⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 460
  • 754
  •   2
Отговори
# 690
Мъж с корекции на 30 . 🤮. Едиствено гинекомастията мога да приема, защото знам, че за много мъже това е голям комплекс и не зависи от физическата им форма.

# 691
Маги като водеща не разбра този образ Марио, и този разговор беше труден за нея, но трябваше да устиска до края.
Марио: "Няма нужда от оправдание, какво искаш? (за Ванеса)  По повод на това, че Ванеса и ЧеХо търсеха той да е сгрешил някъде под дърво и камък. Говорил бил с др. жени и подобни. А от Ванеса по-голяма ревнивка има ли?
Марио: "Аз не храня лоши чувства към двамата"
Маги: "Сериозно!!??"(не вярва, не знае как да продължи)

Маги: Имаше ли страст от твоя страна? Ти ѝ подари някакви неща?
Марио каза, че   е било истинско и си е мислел,че ще се прибере с този човек в къщи.
Маги: Вие се целунахте в кой момент? ( в каква връзка пита това?)
Марио: На чернобялата церемония.

Съжалява, че не е бил по-спонтанен и е споделял с продукцията какво е смятал да прави, тъжно му е само за начина, по който са приключили нещата.

... А може би просто си е имал билет за Америка и е трябвало да излезе и са прехвърлили Ванеса другаде.

# 692
Аз се чудя какъв е този учител по тенис с шкембе.

# 693
И на мен ми се стори малко труден за гледане този подкаст с Марио. Маги все задава едни и същи въпроси, Марио все отговаря на едни и същи неща. Не знам защо трябваше да се въртят в кръг.

# 694
Изгледах и аз Марио в Подкаста .Изобщо не беше интересно.Имам чувството ,че на Марио му беше все тая за любовния триъгълник Марио ,Чефо и Ванеса.Само и е казал "не говори с Чефо " . Но според Ванеса ,Марио не е бил "категоричен" за нея .Марио е казал на Ванеса "прави каквото искаш за телевизионният си образ ,аз знам че ти би искала да си с мен  след предаването " .В момента ,в който видял Чефо и Ванеса да си разговарят ,Марио веднга е решил да се дистанцира от всичко и всички .Марио харесвал по-принцип и Джулия.

# 695
И все пак... да вграждаме видеата. Има опция за ембедване Grinning

# 696
  • Пловдив
Чакам ги да видя как ще се развият нещата.

# 697
Аз се чудя какъв е този учител по тенис с шкембе.

Той преподава тенис, не го играе явно 😅

# 698
Нямам представа как се случва това Joy

И все пак... да вграждаме видеата. Има опция за ембедване Grinning

# 699
Марио преди предаването познавал Джулка, после каза, че и Ивелина, Елена и Чефо.   Абе, колко е малък света! Свършиха ли се  хората в БГ?

Ванеса пък казвала, че Чефо е лигав, но на целувките го 'харесала' и се преобърнало нещо, Марио мислел, че отпродукцията са я 'излъгали'. (възможно е)

Марио : "Стига да сме заедно, аз нямам нищо против тя да развие телевизионния си образ".

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 14:32 от Pepina_n3

# 700
Интересно ,че и той е харесал Джулия, колко мъже станаха , Марио, Наско , Божинката, Ники, дори Асен спомена нещо....  Сигурно има още, не помня първите мъже дето излезнаха , кои момичета харесваха. Явно е много харизматично момичето.

Марио преди предаването познавал Джулка, после каза, че и Ивелина, Елена и Чефо.   Абе, колко е малък света! Свършиха ли се  хората в БГ?

А те май и по пътя са се видели всички, той си избрал Ванеса и Джулка, за другите момичета нямал интерес.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 14:58 от Lizi:) :)

# 701
Нямам представа как се случва това Joy

Когато пишеш ново съобщение, кликваш на най-дясното емотиконче и после изсипваш линка от ютюб или вибокс.

Или просто пишеш ръчно:
 [vidео]пействаш линка тук[/vidео]

# 702
  • София
Маги доста се изложи на този лайф с Марио.
Разочарова ме с подхода си и с неразбирането на това какво и се казва.
Явно толкова и е капацитета.

# 703
Освен това много наивни са нейните разсъждения и включвания на моменти.

# 704
Маги е много зле в подкастите. Там вече лъсва напълно липсата й на подготовка и умения, докато като водеща минава, защото просто рецитира сценарий и не се усеща толкова.

Общи условия

Активация на акаунт