⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 472
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
Ванеса е естетически издържан връх на чалга визията. Тя не е естествена красавица по никакъв начин, "направена" е.
Колкото до Чефо висшето образование (бакалавър в натфиз) и че е син на доктор (на мястото на баща бих се срамувала. Баща онколог със син клоун), не смятам, че чие дете си е някакво постижение.

Това не променя, че тези двамата са търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Подхождат си идеално. Той в нея веднага видя физическия си идеал, тръгна им ненатоварваща приказка, и той реши и той, че е влюбен. Не виждам някаква дълбока комуникация между тях или реално опознаване на този етап, освен поопипването. Ама сигурно толкова им е достатъчно.

Ще обясните ли с кое Чефо излага баща си и е клоун? Защото аз не виждам с какво.

Не съм казала, че излага баща си. Това са индивидуални неща. Казах, че на негово място аз бих се срамувала.

Липсата на сериозна професия(първо бяха клипчета тип "10 неща които жените не харесват" таргетирани към тийнове, и накрая в послание "моля давайте ми по патреон, че да не ми се налага да ставам бачкатор), сега води подкаст с тон на бумър чичо, който си мисли, че е забавен, човекът от едно време се има за нещо повече от другите, логореята, повърхностността, смешните дървени философии на ниво 20-годишни, неумението да подхожда сериозно... на 30+ години да си нямал връзка повече от 4-5 месеца и да точиш лиги по Ванеси, като в същото време имаш претенции за интелигентен и с по-задълбочено гледище - пълно противоречие. Показността му е в повече и като негова наборка лично аз никога не бих погледнала такъв мъж, дори привличане не бих могла да имам.

Момчето имаше потенциал някога, докато следваше в натфиз и се стремеше да участва в сериозни проекти. Продаде се.

Черешката на тортата бяха "политическите" му изяви.

Hope that helps.

# 646
Какво ще рече "продаде се", няколко пъти го срещам вече и не разбирам на каква база са тези съждения, някой е видял как получава пари за нещо ли? Докажете го, в противен случай бивата употребени за нечия чужда кауза, но явно не се усещате. И защо да няма политическа позиция, която изказва гласно, аман от амеби в публичното пространство, сакън да не си орезелят образа и да спрат да бъдат харесвани.
Освен това всички търпим промени, всъщност не всички, което аз по-скоро разглеждам като негатив. От видеа тип "10 неща, които", до подкаст със сериозни гости и теми, е развитие в добра посока, ама явно засяга нечии политически пристрастия, та се намесва и това като проблем.

# 647
И на мен ми е неприятен Чефо, дървен философ е , не гледам политически насочени подкасти , мо човекът дори няма богата обща култура . На външен вид ми е толкова анти и немъжки, че просто няма накъде .

# 648
И на мен ми е неприятен Чефо, дървен философ е , не гледам политически насочени подкасти , мо човекът дори няма богата обща култура . На външен вид ми е толкова анти и немъжки, че просто няма накъде .

Потвърждение на горния ми коментар. Подкастът на Чефо не е с политическа насоченост, не само, гостите му са разнообразни, но мнения се сформират на база "прочетох в един-два-пет коментара, следователно е вярно". Не пиша това, за да защитавам Чефо, писала съм, че има много недостатъци, ама е нелепо хора, които не са запознати със съдържанието му, да дават категорични мнения.

Libraing, никъде не съм написала, че го харесвам, други неща харесвам аз, ама да, четенето с разбиране е много важно Wink

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 15:53 от Койче

# 649
Попадали са ми негови видеа, нямам  намерение да изгледам цялото му “творчество”, за да имам някакво мнение . Карбовски , например , ми е неприятен по ред причини , още от времето на Егоист , но като изказ, обща култура Чефо не може да му стъпи на малкия пръст.
При амефо има претенции , по мое лично мнение - без покритие .

# 650
  • България
Скрит текст:
Какво ще рече "продаде се", няколко пъти го срещам вече и не разбирам на каква база са тези съждения, някой е видял как получава пари за нещо ли? Докажете го, в противен случай бивата употребени за нечия чужда кауза, но явно не се усещате. И защо да няма политическа позиция, която изказва гласно, аман от амеби в публичното пространство, сакън да не си орезелят образа и да спрат да бъдат харесвани.
Освен това всички търпим промени, всъщност не всички, което аз по-скоро разглеждам като негатив. От видеа тип "10 неща, които", до подкаст със сериозни гости и теми, е развитие в добра посока, ама явно засяга нечии политически пристрастия, та се намесва и това като проблем.

Хората не са съгласни с политическите му виждания и каквото и да направи ще е крив.

# 651
Чефо винаги е имал една и съща политическа позиция, колкото и назад да се връщате. Просто някога залагаше повече на хумор, отколкото на политика.

Иначе, не мина ли времето за подигравки кой бил инфлуенсър и нищо не правел? Факт е, че изкарват повече от повечето бачкатори. Надявам се да не се връщаме пак към “само мотиката е работа”, както обикновено. Grinning

