Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 87 692
  • 914
  •   33
Отговори
# 900
Роби Уилямс в оувърсайз “Теди беър” палто.

Скрит текст:
Котето ми стана звездичка.Опитвам се са гледам концерт, но не ми се получава.😓

# 901
ДХЗ Sad
Какво се случи .. защо отлетя...Sad

# 902
О, Деси много съжалявам!

# 903
  • Burgas, Bulgaria
Оох, Деси, думите не стигат за утеха! Голяма мъка е! Broken HeartBroken HeartBroken Heart

# 904
Днес бях на лов за маратонки или ежедневни боти. Искам маратонките да са в зелената гама или със зелен акцент и предложенията от горния пост ми харесаха Simple Smile Боти харесах, ще ги помисля още малко.
Прибрах се без обувки, но пък с крем за тяло с аромата на един от любимите ми парфюми и към двата чифта барел дънки до глезена добавих и едни по-дълги. Те се стесняват в долната част, падат много хубаво и не ги настъпвам.

Тийнката има с ултра широки крачоли на същата марка, само че тя е с 10 см по-висока от мен и не се налага да съобразява дължините на крачолите.

ДХЗ, съжалявам Sad

# 905
ДХ3, много тъжно, прегръдка! 💔

# 906
  • София
ДХЗ, съжалявам, голяма мъка е Broken Heart

# 907
Да, подготвях се мислено за този момент, тя беше на 12 или 13г, не знам, нали съм казвала, че беше на съседите и реши в един момент да заживее у нас.Но от малка е покрай нас.Голяма мъка!
Но пък тези месеци , нали ви показах новото съседско коте,което дойде от нищото,  то ще ни е радост.По цял ден стои на нашия прозорец.
Извинявам се за отклонението, но ми се искаше да споделя.❤

Роби Уилямс е брилянтен!Истинско удоволствие да го гледаш и слушаш!Освен това е много забавен.

# 908
  • София
Ох, и моята вече е на 11-12 години, по изчисленията на вета. Надявам се да е от тези котки, които живеят до 20+ години. Ужасно е това, времето с тях никога не е достатъчно...

# 909
  • В морето
ДХ3 - наистина много съжалявам! Знам, че е живяло добре с вас! Прегръдка Hug

# 910
ДХЗ, съжалявам! 12 години са малко за коте, днес и едно от нашите тръгна по небесния път, заедно с твоето.
Наслаждавайте се на Роби Уилямс, много мои близки са на концерта и споделиха, че е наистина е страхотен, много забавен и с уникален акцент.

Ал, съжалявам, че на детето не му е паснало палтото, на мен ми седи добре (мисля). Според изчислянията за моя цветотип трябва да седи кафяво. Отделно си показала уникални дълги палта, на мига бих грабнала поне 2-3 от тях.
Линофрина, от къде си взе дънките? Аз обикновено всичко скъсявам, каквото и да съм купила напоследък е за момичета над 180 см и с по 110 см крак.
Адаш, този парфюм, който спомена, че искаш се загледах къде го има. Обаче прочетох неприятни отзиви за магазините, които го предлагат та може и да се въздържа, за съжаление май в Дъглас го няма.
Аз като цяло съм доста невежа в парфюмите и покрай вас се образовам. Навремето признавах само 3-4 парфюма и като типично, моногамно теле за други не исках и да чуя.

# 911
  • София
Някои модели дънки на Манго не са твърде дълги - Jessie, Paloma. Аз пък реших да си взема от детската серия на Бенетон, защото в 3XL влизам и бяха с интересен лилав цвят. Е, и те ужасно дълги, даже по-дълги от тези за възрастни.

https://unitedcolors.bg/product/detski-shirok-pantalon-benetton- … avo-4rhpce04a-1v4

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 22:54 от Lizzy_Crow

# 912
ДХЗ много съжалявам мила!

# 913
Мими, дънките са Levi's Cinch Barrel. В долната част се стесняват и затова сами се подгъват преди петите ми. Моите са с дължина 31 инча, нямаше по-къси.
Обаче като се изправя на пръсти и се изпънат, стоят много хубаво. Май ще им взема едни черни kitten heels.

# 914
ДХЗ, съжалявам Hearts

Анджи Flowers Hibiscus обожавам Наксос, мога почти целогодишно да го ползвам. Италика не познавам- ще тествам както и Киркиджан, нещо не мога да се спогодя с неговите. Разбирам те за сезоните и аз имам такива попадения- напр Тилия е летен аромат, но в топлото изобщо не го усещах, докато сега е разкош

Диа мила, питам и още как Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт