🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #1

• 135 435
  • 2 653
  •   1
Отговори
# 2 625
А Виктор и Генча, дето "избраха" колкото да не е без хич, много достойни... и другите 3-ма от последния сезон...
Достойнство да искаш от ергените! Ама, такава мишка като Алек не бях виждала. Халал да й е на мама Ксения снахата!

# 2 626
  • Melmak
На такива Ксении добре ще им дойде една Царина

# 2 627
  • here and now
На мен ми изглеждат хубава двойка. Дали ние ще го/ги харесваме, не мисля, че изобщо ги вълнува.
Може да е избягал от финала, но все пак добута до там. Аз на негово място, сигурно щях да запаля джапанките, още по средата...

# 2 628
Алек е съден доста строго - явно беше, че продукцията го е нахендрила да си тръгне по този начин… Можеше да откаже, разбира се, но явно в този момент толкова му е било писнало, че… Както и да е - той си отчете грешката, което го прави единственият ерген, който призна, че е направил нещо грозно. Не страда от болезнено его. При всички положения го предпочитам пред дивака Мартин (с неговите истерични крясъци “Аз е**х ли те?!” в ефир), Женчо (който също не се свени да унижава жени) или Виктор / Васил, които не знаеха на кой свят се намират.

# 2 629
Васил от сезон 4 избра тази, с която най-много се харесаха. За мен те си бяха истинска двойка. Това, че след предаването се оказа, че са по-добре като приятели е друг въпрос. Не виждам проблем в неговия избор.

В първия сезон Виктор нямаше полезен ход след като фаворитката му сама пожела да напусне. Според мен той даже сякаш имаше повече симпатии към Дениз. Имам подозрение, че по сценарии са избрали рускинята. Може би Виктор и Виктория звучи по-добре като имената на първата двойка на това шоу в България. Не виждам защо иначе ще избере Капитонова пред Дениз, даже си личеше, че едвам я понася. Дали спонсорът на рускинята е натиснал да има победа за нея или не са искали първата победителка в БГ ергенът да е от турски етнос, за да не ги одумват националистите, няма как да знаем. Добре поне, че един вид се реваншираха към Дениз с новото й участие.

Във втория сезон май изборът беше направен още в началото (и затова имаше слухове, че Евгени и Валерия са се познавали от преди предаването). Малко се обезсмисли сезона, затова го запълваха с женски скандали, истериите на Пам и куп други истерички и измисления триъгълник, с който ни подлъгаха, че Евгени може да избере и друга. То си личеше от километри, че от него към Елена нямаше химия, а я залъгваше, но част от публиката искаше да вярва, че момичето с по-обикновена външност ще спечели.

Изборите на Мартин и Виктор 2 бяха нормални като за техния вкус.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 22:51 от Kamelia_Prague

# 2 630
В първия сезон Виктор нямаше полезен ход след като фаворитката му сама пожела да напусне. Според мен той даже сякаш имаше повече симпатии към Дениз. Имам подозрение, че по сценарии са избрали рускинята. Може би Виктор и Виктория звучи по-добре като имената на първата двойка на това шоу в България. Не виждам защо иначе ще избере Капитонова пред Дениз, даже си личеше, че едвам я понася.
Виктор първи не е имал намерение да избира, защото е бил обвързан навън. До колкото разбрах, не са му дали да си тръгне сам, затова е избрал Виктория (и да, подбутнали са го към нея). Всичко това са негови думи.

# 2 631
  • Melmak
Виктор 1 нямаше много полезен ход. Подбутване от продукцията и къде, къде по-драматично би било Сашка да си тръгне и да върне роза. То не се връща роза ей, така! Обсъдено е с продукцията преди да се случи.

# 2 632
Алек е съден доста строго - явно беше, че продукцията го е нахендрила да си тръгне по този начин… Можеше да откаже, разбира се, но явно в този момент толкова му е било писнало, че… Както и да е - той си отчете грешката, което го прави единственият ерген, който призна, че е направил нещо грозно. Не страда от болезнено его. При всички положения го предпочитам пред дивака Мартин (с неговите истерични крясъци “Аз е**х ли те?!” в ефир), Женчо (който също не се свени да унижава жени) или Виктор / Васил, които не знаеха на кой свят се намират.
И как призна Алек, че е направил нещо грозно? Нещо съм изпуснала. Защото дори в първото си интервю след финала по btv се държа арогантно и надменно по въпроса. С видимо раздразнение.

# 2 633
О да, първото му интервю беше грозно. После призна, че се е държал така, защото се е паникьосал. Няколко месеца по-късно участваше в едно предаване и си обясни всичко. Директно каза, че продукцията му е казала да си тръгне с видео, вместо лично да им каже. Отчита си като грешка, че не се е възпротивил, а е избрал да им угоди и всичко да свърши по бързата процедура. В последствие се извинил на Надежда и били в добри отношения. С Маги не е комуникирал и не искал да комуникира - намекна, че била човек на продукцията / подставено лице. Каза, че не може да даде детайли, но се усещаше някакво напрежение в гласа му. Друго не помня, но беше дългичко. Александър не е света вода ненапита, но поне си признава грешките.

# 2 634
Да, и аз видях това, което FreakOnALeash е видяла. Поведение тип "на мами глезеното детенце".

Но пък трябва да се признае, че изборът на кандидатки в неговия сезон беше най-зле. Реално нямаше нито една подходяща за него вътре - хем да е наперена, хем да е от добро семейство и за капак да си пада леко хипарка, която би тръгнала с него по горите. Царина ми изглежда точно такъв типаж.

# 2 635
Да, и аз видях това, което FreakOnALeash е видяла. Поведение тип "на мами глезеното детенце".

Но пък трябва да се признае, че изборът на кандидатки в неговия сезон беше най-зле. Реално нямаше нито една подходяща за него вътре - хем да е наперена, хем да е от добро семейство и за капак да си пада леко хипарка, която би тръгнала с него по горите. Царина ми изглежда точно такъв типаж.
Не оправдавам мъж за тъпо поведение, а неговото беше такова. Колкото и да шикалкави, не мога да му повярвам. И явно, самият той не е уверен в думите си. От всичко коментирано тук и потвърдено в интервюто с Царина излиза, че "са си били заедно" и е чакал с досада да свърши предаването. Както почти всички ергени и "ергенки" до сега-все обвързани с уж несигурна или нестабилна връзка преди влизането. А като стана въпрос за Виктор 1, какъвто и да е, той си остава емблема на предаването. Или може Мартин, Краси или Ивайло да спорят в надпреварата за първо място...

# 2 636
От всички ергени Виктор 1, а с някои резерви и Васил най-много приличат външно и като поведение на ергените от чуждите варианти, които съм гледала. Което за мен е плюс.

Честно казано не ми се гледат такива като Мартин, Краси, Валентин и Джан Микеле, но май вече предимно такива кандидатстват. Не мисля, че такива типажи трябва да се натъртват по телевизията като нещо желано и търсено.

# 2 637
  • Бургас
Алек и Царина разказаха, че преди предаването не са имали флирт, само познанство покрай брата на Царина, тя даже имала друга връзка лятото, връзката с Алек се е заформила след Ергеня, той страдал от хейта и тя го утешавала, та от питие на питие…..достоверно ми се стори, особено тя си звучеше искрено, като разказваше в детайли кое как е станало

# 2 638
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Напомня ми на Пацо от Биг Брадър. Не знам дали не си приличат и по визия. И онзи се имаше за голямата работа. Този също. 😁😁😁
Кой е този Пацо от Биг Брадър? Много често го споменават и винаги комично.
Даже днес в Надкаст, Туджарката коментира,че Биг Брадър 3 е велик.

Неделчо,Неди, наистина е отслабнал много,но не мисля,че режима на Енджи Касабие му е помогнала.
Голямата филосифия да му каже да спре да се налива с газирани напитки и да яде сникерси в 1 през нощта...
Всеки човек с много наднормено тегло ако спре захар,брашно,газирано и хранене късно вечер ще отслабне и без режим.

# 2 639
  • Бургас
https://youtu.be/cxoWcLM4MUw?si=bKMeRFQTO2XUsrGz
Този селски бек Пацо не може да бъде надминат

Общи условия

Активация на акаунт