Отговори
# 30
  • София
Вие как разбрахте статията на Бирсен? Чета в Х, че ще снимат промо на сериала, не това общото за канала, а нещо като другия сериал но ОГМ, черноморския.
После ще е четенето на сценария и т.н.

# 31
Афра сигурно сега е седнала удобно на някое диванче, облегнала се е назад, пийва си коктейлче 🍸 и се смее с глас на простотиите в социалните 😎

Лошото е, че в Х някои не проумяват какво се случва и по-важното защо се случва и пак я заожалваха Афра. 🤪

# 32
Фазилет ,Бенита. Афра пак играе там с по-възрастен. Там нямаше любов между тях.
Но какво общо има романтичните сериали с АБИ.  Много си убедена ,че Афра и Кенан ще имат връзка в сериала.  Както ми каза една твоя дружка от другата тема “ще видиш как Афра и Кенан ще имат **** сцени. ”,да не пиша каква сцена. Чакам да видя.
Не съм гледала сериала „Фазилет“, но Афра там е играла не главната роля. Всеки сериал има романтична линия, която в повечето случаи е между главните герои, независимо от брачните им отношения. Във филма с Барен Саад и Кавънч романтика има ,но не е в семейството.“

# 33
  • Яко в Матрицата...
И какво предлагаш да правим, ако връзката е романтична?

# 34
Момичета,на мен ли ми се струва, че всичко много бързо се развива с ABI? Кога подписаха,кога сега почват фотосесии, четене,среща с актьорите. То това има няма седмица. И почват веднага и снимките. Всички тези неща принципно изискват време, предварителна подготовка.
Нещо ми е съмнително всичко.
А преди това уж беше фалшива новина и Бирса пишеше, че няма такова нещо.
Какво ли се готви в казана?  Simple Smile

# 35
  • София
Афра сигурно е подписала преди месец, но имаше други неща, за които да се говори. Вижте как са им разпределени новините. Изчакаха да спадне еуфорията по филма на Мерт и обявиха проекта на Афра.

Аз гласувах за баща и дъщеря. Втори вариант ми е да му е племенница. Ще е забавно, ако Дирен е големият брат и пак играе баща на Афра.

Интересно ми е и как ще се държат ОГМ. За момента са провокативни, но не особено, щом пуснаха фона и Протежето да успокояват. Все пак продажби ще трябват. Вероятно имат и минимум серии, за които са подписали.

# 36
Каква роля играе Афра във Фазилет? Не главна-другият път!

Фазилет ,Бенита. Афра пак играе там с по-възрастен. Там нямаше любов между тях.
Но какво общо има романтичните сериали с АБИ.  Много си убедена ,че Афра и Кенан ще имат връзка в сериала.  Както ми каза една твоя дружка от другата тема “ще видиш как Афра и Кенан ще имат **** сцени. ”,да не пиша каква сцена. Чакам да видя.
Не съм гледала сериала „Фазилет“, но Афра там е играла не главната роля. Всеки сериал има романтична линия, която в повечето случаи е между главните герои, независимо от брачните им отношения. Във филма с Барен Саад и Кавънч романтика има ,но не е в семейството.“

# 37
Мистери, не се сетих за това Simple Smile Би било готино Дирен и Афра да играят пак баща и дъщеря.

Чудя се героят на Кенан с какво точно е предал семейството си? Това трябва да е станало на младини. Дали е заради жена? Или нещо да е направил и някой да е умрял заради него. Може пък Афра да дойде от тази линия. Да се окаже роднина на човека,на който хирурга нещо е причинил. И с това по някакъв начин да е предал семейството си. Обаче при един такъв сюжет, не е задължително героите на Афра и Кенан да имат кръвна връзка. Но може пък хирурга да съжали за стореното и да иска да помогне.
Разсъждавам си просто. Мисля варианти,в които няма нищо между главните герои.

# 38
Белллл😂

# 39
В седмичната класация на Нетфликс филмът си е запазил 3-та позиция. 🤗

# 40
Момичета, пожелавам ви лека вечер

# 41
Добър вечер! Hug  Hug  Hug
Мистери,мерси за новата ни тема. Kissing Heart Дано да я напълним само с хубави кометари и новини за Афра и Мерт Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
В анкетата гласувах, че героите на Афра и Кенан ще имат роднински отношения и ще бъдат баща и дъщеря,но и другите роднински отношения също не ги отписвам като възможни. Не мисля ,че ще има романтика между двамата и изобщо ми се струва ,че в сериала няма да има такава или ако има ще бъде на заден план. Досега  сериалите които съм гледала с Кенан Им.са били винаги с криминален сюжет или е имало мафия,с изключение на историческия .Последно го гледах в  един полицейски мини сериал за платформа беше и там имаше романтична връзка с героинята на Мелиса Сьозен,но тя беше на заден план ,а на пред беше историята  с един криминален случай.Та така де не мисля ,че ще има романтична нишка ,а ако има ще е просто една от сюжетните линии ,но неглавната. И Афра не мисля ,че ще е романтичната половинка ,но ако е няма да е нещо грозно със сигурност.
Аз се готвя да гледам една готина история в която адвокат Чаала и героя на Кенан ще сритат задниците на всички лоши в града и ще въведат ред в хаоса ,а личните им отношения ще бъдат само едно допълнение към основната история. Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 00:58 от Eny87

# 42
Добро утро, момичета
Хайде да ни е хубав деня Simple Smile

# 43
  • Яко в Матрицата...

Добър ден Simple Smile

# 44
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Мистери  Kissing Heart тешекюлер за новата къща Flowers Hibiscus Дано да има все повече теми за нищене и разнищване около новите проекти на патроните Stuck Out Tongue Winking Eye.

Афра сигурно сега е седнала удобно на някое диванче, облегнала се е назад, пийва си коктейлче 🍸 и се смее с глас на простотиите в социалните 😎

Рени Kissing Heart точно тъй и аз си я представих Афра като прочетох на Онур сънищата JoyJoyJoy
Казвам ви аз, че този и той вече не знае  на каква дрога е Sad да не говорим, че редовно бърка дозата Grinning.
Сладур Joy от цяла Турция и всички приятели и роднини на Афра и Мерт баш с него си споделят житейските проблеми Joy. Онурчо от толкова измишльотини вече сам си вярва, но още по-лошото е че има маса народ, които наистина му вярват на тоз` палячо Smirk Нейсе, нямам време да се занимават с този елемент  Grinning

Относно анкетата, гласувах с чичо и племеница, не знам защо ама реших че такава ще им е роднинската връзка  Rolling Eyes. Макар че не съм убедена дали въобще че имат роднинска връзка. За любовни отношения не съм се настроила, ма ОМГ определено няма ме питат мен Joy каква да им е връзката в дизито между тях
Обаче след като прочетох резюмето Thinking нищо чудно въобще да не са роднини. Интересно ми стана за избора който героят на Кенан е взел преди години и който трябва да вземе отново сега Rolling Eyes. Та нищо чудно връзката му с Афра да изскочи именно от този труден избор Rolling Eyes. Ще разберем като започнат. Надявам се още като дадат 1 епизод да има голяма динамика и да получим някаква яснота относно безкрайните теории Grinning

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 11:33 от kotelina

Общи условия

Активация на акаунт