Отговори
# 135
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Wink

Като гледам Мердо няма да излезе от заведенията в това дизи... Дали ще има време за любов Joy

Голям фурор направи вчера с този тенис турнир, щом и CNN Турция са писали Sunglasses

# 136
Филмът на Мерт продължава да е в класацията за най-търсени в САЩ

# 137
Роклята на Афра от рождения ден на приятелката й.

# 138
  • Яко в Матрицата...
Много секси това рокле Heart EyesSunglasses

# 139
Много ми харесва тази рокля. На Афра й седи супер Simple Smile
Има вкус нашия патрон

# 140
Топ са 😎

# 141
Ферит/ Мерт с едно фъстъче. Отива му Wink
Сейфер също пускам - какво ни беше отнето да гледаме

# 142
Много ще му отива на Мерт една малка принцеса като тази бебка.😍🥰

# 143
  • София
Снощи са станали големи панаири заради сторито на Госип, аз не го качих, защото видях, че е глупашки написано, ама.....
Ето го сторито, вижда се, че в горния десен ъгъл пише РЕКЛАМА

А под глупашки имам предвид, че пише, че Мерт е видян в ресторант да чака някой и е дошла Мирай Данер.

И ето, не закъсняха новосъздадените акаунти, на които за съжаление много хора вярват.

Това първо обижда Мирай, която е обвързана и после и Мерт, защото го изкарват боклук за пореден път.

# 144
Снощи са станали големи панаири заради сторито на Госип, аз не го качих, защото видях, че е глупашки написано, ама.....
Ето го сторито, вижда се, че в горния десен ъгъл пише РЕКЛАМА

А под глупашки имам предвид, че пише, че Мерт е видян в ресторант да чака някой и е дошла Мирай Данер.

И ето, не закъсняха новосъздадените акаунти, на които за съжаление много хора вярват.

Това първо обижда Мирай, която е обвързана и после и Мерт, защото го изкарват боклук за пореден път.

А и да добавя едно нещо, че някой удобно е изрязал и това
 😀

# 145
Мерт е толкова "лош", че Лютфие още го следва в Инстаграм. 😜 Знаем предния Мерт, който изневеряваше на Афра колко бързо беше разкаран от Инстаграма на майка й.😎

# 146
  • София
Анабел, те и тези, дето виждат какво е писала отдолу си го извъртат, както им е удобно. Този акаунт, който качих е писал на един куп места същите глупости.

Ама да завиждат, момчето, работи, спортува и си гледа кефа.

🧿🧄🧿🧄🧿🧄
🧄🧄🧄🧄🧄🧄

# 147
Анабел, те и тези, дето виждат какво е писала отдолу си го извъртат, както им е удобно. Този акаунт, който качих е писал на един куп места същите глупости.

Ама да завиждат, момчето, работи, спортува и си гледа кефа.

🧿🧄🧿🧄🧿🧄
🧄🧄🧄🧄🧄🧄

Мирай изобщо не изглежда като момиче което би се разделило с гаджето си заради колега

# 148
Мерт е толкова "лош", че Лютфие още го следва в Инстаграм. 😜 Знаем предния Мерт, който изневеряваше на Афра колко бързо беше разкаран от Инстаграма на майка й.😎
Следва го също и лелята на Афито! ✌🏻

# 149
Значи,и Афра и Мерт си гледат кефа. Ходят си по почивки, по заведения с компания, спортуват. Яко бачкат. Хич за нищо не им пука.
Не ги мислете. Живеят си живота Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт