничка си твърди в ефир, че е лекарка, а познаващи я казват, че е лекарски асистент.
За Наталия -- прочети назад в темата, някой беше писал, че е танцьорка в Студентски град. Е, сигурно  си прави изпълненията сама.

# 2 432
Това за първоначалното насочване за мен не е определящо . Доста хора избират този , който им изглежда или по безопасен , или по достъпен . Видяхме и в ДИК , как скочиха на Марио , но след това...
За корекциите съм с две ръце за. Но има разлика от това , да се направиш естетически по привлекателен и това да изглеждаш като ходещ с@екс.

# 2 433
Ставаше въпрос, че на "натуралните" не са им дялкани носовете по три пъти и нямат по 6 кила силикон на ц*ца. Неминуемо са си боднали по малко устите, но на никоя не са като на Габа висящата уста или на Ема долната, дето стърчи 5 минути преди горната, нито на Шърмѝ пластмасовия фейс, дето не помръдва.
Ясно написах "одялкани със скалпел и надути с експандери", за да няма съмнение кои неща визирам.

# 2 434
Не е странното, че се чуди. Странното е, че се прави, че това е най-трудният избор в живота ѝ, защото е толкова хрисима. 😁 Мацката е влязла там по работа, ясно беше, че ще избере продуцентчето.
Натали пее ли? Какво се уговаряха с Орлин? Имал китара, ама не свирел на всички.

# 2 435
  • Варна
На мен не ми направи лошо впечатление въпросът, а когато започна “такава съм си, малка съм” и да цупи устнички.
Поне може да цупи устнички. Много беше смешно как Габи се опитваше да я имитира, ама устните й като балон - не могат да се свият.

# 2 436
Габи се познавала с Неделчо от преди.

# 2 437

Стана ми интересно при кое заболяване /състояние/диагноза човек изключва и замръзва така?

Класически Близнашки “суич” му викам на това. Класическо изпълнение ни се демонстрира от нея. Laughing  Може още и “Кание Уест синдром”. Никой не знае какво им е, но всеки знае, че им има нещо... Демонични същества пратени при нас да ни разнообразяват живота с дивотията си.
На мен са ми супер странни тези младежи по на 25- 28 години, да се питат, искат ли деца, семейство,  колко деца..и т.н. странни неща. Че и повечето пък искат и точно това търсели, време им било,  пълни глупости и празни приказки, когато просто няма какво друго да си кажат.

# 2 438
Аз мисля, че Лили и Натали се познават. И двете са танцьорки в съседни дискотеки ли е, какво е, не знам.

Затова Лили беше многословна. И май не е само познанство, но може би някакви приятелски чувства или поне някакво уважение има, за да й дава акъл Лили и то толкова дълго.

Познати или не , много лошо впечатление ми направи това ,че и се бърка .Да не говорим колко напориста беше .Но и Натали защо не я спря ? За мен тя наистина по си подхожда с Орлин . И защо си мислите ,че ще живеят в Монтана ? Предполагам семейството му има апартамент не само в София , а и извън БГ . Шермин избра грешния ''богаташ ''.

# 2 439
  • В Града на Липите
Шермин избра грешния ''богаташ ''.
Добре конструирания й нос не успя да надуши неговия old money style Grinning

# 2 440
Аз мисля, че Лили и Натали се познават. И двете са танцьорки в съседни дискотеки ли е, какво е, не знам.

Затова Лили беше многословна. И май не е само познанство, но може би някакви приятелски чувства или поне някакво уважение има, за да й дава акъл Лили и то толкова дълго.

Познати или не , много лошо впечатление ми направи това ,че и се бърка .Да не говорим колко напориста беше .Но и Натали защо не я спря ? За мен тя наистина по си подхожда с Орлин . И защо си мислите ,че ще живеят в Монтана ? Предполагам семейството му има апартамент не само в София , а и извън БГ . Шермин избра грешния ''богаташ ''.

Опитвам се да си представя Шермин с Орлин и ме напушва смях 😂

# 2 441
Сега чета по коментарите на надкаста и пишат, че в Плевен била всеизвестна информация, че “доктор” Пепи не е никакъв доктор.

# 2 442
Аз оставам с впечатлението, че Лили и Орлин или се познават извън предаването, или пък зад кадър е имало някакъв конфликт. Не е нормално да се познават от 2 дни и да изпитва толкова жлъч. Не че не е права в преценката си, но изглеждаше наистина бясна, че той остава. Странно.
Може да го иска за себе си  , нали и тя е в шоубизнеса Satisfied
Наистина му личи ,че е глезено богато момче , но не е нито тъп , нито прост - както много от останалите .

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 14:42 от Phillipine

# 2 443

Според мен тази си пада по тип борчета, а Орлин има повече момчешко излъчване. На мен този Красимир ми изглежда супер надут въздух под налягане и със сигурност не е толкова паралия за колкото се изкарва. Те богаташите с милиони не ходят да се излагат по любовни предавания с парцалани платени.

# 2 444

Според мен тази си пада по тип борчета, а Орлин има повече момчешко излъчване. На мен този Красимир ми изглежда супер надут въздух под налягане и със сигурност не е толкова паралия за колкото се изкарва. Те богаташите с милиони не ходят да се излагат по любовни предавания с парцалани платени.

100%. Красимир според мен е едно квартално келешче, изкарал веднъж 1000 лв.,  направил 'внос' на две коли от ЕС и се изкарва на голямата работа.
Надути мъже не харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт