⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 454
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Днес Диви и Красиви ли ще гледаме или Ергенът Любов в рая, и двете са от 22ч

# 706
Марио преди предаването познавал Джулка, после каза, че и Ивелина, Елена и Чефо.   Абе, колко е малък света! Свършиха ли се  хората в БГ?

Ванеса пък казвала, че Чефо е лигав, но на целувките го 'харесала' и се преобърнало нещо, Марио мислел, че отпродукцията са я 'излъгали'. (възможно е)

Марио : "Стига да сме заедно, аз нямам нищо против тя да развие телевизионния си образ".
Ами,страната ни не е голяма и всеки се познава с всекиго или с човек ,когото е близък или приятел на дадения човек.Няма отърване!

# 707
Никак не е очудващо, живеят в един град и се движат в едни и същи среди. Нормално е да се познават, да са се засичали някъде или да имат общи познати. Особено ако водиш активен социален живот, бързо опознаваш всички от "балона" си.

# 708
Ох аз нямам време да гледам толкова реалита, ще се спра за сега на ДиК

# 709
За мен Марио си беше хлътнал здраво по Ванеса, тук сам казва, че е очаквал да продължат след предаването и така и не можа да преглътне загубата ѝ. Тя бързо го лиши от надежда, че е възможно да играе роля с Чефо и човекът изкара остатъка от пребиваването си малко извън строя. Даже вниманието на Елвира не му компенсира емоцията към Ванеса и логично напусна.

# 710
Марио не знам как е толкова влюбчив, два пъти участва в любовен формат и два пъти влюбен за 3 дни. Много емоционални тези актьори.

# 711
В кой друг любовен формат е участвал Марио?

# 712
В импровизирания на Любо Жечев - Момата.

# 713
Това къде се е излъчвало? Може ли линк?

# 714
Това къде се е излъчвало? Може ли линк?

Това е последният епизод и срещата с Марио. То си беше много неорганизирано и аматьорски направено.

# 715
Thanks, @Meddy

Божин и Жени при Анна-Мария в Червената къща

# 716
Не смогвам вече и аз с всичките риалитита и подкасти. Засега смятам да се придържам по старт на риалитито, т.е. в реално време ще гледам ДиК, другото ще е на запис, така или иначе ДиК скоро ще свърши, та ще му дам приоритет по тая странна линия 😂

# 717
Ох аз нямам време да гледам толкова реалита, ще се спра за сега на ДиК
И аз оставам с ДиК. Някой знае ли колко епизода има още?

# 718
  • София
Остават още 3 епизода (с днешния) + финала. Т.е. с него 4 епизода.

# 719
Погледнах "Момата" едно клипче само,  Марио на среща, мадамата е  тип "Ванеса".
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт