🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 579
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 535
Ако моите родители са българи, но са заминали когато аз съм била на 2 в Алжир примерно и аз там съм израстнала. Означава ли, че съм алжирка  ? Изборът на държава в случая е случаен, само да задам въпрос към примера с Перник.
Алжирка с български произход, да. Малко ще е странно да се наречеш българка, при положение, че дори не помниш България. Виж ако се преместиш на 15 години, вече е друго…

# 2 536
Ако моите родители са българи, но са заминали когато аз съм била на 2 в Алжир примерно и аз там съм израстнала. Означава ли, че съм алжирка  ? Изборът на държава в случая е случаен, само да задам въпрос към примера с Перник.
Алжирка с български произход, да. Малко ще е странно да се наречеш българка, при положение, че дори не помниш България. Виж ако се преместиш на 15 години, вече е друго…
Не съм съгласна. Щом си родена в България си българка, имаш българско гражданство, ако щеш и после 5 държави да обиколиш. Примера не е много подходящ, защото тук става дума за град, не за националност.
Дениз не ми е изобщо симпатична, не ме вълнува софиянка ли е, и дупничанка преселена в София.

# 2 537
  • Варна
Не съм съгласна. Щом си родена в България си българка, имаш българско гражданство, ако щеш и после 5 държави да обиколиш. Примера не е много подходящ, защото тук става дума за град, не за националност.
Дениз не ми е изобщо симпатична, не ме вълнува софиянка ли е, и дупничанка преселена в София.
Не е подходящ примера , да. Един Карлос Насар, роден в Париж и с баща ливанец и майка българка, отраснал в България се счита за българин., Ако беше отраснал във Франция или в Ливан за какъв щеше да се смята?

# 2 538
  • София
Не си причинявайте чакалкаста с псевдо психоложката.
Огромна скука. Водещите не разбират Ергенът. Най-добре е да си коментират само Игри на волята, нещо което разбират.
Александра освен, че говореше клишета и общи приказки се оказа, че не е и гледала.
Тотал щета отвсякъде.

# 2 539
ЖДНБ! Доктор Пенко вярно бил завършил медицина.
Скрит текст:

# 2 540
Предвид, че и техните живеят в София наистина не мога да разбера в момента кое навява на мисълта, че тя не е от София. Освен, че е туркиня, каквито съм имала в класа си (родени в София), вярно, не са много, ама ги имаше.

Да, както казах, възможно е да е от София, тъй като има малко турци все пак и в столицата, но за целия си съзнателен живот съм срещнала само 1 семейство ( роднини на главния мюфтия ) и за това ми е странно.
Добре, а да задам така въпросът. Ако моите родители са българи, но са заминали когато аз съм била на 2 в Алжир примерно и аз там съм израстнала. Означава ли, че съм алжирка  ? Изборът на държава в случая е случаен, само да задам въпрос към примера с Перник.
Дам. Алжирка с български произход. Ти не познаваш друго, различно от Алжир.
По-добре ли ще се чувствате, ако Дениз казва, че е от Кърджали например, защото родителите ѝ преди 35 години са се преместили от там, а тя никога не е живяла в град, различен от София? И какво значи, че няма много турци - може само бащата да е турчин, може да са си турски емигранти (а не български турци), може и по случайност да нямате пълна представителна извадка на българските турци в София.

# 2 541
Да, медицина. Втората снимка е от официалния Фейсбук профил на МУ Плевен - дипломирането на випуск 2019 с профил медицина. Първата снимка е от акаунта на самия Пенко, пак от тогава. Размазано е, но се чете “Приложение към диплома за висше образование”, а отдолу “д-р” и “магистър”. Явно е завършил, но може би не практикува, щом го няма в регистъра на БЛС. Може да е прекъснал по време на специализацията? Нямам идея, но при всички положения такъв неук, арогантен расист да бъде лекар… Тръпки ме побиват.

# 2 542
Много лоша реклама за този университет, не мога да повярвам, че толкова семпъл човек е възможно да завърши медицина... И като си помисли човек, че може да не е единствен, направо да те е страх да отидеш на лекар Trollface

# 2 543
Предвид, че и техните живеят в София наистина не мога да разбера в момента кое навява на мисълта, че тя не е от София. Освен, че е туркиня, каквито съм имала в класа си (родени в София), вярно, не са много, ама ги имаше.

Да, както казах, възможно е да е от София, тъй като има малко турци все пак и в столицата, но за целия си съзнателен живот съм срещнала само 1 семейство ( роднини на главния мюфтия ) и за това ми е странно.
Добре, а да задам така въпросът. Ако моите родители са българи, но са заминали когато аз съм била на 2 в Алжир примерно и аз там съм израстнала. Означава ли, че съм алжирка  ? Изборът на държава в случая е случаен, само да задам въпрос към примера с Перник.
Това са доста плоски примери, когато имаме намесени български турци, помаци и то с всичките им нюанси на самосъзнание, където е възможно и никой от фамилията през последните 100 години да е живял извън България.

# 2 544
Дениз се прави на дева Мария, много ми е смешно...А защо каза, че е от София? Тя не беше ли от дълбоката провинция също ?
Дениз си е от София, като беше в Черешката живееше в някакво скромно апартаментче в Люлин със семейството си. Били са в един клас с Лили Естер, която също е от София.

Възможно е да живее от доста години в София, но принципно в София няма много турци. Е има разбира се малко ( мюфтииство и тн ) , но са прекалено малко в сравнение с Родопите, Кърджали, Шумен, Разград и тн.
Така, че не съм сигурна, че е от София, не че има някакво значение, но просто ми е писнало да чувам, хора, които не са родени в София, но живеят там да казват, че са от София.
Дъщеря ми е родена в София, където е живяла малко, по тази логика тя от София ли трябва да казва че е?!

# 2 545
Момичета,не си напрягайте мозъците с такива отклонения.Личи си,че ни залипсва комедията,която всички гледаме.Кой от къде е няма значение.Виж,ако си от ИСраел и знаеш 5 езика,и всяка втора жена иска да прилича на теб-това е друга работа!

# 2 546
  • Melmak
Момичета,не си напрягайте мозъците с такива отклонения.Личи си,че ни залипсва комедията,която всички гледаме.Кой от къде е няма значение.Виж,ако си от ИСраел и знаеш 5 езика,и всяка втора жена иска да прилича на теб-това е друга работа!
Ама сакън да не те попитат колко операции на носа имаш! Щот’ някоя друга е по-красива. 😁😁😁😁

Кефи ме как се беше лепнала за бат’ Краси, а после сторита “ако не беше този формат, той нямаше да се докосне до жена като мен”..

# 2 547
По-вероятно е права израелската ханъма , с тази пирга, нереалистични претенции, интелект, захабен външен вид на тази възраст и др, бат Краси щеше да духне с 300 още след първото пране 😂
Ама сакън да не те попитат колко операции на носа имаш! Щот’ някоя друга е по-красива. 😁😁😁😁

Кефи ме как се беше лепнала за бат’ Краси, а после сторита “ако не беше този формат, той нямаше да се докосне до жена като мен”..

# 2 548
По-вероятно е права израелската ханъма , с тази пирга, нереалистични претенции, интелект, захабен външен вид на тази възраст и др, бат Краси щеше да духне с 300 още след първото пране 😂
Дори той не е толкова тъп, че да ѝ търпи на тая претенциите и да ѝ купува апартаменти, часовници и там каквото още искаше.

# 2 549
  • Melmak
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Ох, не мога! Права си, той бат’ Красьо може да намира по-добър материал.

Да, той я усети каква е златотърсачка!

Общи условия

Активация на акаунт