⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 465
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Има ли епизод днес?

# 676
  • София
Не, утре ще има.

# 677
Не мен пък ми допада вида на Марио, без да е красавец има силно,  характерно излъчване. Малко ми прилича на Алеко Константинов. Не му трябва ринопластика, стига сме се унифицирали.
И аз не разбрах как някои хора дори го определиха като "грозен". За мен той си беше един от най-симпатичните там, ама аз си харесвам мъже с големи носове Grinning

А иначе инфлуенсърството наистина е бизнес, и то всъщност за нито един бизнес няма гаранция, че ще те храни до пенсия. По тази логика нека никой да не започва никога бизнес, защото е нестабилно и няма гаранция за бъдещето. Риск печели, риск губи. То и на заплата не е чак толкова сигурно, колкото си мислим...

# 678
Ами определено бих избрала Марио пред Чефо, дори с крив нос. Това не ми е важно толкова носът, пък и неговият не виждам да е такъв проблем за мъж, дори известен чар му придава. Много плах беше Марио, сякаш се съобразяваше какво ще кажат хората , как да застане, да не засегне някой, изобщо...
За Чефо съм писала вече , след Сървайвър нищо и никой не може да ми обърне мнението като характер какъв е. За външност вече обясних-не е мой тип изобщо, иначе мъже с дълга коса възприемам, дори харесвам, но овала на лицето му не е за тази прическа определено.

# 679
# 680
Марио бих избрала и аз пред Чефо.

След Сървайвър бях чела на доста места, че Чефо освен нос има и правени гърди, а също и, че е гей.

# 681
Ванеса си подхожда с Чефо. И двамата обичат да си клюкарстват за другите, обичат пластичните операции, дрънкат си разни неща, забавни са си един на друг, а и явно сексуално се привличат. Не знам ще се задържат ли като двойка в бъдеще, но ще изкарат някакво време заедно. Чефо го играе колекционер на женски скалпове. Не вярвам да го прави от бликащ тестостерон, колкото от това да доказва на себе си и на другите колко е вървежен и никоя не може да устои на чара му. Дребен е на ръст, но има и нисички мъже, които са по-мъже и от двуметрови гиганти. И говоря за достойнство, за зявяване, за мъжество. Уж врял и кипял, пък някак все се спотайва в тила и се подхилва тайничко, когато се случва нещо, изискващо намесата на някой, който да укроти ''страстите''. И не, не е нужно да води чужди битки, но може да каже: ''Брат, това не е ок!''
На Божин също не симпатизирам поради липсата на мъжественост. Той дрънка непрекъснато като латерна. Ми дразнещо е. Иначе може да е добър човек. Но това непрекъснато намилане на някой за собствените му страхове, несигурност, хипотези, преживявания е адски досадно. Коя, по дяволите, иска да има мъж, който се съветва непрекъснато с комшийката кои гащи да си обуе, да продължи ли връзката си, на море или на планина да отиде и т.н. И това фъфлене! Има си логопеди за тая работа. Да инвестира в себе си и себе си да подобри, вместо да клюкарства с някоя жена за другите.
Масурски и Евгения ми изглеждаха най-автентичната двойка в къщата. И изведнъж ''гръм в Рая''. Във всички двойки май се намесиха режисьорите и сценаристите...Съспенс да има. Той нито е толкова глупав да се върже на един комплимент, нито си мисли, че Елвира ше падне възнак от възхита по него като е свободен. То се видя, че дори не знаеше как да оправдае постъпката си пред Евгения.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 19:12 от Карла_Карла

# 682
# 683
Тези вибрациии....

# 684
Божин се иронизира... Надявам се Smile

# 685
Тея двамата се познават от 2021

# 686
  • София
Да. Чефо го каза на Масурски когато се видяха за първи път. Вечерта в която на коктейла жените гласуваха за оставането му в играта. Simple Smile

# 687
Ванеса си подхожда с Чефо. И двамата обичат да си клюкарстват за другите, обичат пластичните операции, дрънкат си разни неща, забавни са си един на друг, а и явно сексуално се привличат. Не знам ще се задържат ли като двойка в бъдеще, но ще изкарат някакво време заедно. Чефо го играе колекционер на женски скалпове. Не вярвам да го прави от бликащ тестостерон, колкото от това да доказва на себе си и на другите колко е вървежен и никоя не може да устои на чара му. Дребен е на ръст, но има и нисички мъже, които са по-мъже и от двуметрови гиганти. И говоря за достойнство, за зявяване, за мъжество. Уж врял и кипял, пък някак все се спотайва в тила и се подхилва тайничко, когато се случва нещо, изискващо намесата на някой, който да укроти ''страстите''. И не, не е нужно да води чужди битки, но може да каже: ''Брат, това не е ок!''
На Божин също не симпатизирам поради липсата на мъжественост. Той дрънка непрекъснато като латерна. Ми дразнещо е. Иначе може да е добър човек. Но това непрекъснато намилане на някой за собствените му страхове, несигурност, хипотези, преживявания е адски досадно. Коя, по дяволите, иска да има мъж, който се съветва непрекъснато с комшийката кои гащи да си обуе, да продължи ли връзката си, на море или на планина да отиде и т.н. И това фъфлене! Има си логопеди за тая работа. Да инвестира в себе си и себе си да подобри, вместо да клюкарства с някоя жена за другите.
Масурски и Евгения ми изглеждаха най-автентичната двойка в къщата. И изведнъж ''гръм в Рая''. Във всички двойки май се намесиха режисьорите и сценаристите...Съспенс да има. Той нито е толкова глупав да се върже на един комплимент, нито си мисли, че Елвира ше падне възнак от възхита по него като е свободен. То се видя, че дори не знаеше как да оправдае постъпката си пред Евгения.
Абе,може и от тестостерона да му е.Когато скоро му гостуваше едно момче,което се оказа,че не е почитател на еднократните  безразборни сексуални отношения,повърностните отношения и т.н,Чефо му се чудеше,как може да се въздържа ,да не му се прави  секс и т.н.Той самия,беше по едно време  ,благодарение на участието му в Сърваръв  бе решил да практикува въздържание от секса.Изглежда,че в даден момент ,след продължително въздържание го е прекъснал.Марио си го харесва,младия Ники,Чефо(въпреки,че ме дразни и ще си продължавам да го соля,а не да премълчавам нещо,само ,защото го харесвам) и колкото и учудващо да е имам слабост и към  Марсел.Връщам се да му гледам негови моменти и просто не мога да  изпитам към него  неприязънта,която принципно изпитвам,към батките,откровените грубияни и т.н,защото въпреки постоянните изцепки ,които прави той не ми влиза в тази графа на някой тотален простак и насилник,усещам някаква осъзнатост и тая прословута доброта, за която негови харкорд фенове постоянно  дуднят ,но останалтие не приемат насериозно думите им,може би освен защото те  не го виждат,но и ,  защото другите го идеализират и не виждат нищо лошо,в откровено не ок поведение ,което той демонстрираше .Точно и затова ме е яд,че се е затворил към всички и всички,че  като че ли умишлено е приел ролята на  злодей(едно е да не те вълнува какво мислят хората за теб и да не се пънеш да се харесаш на някого,а съвсем друго е,умишлено да го удряш през просото,защото си си приел ролята, в която може би и ти самият вярваш) и  също се е оставил да буксува на едно място,вместо да вземе да промени ,като например над овлядяване на емоциите си и търпението си.Ако тези момчета ,можеха да се обеденят в една персона,то наистина това би било перфектния мъж.П.С Намирам го заинтересно,че нещото което липсвана Чефо се намира в Марсел и обратното.Както и някъде  по-рано изкоментирах,те за мен са двете страни на една монета.П.С Не мисля,че Божката се е иронизирал.Такова пиленце е на снимката!Втори П.С Треньора и Евгения ,никога не съм ги възприемала като солидна двойка,макар че изглеждаха това,защоо той ми изглеждаше от типа мъже,които ти свалят звезди от небето,а после след като си свалила гарда,да се вземе да се  такова  с най-добрата и приятелка най-хладнокръвно на пет метра от теб.Такива измикяри има,че направо да ти иде да се саморазправиш с тях .Той есред тях.Сигурна съм,че щеше да я разкара,ако бяха интимни и някоя друга му бе привляква окото за която да  знае,че със сигурност го харесва...

# 688
Здравейте и от мен, като гледам Асенчо милия иска да откъсне Ренета от Ивелина и да си закрепят отношенията, но надали.
Тая е тъпа и лесно я манипулират. Асен е умен усещам, че тая пияница покрай него ще се опита да стигне до финал, на него му личи, че не иска да стига до там. Видях му изражението и в джакузито не му е приятна тая компания. Дано след предаването е спрял да има надежди. Той и Ники са най светстни до момента.

# 689
Марио бих избрала и аз пред Чефо.

След Сървайвър бях чела на доста места, че Чефо освен нос има и правени гърди, а също и, че е гей.
Аз не мисля, че това е нещо лошо. Сигурно е по медицински причини.

За Марио - не мисля, че е с толкова характерна физиономия, доста средностатистически изглежда. Всеки офис на голяма компания има поне един, който му прилича. Той ми прилича на ИТ.

Такива носове не са рядкост по нашите географски ширини, не е нещо кой знае колко характерно. И нека не се лъжем - ако беше жена с крив нос доста грозни неща щяха да се изпишат за нея докато не си го коригира. Има си откровени двойни стандарти.

По-назад нарекоха жените скини фат и нетренирани, пък доста по-малко се изписа за шкембето на Ники тенисиста, което е като на бременна в някои моменти.

Общи условия

Активация на акаунт