Отговори
# 15
Мистери намери публкация на Бирса за Дирен. Там пишело само, че се присъединява към дизито и името на героя му! Сега ще потърся

# 16
Аз имам въпрос? А какви ще са връзките между героите на Афра и Дирен? Нали и той ще участва.
Също така какви ще са отношенията на героя на Дирен с героя на Кенан?
Някъде прочетох, че героят на Дирен ще е баща на героят на Кенан (45 - 51=  -6 години Simple Smile ). Ако излезе вярно, то някой е много зле с математиката и годините за нищо ги нямат, а за белези като ръст и телосложение въобще не говорим. Най-вероятно няма инфо и пада голямо гадаене, което пак е в полза на проекта.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 21:11 от teya123

# 17
Наде, това е!
Единственото, което намерих при Бирсен е, че е първият актьор след Кенан, подписал за проекта. Героят му ще се казва Бехрам. Нищо друго не е писала, новината е от 5-ти август.

# 18
Аз гласувах, че ще са брат и сестра, заради написаното от зеления фон. Ще ми се да нямат любовна връзка. 😃

# 19
Аз имам въпрос? А какви ще са връзките между героите на Афра и Дирен? Нали и той ще участва.
Също така какви ще са отношенията на героя на Дирен с героя на Кенан?
Някъде прочетох, че героят на Дирен ще е баща на героят на Кенан (45 - 51=  -6 години Simple Smile ). Ако излезе вярно, то някой е много зле с математиката и годините за нищо ги нямат, а за белези като ръст и телосложение въобще не говорим. Най-вероятно няма инфо и пада голямо гадаене, което пак е в полза на проекта.
🤣🤣🤣
Майката, ако е 3 метра, тъкмо ще компенсира ръста на бащата! 🤣

# 20
Уверена съм, че връзката им ще бъде романтична.
 Всички сериали, не само турските, имат главни герои, свързани с романтични линии. Героят на Кенан, освен с фамилните си терзания, със сигурност ще има жена, в която да се влюби. И с 99% сигурност това ще бъде Афра.
Да помислим логично: няма смисъл в медиите да коментират големите възрастови разлики между главните двойки , ако те  нямат романтични отношения.

# 21
Значи чета Х и направо нямам думи. Наистина хората вярват, че Афра е звъняла на Онур да му се оплаква, че Мерт й е изневерил. Сигурно му е казала давай кажи на цял свят да знаят. Понеже аз не мога ти кажи на хората. Иначе през другото време Афра не казва ли,че личният й живот е тайна и не иска да го коментира. Та баш с Онур Акай ли ще споделя? Че приятелки,майка,баща, няма ли си Афра. Ужас в потрес съм.
Край, заминаха пръстените, гривните, ами стаята, и тя отиде. 50-те нюанса и те са довиждане.

# 22
  • Яко в Матрицата...
Афра сигурно сега е седнала удобно на някое диванче, облегнала се е назад, пийва си коктейлче 🍸 и се смее с глас на простотиите в социалните 😎

# 23
Благодарности за новата темичка Hug

Ох, в анкетата всичко друго ми се ще да е, но не и романтична, но предпочитам да се подготвя за най-лошия вариант и избрах романтична. Joy

За Онур...едно време с удоволствие го четях, сега ми се повръща от него.

# 24
  • София

Да помислим логично: няма смисъл в медиите да коментират големите възрастови разлики между главните двойки , ако те  нямат романтични отношения.

Моята логика е мнооого различна Simple Smile

# 25
Може би аз съм старомодна или съм с някакъв друг начин на мислене. А може и да съм прекалила с филмите на Дисни.
Но това за мен е отблъскващо и не мога да го гледам на екран. Колкото и известни да са актьорите.

Един единствен сериал съм гледала с любовна история с такава огромна разлика във възрастта. То не беше баш любовна. Става въпрос за Забраненият плод. Гледах го основно заради Къванч. Едвам го изгледах, много тежък ми беше. Като ги видех тези двамата и ми се повръщаше всеки път. И до ден днешен съжалявам тази актриса.

# 26

Моля те, припомни ми дали има такъв сериал, а не филм, в който главните актьори нямат романтични отношения

# 27
  • София

Моля те, припомни ми дали има такъв сериал, а не филм, в който главните актьори нямат романтични отношения

Нужно ли е така да ограничаваме сценария?

Хора, аз чета за Онур Акай в Х, но там драма няма, само подигравки. Дават му взаимодействие, но никой не му вярва.

# 28
Фазилет ,Бенита. Афра пак играе там с по-възрастен. Там нямаше любов между тях.
Но какво общо има романтичните сериали с АБИ.  Много си убедена ,че Афра и Кенан ще имат връзка в сериала.  Както ми каза една твоя дружка от другата тема “ще видиш как Афра и Кенан ще имат **** сцени. ”,да не пиша каква сцена. Чакам да видя.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 22:13 от Албенаа

# 29
Чакайте да сложа малко Афрам за красота.
Няма нужда да сънуваме кошмари Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт