⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 4

• 47 489
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Божинката е при Маги Joy

Защо се е навлякал така? Нямаше ли по-къси гащи Joy

Поне са преместили свещта...

Сутринта се е събудил с къси вибрации и според тях е избрал гащите😜

# 586
Ники Масурски рапира в тикток на лайв, голяма излагация е… сравняват го с Джорджано. 😂

# 587
Гледах подкаста с господин Вибрация и пак ми падна в очите. Мисля, че не съм виждала такова мекотело в живота си. Всичко беше "аз, аз, аз, моите чувства, моите емоции, моя център" и т.н. Маги на няколко пъти добре му сина, каза му в прав текст, че той всеки ден бил с ниски вибрации и бил вглабен в себе си, а в крайна сметка всяка жена има нужда и тя да си помрънка. Абе изобщо, ако този си намери жена някога, това ще е погром за нашия пол. Той бил искал да си намери центъра и тогава да се бори з Джулия, ама било късно. Вече като се замислил не я харесвал, ама как няма, то гроздето е кисело. Не я бил търсил след предаването, обаче си останал близък с Ивелина. Това говори достатъчно що за човек е. Искал да стане аниматор и да забавлява деца. WTF, това е работа за студенти, ти си на 33 години и още не знаеш какво искаш да правиш с живота си?!? До колкото разбрах още е безработен, което също е отвращаващо за човек на неговата възраст.

# 588
В САЩ казват, че в днешно време толкова къщи шорти носят предимно гейовете...

# 589
Коментар на Джили за подкаста на Божин
https://vm.tiktok.com/ZNdqVQuDL/

# 590
  • София
Може ли да кажете с няколко думи, защото нямам тикток

# 591
  • София
Не мога да се въздържа - не знаех, че определението адекватна може да се ползва за глуповата, но не много проста! Таман за Джулия!

# 592
Тя казва, че въпреки че изглежда спокойна и е успяла да контролира емоциите си, това не означава, че се чувства добре и не се нуждае от подкрепа. Това е отвор за вибратора, че той не е попитал Джулия как е, защото изглежда добре. Джулия наистина е много зряла и възпитана.

# 593
  • София
Тя казва, че въпреки че изглежда спокойна и е успяла да контролира емоциите си, това не означава, че се чувства добре и не се нуждае от подкрепа. Това е отвор за вибратора, че той не е попитал Джулия как е, защото изглежда добре. Джулия наистина е много зряла и възпитана.
Много благодаря, още нещо, което затвърждава мнението ми, че тя е доста зряла за възрастта си.

# 594
Гледах подкаста с господин Вибрация и пак ми падна в очите. Мисля, че не съм виждала такова мекотело в живота си. Всичко беше "аз, аз, аз, моите чувства, моите емоции, моя център" и т.н. Маги на няколко пъти добре му сина, каза му в прав текст, че той всеки ден бил с ниски вибрации и бил вглабен в себе си, а в крайна сметка всяка жена има нужда и тя да си помрънка. Абе изобщо, ако този си намери жена някога, това ще е погром за нашия пол. Той бил искал да си намери центъра и тогава да се бори з Джулия, ама било късно. Вече като се замислил не я харесвал, ама как няма, то гроздето е кисело. Не я бил търсил след предаването, обаче си останал близък с Ивелина. Това говори достатъчно що за човек е. Искал да стане аниматор и да забавлява деца. WTF, това е работа за студенти, ти си на 33 години и още не знаеш какво искаш да правиш с живота си?!? До колкото разбрах още е безработен, което също е отвращаващо за човек на неговата възраст.
Подозирам,че „приятелството “му с Ивелина,ще е подобно на отношенията каквито бяха между Луна и Джордано  в къщата на Биг Брадър.Баш като някакво голямо дете е,което не успява просто да регестрира чуждите  емоции и желания,ами говори за своите.Не мисля,че го прави умишлено или е някакъв гаден егоист,той просто не вдява за какво иде реч.Изглежда,че той в действителност е прекалено вглъбен в себе си и въобще и е меко казано недодялан щом  стане въпрос за жени.Струва ми се,че си е самодостаъчен или за момента не предава важност на това,ами гледа,ако нещо по някакво чудо му се получи хубаво-ако ли не,пак хубаво.Може би е по-добре в действителност да не се обвързва с която и да е било,а да се фокусира върху нещо друго,примерно върху какво би искал да работи.Няма лошо ,че е аниматор.Изглежда обича децата,може в бъдеще да се пренасочи към някаква професия свързана с тях,ако се накани,де.В действителност трябва да си обърне внимание на себе си,защото е абсурдно тези вибрации да ти влияят върху целия живот(не само романтичния).За това,че в момента не работи няма да го съдя...все още.За него има надежда,ама от него си зависи дали ще е по-късно съзряващ,или ще се превърне във странния чичко,който говори за вибрации и тей подобни неща.

# 595
Да се говори за вибрации, енергии и зодии е странно на всяка възраст, но докато на млад човек много неща са простени или се толерират, на 33 тоя влак отдавна е заминал. Много думи за нещо всъщност простичко: обикновен недорасляк.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 00:57 от Firebird26

# 596
Божинката, вече е  забравил за Джули, - каза в подкаста.  С това, че тя преминава при Ники, го облекчава много, освобождава се той и искрено се е зарадвал.

# 597
Да се говори за вибрации, енергии и зодии е странно на всяка възраст, но докато на млад човек много неща са простени или се толерират, на 33 тоя влак отдавна е заминал. Много думи за нещо всъщност простичко: обикновен недорасляк.
По-скоро е странно за мъж да говори само за това, не е толкова проблемът във възрастта. И за 20 годишен, и за 40 годишен е странно. То може да се спомене веднъж, ама да приказва постоянно на тези теми... хич не е нормално.

# 598
Съгласна съм. Макар че на мен ми е странно и жени като говорят за това. Лично за мен е несериозно да се обсъждат такива теми изобщо или да се споменават с повече от две изречения, но в България по някаква причина хората ги споменават твърде често.

Прави ли ви впечатление, че повечето мъже спортуваха и бяха с поддържани тела? Останах приятно изненадана. При жените нищо подобно, skinny fat са и то изобщо са слаби, защото все още са млади, след някоя и друга година може и стабилно да поналеят. Все съм си мислела, че при толкова кадри по бански все едно ще вземат, която да е малко от малко тренирана.

# 599
Аз съм учудена как Ивелина въобще не се усеща колко злобна изглежда …

Общи условия

Активация на акаунт