Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 75 542
  • 720
  •   11
Отговори
# 705
Мерси, Ал, ще ги погледна тези ампули. Зелената рокля много ми хареса, за жалост май днес й е бил последния възможен ден за носене. От утре започва истинската есен по прогноза.
Как ми се четат книги.., а в последните няколко години не съм отваряла.
Дрехи без джобове и аз не харесвам, днес бях с един такъв панталон и се чудех къде да си дена ръцете цял ден.

# 706
Аз съм още с рокля без ръкави и златни чехли...
Марджи, права излезе, серумът на Виши пълен боклук. И лепне...
Завръщам се на добрия стар маслен серум на Герлен...просто тази емулсия е разкош!

# 707
Мими, някои серуми лепнат, с крем отгоре се оправя положението.Така са направени.

# 708
Мими, някои серуми лепнат, с крем отгоре се оправя положението.Така са направени.
Искаш ли го? Аз не мога да го търпя лепнещ?

# 709
Давай го, 😄🥰.

# 710
# 711
  • София
Аз лепнещите серуми си ги слагам вечер.

# 712
  • София
Мими, добре, че каза да ме подсетиш, че имам и аз такива мостри, които още не съм тествала.

# 713
  • София
Мдааа, ще се прибират летните рокли, явно вече няма смисъл отлагането Sad
Вчера за последно си разходих последната придобивка, а една гледка успя да ме шокира…
Скрит текст:

Скрит текст:

# 714
  • Варна / UK
Привет, готини мацки Hug
Пускам пак масажите (ако искате ги закачете на първа страница следващата тема):
Скрит текст:
40-49 - този ми стана любим:

50+ - и този го правя, но по-рядко вече (иначе с него започнах):

Герито пусна един лимфодренажен масаж в темата за естетичните процедури. Самият масаж почва от десетата минута някъде и е около 8 минути, но е добре да се изгледа цялото видео поне веднъж:

Сега правя един ден - първия, втори ден - втория, трети ден - третия, и след това - един ден почивка. Все пак, това са упражнения за лице - и лицето е 'Асан, и му трябва почивка Joy .
Освен колагена сутрин (на гладно, един час преди храна) започнах да добавям към него по един-два грама от тези аминокиселини (Пролин, Лизин, Глицин), но още ми е много рано да кажа има ли по-добър ефект така. От 19ти почнах:
Скрит текст:

И понеже повече от 2 години вече приемам подезичен NMN 0.5g (anti-age) сутрин, непосредствено преди колагена - вечер започнах да приемам TMG 0.5g. Малко ме разсънваше отначало, но му свикнах.
Скрит текст:

Това го пиша, защото само с масажи надали ще станат нещата, трябва малко помощ и отвътре.
Не се включих в предизвикателството да не купувам нищо това лято, май точно обратното стана Grinning . Част от придобивките:
Скрит текст:
Обувките и чантата, роклята не я бях обличала, но е купувана отдавна:

За спорт:
Къси гащи - като дългите, само че къси:

И дълги гащи, като другите дълги, само че в друга цветова гама Joy :

Една цикламена рокля (набръчкана е така, защото е такъв моделът), за годишнината от сватбата - да съблазнявам МъжО - безотказно стана работата Grinning

Бяхме на концерт на Coldplay (аз бях писала, че досега не сме ходили на никакви концерти). Обаче се наложи да сменим билетите от 3.09 за 31.08, защото на кой да му дойде на акъла, че дъщерята започва училище на 3ти Joy . Мноого ни хареса, толкова, че сме забърсали билети за още два концерта (не на Coldplay). Малко снимки:
Скрит текст:

Публикувах тази снимка в Инстаграм и момиченцето зад ММ е коментирало - не мога да повярвам, че това сме аз и ... (момченцето зад мен) - пусти алгоритъм и face recognition Joy - няма скрито - покрито...

Спирам, че чаршаф стана... Обичам ви всички, и вие си го знаете Heart

# 715
Надя, в прекрасна форма си.
Аз вчера и днес продължавам с китките, въпреки че трябва да ги прибирам

# 716
  • Sofia
Наде, всеки път като те видя ме мотивираш за спорт! Heart Eyes
Сефтосах ленената рокля Зара, на хладното време днес ми е екстра, само че  още от сядане в колата е на хармоника.
Някой може ли да ми препоръча добър фризьор, че с тази рехава метла не се харесвам?

# 717
Колкото и да не ми се искаше, извадих коженото яке и позабравена чанта, ама ми е в тон с обувките:

# 718
  • Велико Търново
Дес, Карен, Наде и тоалетите на Марджи, и Скорпио страхотни.
Карен, Мърфи на България?Аз съм много доволна от него-преди години пътувах от Търново до София да ме прави.Сега като идвам пак обмислям да го посетя.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 20:33 от siska79

# 719
последните 3 дена беше есен.

Но днес 8 градуса. Опитах да освежа деня в лимонов цвят.
Магни, хайде с полата! На теб разбира се по-друго ще стои.

И скорошните ми керамични бижута

Общи условия

Активация на акаунт