Отговори
# 120
Много интересно наистина 😈🫦

# 121
Ех, това бяло сърце
Толкова ми бие на очи Simple Smile
Преди това има и думата clean - което значи чисто, чистя, почистване, пречистване
Много интересно Wink

# 122
  • София
Снимали са днес

# 123
Пелин е качила това преди малко. Дали има инфо, че АБИ ще бъде в понеделник?

"Състезание в понеделник"

Афра е много красива и без грим.

# 124
Здравейте, момичета. Рамо изглежда супер. Много сладка Афи на сторито. Мисля, че и тази снимка с нея е нова. 🌹🧿

# 125
Мердо! 👑

# 126
  • София
Браво на Мерт Nature Fire

Снимката на Афра е от същото място, от където е и нейното стори Simple Smile

От сета на сериала на Рамо днес

# 127
# 128
Момичета, забелязвате ли как седи шапката на Афра? Тя огромна.
Също така ми се струва, че нещо пак е направила с косата си. Май пак е със светли кичури, за дължината не мога да преценя.
Да се върна на шапката. Направих леко проучване из социалните мрежи, признавам не съм много задълбочавала. Но това, което установих е,че шапката е мъжка и май няма женски вариант, модел.
Добавям инфо: има женска мода от тази марка, не е само мъжка. Другият път първо ще проуча задълбочено и после ще пиша Simple Smile Но шапката, която носи Афра със сигурност не е дамска Wink

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 23:48 от Надя Б. Василева

# 129
Вай,вай Lilia* откъде я изнамери тази сцена на колежката?Направо ме разби.Направо затвърди предположението ми,че ролите на "кучка" добре и се отдават.Извинявайте,ама и сцената си беше такава.Къде е нежността,вниманието,отдаването,което беше в тези сцени с нашите,сравнение не може да става с това дивото сякаш мъж не виждала през живота си.Мерт и Афра си ги изиграха сцените като по учебник и от всякъде крещеше любовта им,а тук видях само едно диво задоволяване на страсти и никаква любов.Сещам се за едно малко стихче което е много актуално."Няма вече буйни страсти,секса стана като здрасти".Нашите само нослетата като си докоснеха и подпалваха света,а тука точно си беше "здрасти".Ама точно това продава и няма да се учудя ако Мерт има с колежката и по-хард изпълнения.

# 130
  • София
Снимка от жилището на Пера

Пратили са на Госип, че Мерт и Мирай имат сет в ресторант, уж и снимки щяло да има. А той сега е харесал тази публикация на Нетфликс Латинска Америка

Даже е коментирал, брей

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 23:36 от MysteryG

# 131
Момичета, пожелавам ви лека вечер

# 132
Добър вечер  Hug Hug  Hug
Момичета мерси за всичко което сте споделили в хубавата ни тема  Kissing Heart
Много красива Афра на новите снимки  Heart
А на Мерт браво за спечеления турнир.  Hands Clap  Отдаден на всяко едно нещо с което се занимава на 100%,но винаги приземен и с малко хумор към себе си и към околните  Heart
Леле бях я забравила как се раздава Мирай в този сериал,това сигурно е от 2 или 3 сезон ,защото нямам спомен в 1-ви да е имало такава сцена ThinkingАма и нашия човек може да се раздаде и ще го направи мноооого по-добре от този момък от видеото ако имат с Мирайчето подобна сцена.
Естествено СейФерските горещи сцени нищо не може да ги мине  Heart  Там всичко е красиво ,страстно ,романтично  с две думи съвършено. Heart  

# 133
Добро утро, момичета
Резюме на вчерашния ден Simple Smile

# 134
Здравейте, момичета!😊

И CNN Turk са пуснали статия за тенис успехите на турския Джокович.😜

https://www.cnnturk.com/magazin/galeri/yali-capkininin-feritiydi … du-2331287?page=1

Общи условия

Активация на акаунт