⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 542
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Според мен Атанас дава гривната на Ивелина и Асен коментира, че не е мъжко това. Ми да, не е.

# 421
Мъжете в това предаване са изключително инфантилни, дано не са представителна извадка Head Band На Божин и Марио им желая повече увереност и самочуствие. Ники М. и Атанас са пълно дъно. Жени е душичка и май тя трябваше да е мача на Божин. Ивелина копае дъното и се закопава все по-дълбоко, на нея грам не и пука за Ники, просто я е яд на Джулия.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 10:11 от Serene__

# 422
  • София
И аз мисля, че Ананас ще даде гривната на Ивелина.
Ренета изигра театър с Асен, за да има сигурен партньор. Интересно той дали го разбира или ѝ се връзва. Подозирам, че е второто. Направи ми лошо впечатление, че когато Ренета му се извини, той изглеждаше самодоволен и ѝ каза - Приемам извинението ти. А пък аз имам спомен, че и той се отнесе грубо тогава с нея, т.е по-правилно беше и той да се извини, пък дори да е формално.
Никито има стори с някакво друго момиче. Дали са се разделили с Джулката или е сестра/приятелка?

Ники Секса пак си показа рогата. Хареса ми как му реагира Жени. Шашаво момиче, но с ясна визия за живота и с достойнство. Ще си намери някой свестен.

# 423
Мъжете в това предаване са изключително инфантилни, дано не са представителна извадка Head Band На Божин и Марио им желая повече увереност и самочуствие. Ники М. и Атанас са пълно дъно. Жени е душичка и май тя трябваше да е мача на Божин. Ивелина копае дъното и се закопава все по-дълбоко, на нея грам не и пука за Ники, просто я е яд на Джулия.
Ами,ако се огледаш наоколо,ще видиш хич не малко мъже , са подобни на тези вътре.Даже тези,които първоначално са ти оставили добро впечатление,като седнете малко да си поговорите ,виждаш,че положението е тотал щетаНяма да правя мрачни прогнози,но ще кажа,че се вижда,че е трудно да попаднеш на човек с когото бихте имали нормални взаимоотношения.

# 424
Тази девойка с Ники като да му е сестра,сякаш виждам прилика.

# 425
Този Радослав е много неприятен
От всички той ми е най-противен!
Стана ми мъчно за Марио снощи, добряк си е

# 426
И аз харесах дъ куин първите 5 минути, толкоз време успя да ме излъже. Първото кофти впечатление беше реакцията ѝ срещу Ники след срещата им, а после вашите мнения от други формати тотално потвърдиха кофти характера ѝ. Много лош ход от нейна страна. Като си знаеш характера...що се вреш в ефир да те видят хората?

# 427
Ами,ако се огледаш наоколо,ще видиш хич не малко мъже , са подобни на тези вътре.Даже тези,които първоначално са ти оставили добро впечатление,като седнете малко да си поговорите ,виждаш,че положението е тотал щетаНяма да правя мрачни прогнози,но ще кажа,че се вижда,че е трудно да попаднеш на човек с когото бихте имали нормални взаимоотношения.
То да бяха само мъжете.  Ами една Ренета и Ивелина да не са по-добре Joy

# 428
Каква класа!
Сервитьорът не изпорти Ники, че е редовен и че всяка вечер е с различна!
Липсва ми ресторантът на Републиката Далян Черната Станция Joy
Хаха, дааа... в миналия сезон сервитьорът от "Далян чайка" си позволяваше коментари кой бил редовен, па с коя бил Grinning И новата девойка на масата трябваше да се чувства супер. Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 12:17 от diziler

# 429
  • София
Никаква химия няма между Николай и Джулия - напъване виждам там...Няма да се получи красиво и истински.
Дори с Божко изглеждаше по чувствено в началото.
Стефан и Ванеса ярко се открояват - това е единствената двойка, в която има привличане, близо до любов.

# 430
Новите профили, пишете си кой участник е, или чия мама, комшийка, приятелка. Че да мога да не Ви чета👍
Марио беше ценен участник според мен, но няма вътре жена за него, добре, че излезе.

# 431
Като споменахте Злодеида за момент си представих финал ала Телма и Луиз. Ивелина драсва клечката на имението и двете с Ренета отпрашват с каблиолет нанякъде... може би към пропастта. Край на сезона. Grinning

Шегата настрана, тези двете защо не се вземат, много си пасват?

# 432
  • София
Аз харесвах Марио и се радвам, че излезе с достойнство от предаването. Желая му успехи занапред!
Как да няма химия между Джули и Ники, според мен е точно обратното. Харесват се и още как. Не мога да кажа същото за Стефан и Ванеса. Там виждам единствено сексуално привличане от негова страна. За нея не мога да кажа. Тя ми е малко като мумия, едвам се изказва, странна ми е.

# 433
Новите профили, пишете си кой участник е, или чия мама, комшийка, приятелка. Че да мога да не Ви чета👍
Марио беше ценен участник според мен, но няма вътре жена за него, добре, че излезе.
Мдаа, голям наплив...
Скрит текст:
@alternativen, регистрация на 3 август, пише само в тема "Диви и красиви"
@sky of love, регистрация на 19 август, пише предимно в "Диви и красиви"
@KittyLounge, регистрация на 7 август, пише предимно в "Диви и красиви"
и мн.др.
Но реално никой не може да ги задължи да се разкриват. Имат право да се възползват от това, да са анонимни.
А колко участници има, дето изобщо не са регистрирани, а само четат...
Във всяка риалити тема тук е така.

# 434
Ники наистина изглежда студен, няма много страст в него. Срещите с Ивелина...едната в беше сравнил като бил малък как се чувствал на 1 юни... И за тази с Джулия имаше нещо....Със сигурност е по-щастлив с нея, но чисто физически стои на дистанция. Джулия изглежда доста по-гореща  натура...

Общи условия

Активация на акаунт