# 652
Чефо ,не мисля че се  е продал,сърцето си му е на правилното място,но факт е,че в дадени ситуации се държи неадекватно и не преосмисля добре действията си(не се замисля за евентуалните последствия ,които те биха му донесли,дори и за нещо невинно ,като  да бъде поканен от някого,някъде без да има скрита умисъл или да му се плащаи.Макар че,ни е ясно пък от една страна,защо в последно време се почнаха да се събират и канят хора на различни обиколки и т.н,ама това е друга тема) и затова  изглежда абсурдно.Когато този скандал гръмна ,бе пишал на Любо Жечев ,че  е атакуван от всички страни и т.н(влизайки в обяснителен режим). Когато сподели това Жечев ,аз се хванах за главата,защото Чефо с извинение звучеше меко казано жалко.Не отреагира както трябва на ситуцията(надявам се дасе  е взел полука от което).Жечев не се зае да каже нещо категорично,защото не е запознат със ситуацията,но вмъкна,че е  не добра идея да се приемат такива покани(той самият е получавал покани от различни места и му се е ходило,но не го е направил,защото си е давал сметка,че ако го направи ще даде повод за неговите недоброжелатели да се хванат и използват срещу него),особено от хора,които се занимават да правят съдържанието ,което те правят,защото техните противници майсторски биха извъртели неща да изкарат,че има нещо гнило,дори и да  няма.Азов пък сега,като нещо се спомена нещо Чефо ,каза ,че не знае дали още да пише Чефо,че е към  „светлата страна “(явно човекът си има мнение по въпроса)и накарая  се каза,че той си пада малко сива фигура вече и,че той с някой действия малко или много си е опетнил името с което съм съгласна.Чефо ,някъде негодуваше,как уж хора,с които са на една  страна и т.н.,не са го подкрепили,а даже нападнали...Не  знам за нападане,ама  за тези случаи,как иска да се държат.Това че не намират взеите му решения за разумни не означава ,че го нападат и т.н.Това също не ми направи добро впечатление.П,С Това ,че е бил инфлуенсър и т.н е меко казано несериозна критика и честно казано мислех,че полемика около това е замряла,но  като гледам не е така.Хора могат да съградят много от това си занимание и да го превърнат в бизнес.Човек,стига да  му сече пипето и да е способен много може да даде на човек и да не го е превърнал само в  бизнес.Тъпо е да се засрамва  човек,че работи нещо,което някой друго смята за    ,не истинска работа,за работа неподходяща за възрастта му,за несериозна(каквото и да означава това )и  т.н...Той до колкото знам  има странични работи,които може би пак за някои ще са  студенски или т.н.И както другите споменаха,позициите на Чефо са си такива от самото му начало .Те не са се променяли драстично за разлика от друг много добре известен негов колега.С някои неща,които се казаха за него ще се съглася,но за други категорично не мога да се  съглася,защото не са верни и също така този тип мнения лично според мен са повлияни и от факта,че дадените хора не го харесват и това (както и ,ако пък превъзнасяш някого)може да ти замъглят преценката  за дадената личност и да ти попречи да видиш някои неща около него обективно.П.С Не малка част от неговите подкаст епизоди са интересни(да,дори в тези случаи,когато държанието му ми идва в повече,но пък гостите му балансират положението)

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 15:15 от sky of love

# 653
  • България
Пък бащата на Чефо много го е срам от сина си. Баща му участва в два клипа, в единия обсъждаха ергенките. Баща му има същото чувство за хумор, даже по-добро от сина си. Голям резил, я!

# 654
На Чефо се учудих много, че има гръдни импланти - нещо което прочетох във форума. В Сървайвър се виждало как неестествено стоят при движение.

# 655
Последните две страници са изписани само за Чефо и някакви неща за миналото му, чак се чудя тоз човек как е възможно да го виждам в това предаване за първи път Joy

# 656
Чефо е готин и известен, Ванеса да се радва, че успява да го възбуди, защото той е много над нейното ниво. Ванеса е никому неизвестна мигларка без образование. Стефан е син на доктор и завършил НАТФИЗ. Не ми изглежда да има проблем да забива мацки.
Така пишете все едно да завършиш НАТФИЗ е като да завършиш ТУ или Физика в СУ.
Да, Стефан има интелект доста по-висок от този на повечето участници в риалити формати, това си е така. Но не е кой знае какво да завършиш НАТФИЗ.

Да използвам така модерните фрази и изрази напоследък Чефо е още в детската си енергия. За него просто не мога да кажа "мъж", а по-скоро мога да го нарека "момче".

Ники манекена е доста по-узрял, въпреки, че е с няколко години по-млад и професията му е смятана за мнозина за несериозна. За него по мога да употребя думата "мъж" някак. Нищо лично към Чефо, но ми е с енергия на момче, а не на мъж.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 17:17 от Анонимен

# 657
Е, стига де, то тука излезе, че все едно ако не си лекар, инженер или адвокат, значи за нищо не ставаш и само излагаш родата! Grinning

# 658
Полемиката нали тръгна от това, че Ванеса не била на нивото на Чефо.
Факт е, че тя има лъскава визия, каквато той явно търси, но трябва да има и нещо друго, което е видял в нея. Иначе щеше да я подмине както направи с Радослава и Елвира. Значи тя отговаря на неговите виждания за ниво.

Факт е, че и тя намаза доста с него. Хем си пасват физически, хем Чефо с един подкаст сигурно изкарва повече от Марио за цял месец. Актьори като Марио бол, но Чефо е звезда и име. Това, за да не кажете, че пиша само лошо за него.

Все пак чест прави на Марио, че не злобееше много, само един по-така коментар имаше за заниманията на Чефо, че били несериозни. За мен породен от наранено мъжко его, че беше изоставен и професионална завист. Но като цяло прие цялото нещо достойно. Хубаво направи, че излезе, просто като виждаш, че не се получават нещата няма нужда да търсиш нещо на място, на което няма изгледи да го намериш.

И да не забравя. Не е зле и Марио да помисли за ринопластика, може би ще стане по-симпатичен с поизправен нос. Понеже се критикува обикновено външния вид на жените, нека да мерим с еднакъв аршин.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 23:01 от Анонимен

# 659
  • Бургас
Не мен пък ми допада вида на Марио, без да е красавец има силно,  характерно излъчване. Малко ми прилича на Алеко Константинов. Не му трябва ринопластика, стига сме се унифицирали.

Общи условия

Активация на акаунт