⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 446
  • 754
  •   2
Отговори
# 750
Как да не е умряла темата, какво повече имаме да кажем за тези противни интриганти, едно и също, рязко ми спадна интереса към това предаване (Благодаря Ренета и Ивелина)  добре, че свършва…

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 01:58 от alternativen

# 751
  • България
Според мен предаването забуксува след излизането на Евгения. Самата концепция е донякъде сбъркана. Провлачва се може си с една седмица ефирно време - 5 епизода отколкото би трябвало. А и като почна Ергенът и Игри на волята хората изгубиха интерес. Аз лично едва изгледах днескашния епизод на фон.

# 752
Асен щял да я разобличава - какво ще разобличаваш като ти си същият с Ренета?
Щял да разобличава - клоун. Толкова го е страх да не го изгонят, че газ пикае.

# 753
Аз си следя и гледам ДиК, но тази вечер нямам вече лайкове Blush Спуках се от смях с играта в началото. Голям криндж, но бяха много смешни всички без Ники и Джулия. Чефо като бесен заек се клатеше зад Ванеса. Ники Масурски с шкембето едвам се движеше зад Елвира, Асен беше свил сармите на Ренета, абе много смешно се получи Joy Ще чакам SarcasT какво ще каже по въпроса.

Ники наистина се преобрази с Джулия. Тя му даде възможност да блесне, а не го задушава като Ивелина. Той се отпусна и се успокои. Тя го слуша с внимание, не му се налага, не го командори. Много са ми милички двамата. Дано да си дадат шанс и навън.

Асен много ми харесва как сипва на Ивелина. Той я надуши от самото начало. Вярвам му, че не може да я понася и се задушава в отровното й присъствие. Беше напълно прав, че тя пречи на двойките да се опитат да се сближат и да укрепят отношенията си. Тя буквално се опитва да развали всяка двойка и успя доста пъти. Щеше и с Рена да успее, но дружката й просто няма опция освен Асен и затова им позволява да просъществуват все още.
Стана ми много мъчно за Лора. Добро и скромно момиче. Освен това чак сега я загледах и ми се видя доста красива. Чак и за Наско ми стана мъчно, а не го харесвах. Доста красиви думи каза той, че любовта трябва да е чиста и истинска. И на този емоционален фон, Ивелина беше толкова противна с тази ехидна и злобна усмивка. Определено я смятам за зла, много зла. Направо се опиянява от удоволствие докато гледа чуждата болка и разочарование.

# 754

Общи условия

Активация на акаунт