Отговори
# 105
Скромен Joy

То не останало от 12 януари до 1 февруари е турнира, точно за рождения му ден.Joy

Вече Онур А. може да пише, че заминава заедно с Джокович. Joy

Колкото до колежката - тя хапе. Simple Smile

# 106
Като заговорихме за горещи сцени, гледайте колежката какво прави в предишен нейн проект. 😃

https://youtu.be/2BZO27_30Yo?si=y-X79eO_Fji5rsWG

Малко съм злобна, но не искам с Мерт да имат чак такава сцена 🤣

Между другото, проверих сега в Инстаграм и от резервния си профил, последвах оригиналния си и тагването стана, значи наистина трябва да следваш този човек за да може да те тагват в истории, иначе не става

Анабел, то да се молим да няма още по-хард сцена, че не ми се мисли тогава.😂😜

# 107
Като заговорихме за горещи сцени, гледайте колежката какво прави в предишен нейн проект. 😃

Малко съм злобна, но не искам с Мерт да имат чак такава сцена 🤣

Между другото, проверих сега в Инстаграм и от резервния си профил, последвах оригиналния си и тагването стана, значи наистина трябва да следваш този човек за да може да те тагват в истории, иначе не става

Анабел, то да се молим да няма още по-хард сцена, че не ми се мисли тогава.😂😜

Дано, но и да имат аз пак ще харесвам сцената на Афра и Мерт, съжалявам че ще го кажа но Мирай в тази секс сцена пак ми беше много студена, Мерт ще се озори с нея

# 108
Аз искам да видя Мерт гол до кръста. Не държа да е в имтимна сцена. Последно съм го гледала така в сезон 2 на Рибарчето, сцената на плажа, където Сейфер се изядоха. След това все облечен.  Simple Smile
Афрам и техните страстни сцени са нещо различно, направо са от друга вселена

# 109
  • София
След Голота Мерт много трудно ще ме впечатли с такъв тип сцени. Въпросът е сюжетът да е интересен.
Афра е последвала сценаристката на АБИ.

# 110
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Кефи ме Мердо Stuck Out Tongue Winking Eye
Филмът му направи фурор в световното кино като само преди две седмици му беше премиерата, сега активно снима в BBSO Grinning и междувременно е добавил и медал от тенис турнир Kissing Heart. Това момче кипи от енергия Sunglasses. В това заслуга има лондонската почивка Stuck Out Tongue Winking Eye. Не спира да се развива във всяка насока, която му харесва! Евала! Hands Clap
Уважавам хора които знаят какво искат, и още по-добре знаят как да го постигнат Wink. А Мерт е точно такъв тип човек! Тук може и водолейският инат да му е от полза Stuck Out Tongue Winking Eye, че моя скорпионски - не винаги е на моя страна Joy.

Относно сцената на колежката Мирай Rolling Eyes ми не съм я гледала никъде до сега, ма и в тази сцена момчето повече се раздаде от нея Thinking. То физиономията й все една и съща Sad. Определено има късмет, че играе с Мерт, че да се получи нещо от този тандем Grinning.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 13:59 от kotelina

# 111

И колегата не пада по-долу 😉...Повечето сме гледали Чиплак 😛😈😈

Мирай е добра актриса! Вярвам, че ще бъдат добър тандем с Мерт!

# 112
“Ум на мъдрец, тяло на атлет, душа на художник!”
Така и нашия Мердо! 🧿

# 113
  • София
Може снимките на Афра от миналата есен да са от този корт, на който Мерт е играл и ходи да тренира това лято.

Местата много си приличат, но не мога да твърдя със сигурност.

# 114
Ден 12-ти сме на 8-мо място в световната класация на Нетфликс. 🤗

# 115
Кефи ме Мердо Stuck Out Tongue Winking Eye
Филмът му направи фурор в световното кино като само преди две седмици му беше премиерата, сега активно снима в BBSO Grinning и междувременно е добавил и медал от тенис турнир Kissing Heart. Това момче кипи от енергия Sunglasses. В това заслуга има лондонската почивка Stuck Out Tongue Winking Eye. Не спира да се развива във всяка насока, която му харесва! Евала! Hands Clap
Уважавам хора които знаят какво искат, и още по-добре знаят как да го постигнат Wink. А Мерт е точно такъв тип човек! Тук може и водолейският инат да му е от полза Stuck Out Tongue Winking Eye, че моя скорпионски - не винаги е на моя страна Joy.

Относно сцената на колежката Мирай Rolling Eyes ми не съм я гледала никъде до сега, ма и в тази сцена момчето повече се раздаде от нея Thinking. То физиономията й все една и съща Sad. Определено има късмет, че играе с Мерт, че да се получи нещо от този тандем Grinning.
Ами нищо чудно, успехите в различни поприща и нарастващата популярност на Мерт , да са причината позабравените идоли  да му завиждат. И тъй като те имат влияние и право да си избират сценаристи и партньори, да избират млади и сочни партньорки. В случая съм склонна да мисля, че се цели да се разбие мита за Афрам. На Мерт се изпраща палавата колежката Мирай, а на Афра доайена Кенан. Тази гилдия е пълна с изненади и вътрешни железни правила май.  Новият сезон ще е много наситен от проекти, изненади и борба за рейтинг.

# 116
Знаете ли че имало магазин за чанти и дрешки ,и още нещо в Чешме с името на нашия любим сериал 😁

# 117
Днешният сет на Мерт Simple Smile

# 118
# 119

Общи условия

Активация на акаунт