⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 460
  • 754
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Ренета защо така грозно се слага на новия?
Голямата умница не е чувала Полски Тръмбеш …
Иначе и новият хареса визуално Елвира, разбираемо защо Ивелина с нейната посредствена външност не може да я понася.
Само при Ананас не можа да се вреди горката, но така е с тези дебели прасци.

# 61
Новите покемони бяха ли наистина нужни? Беше ми неудобно да им слушам разговора за бившия и колко опасно било за мъжете в Тайланд. И двамата толкова безлични….очаква ли се точно от тях да кроят интриги?
Нужни са новите, защото ще разбъркат картите. Само тенисиста и Евгения остават (според мен) от старите двойки. И се повишава интереса към Шоуто.

# 62
Ренета с това променливо поведение няма да се задържи още дълго.

# 63
Сега видях корицата на темата 🤣

# 64
Д-р Рената.

# 65
Опа....май Джулката ще действа към Ники Манекена и Ивелина няма да е доволна от този факт. Мога да призная, че този път от продукцията ги провокират и май им се получава. Като нищо може и зад кулисите да ги насочват как да преразпределят мачовете, пък те правят всичко за екранно време. Елена спаси 2 двойки, които после ще имат гръм в рая. Случайност?! То не остана от предаването.

# 66
Чакам изпълненията на Ивелина Simple Smile Никито и Джулката си подхождат. Харесвам ги като двойка. Дано им се получи. Може би тогава ще видим съвсем друг Николай. Както се казва, ще отпусне сърцето Simple Smile

# 67
На това Ники все му се случва животът. Той горкият седи и мига на парцали. Мацките си го избират, забират, коси ще хвърчат за него, той не знае какво да прави.

# 68
Ники е същи Виктор 2 от ергена. Бреее какво поколение мъжаги се заражда. Горките дИвойки Joy

# 69
  • София
Според мен продукцията се намесва там, където нещо тлее...
Има много неизлъчен материал, разговори с редактори и т.н. Знае се кой към кого има интерес. А и е кристално ясно, че между Ивелина и Ники няма нищо. Класическа пи ар двойка са. Ивелина сигурно си мисли, че ей така безметежно ще и протече престоят в къщата. Сигурен финал с Ники, а тя да е кралицата на къщата. Не става така...

Малко ще ми е жал за Божин, когато Джулия го отреже, но се очакваше. Божинката трудно ще задържи жена до себе си.

# 70
Дори се изненадвам, че Джулия търпи толкова дълго Божин. Николай и Джулия си подхождат, дано нещата потръгнат за тях. Най-лесното е Джулия да загуби играта, а Божин да си тръгне, за да не се пречка. Ивелина е много неприятен, изключително злобен човек. Не харесвам Асен, има нещо подло в него.

# 71
Божинката трудно ще задържи жена до себе си.
Не го мисли, те вибрациите му се и вдигат, както му падат. Ще си поговори малко да усети и др, дами и ще мачне. Аз съм оптимист за него, че няма да излезе от Шоуто, дори и без  Джулка да остане. Пък и Новият ще му допадне по вибрация, даже и името му  е Радо. Аз си мисля, че него ще си го пита как изглежда връзката с Джулка по телевизията. Може да реши да опознае Лора?

# 72
Ренета Светицата вече изцяло лъсна в отвратителната и същност!
Рядко злобна и агресивна жена!
И за капак адски пияна! 🤢
Накрая пак се направи и извъртя на жертва, не и дреме и пред останалите и псува като пълна каруцарка...тази седмица трябва да си тръгне!
Непоносима е вече!
Асен заслужава много по-стабилна и адекватна жена от ,,Света" Ренета, която вече изкопа дъното и под него!

Ивелина определено завижда на Елвира скрито, има за какво - Елвира е по-добра от нея в пъти!
За Ивелина силно се надявам скоро да отпадне и тя, но Ренета трябва да е преди нея!

Двамата нови участници ми допаднаха засега!
Джулия много повече си отива с Ники, отколкото Ивелина и повече пасват и като двойка!
Дано да се развият нещата там!
По-добре за Джулия да не е с Божин, тяхното не е връзка, а взаимна мъка!

# 73
Ренета ли изостави Асен или Асен изостави нея?
Хем, тя го била изостатвила, а после като и той реши да я изостави, тя ревна не от любов и се напи.

# 74
Името Радослав/а май за ДиК е това, което е Виктор за Ергенът. Някой от правещите кастинга май има уклон към хора с това име. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт