Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 82 568
  • 832
  •   20
Отговори
# 720
Жестоко - индиго и лимони Hug

Аз съм още униформена

И при мен леко заваля и захладня. Малко под 30+ през деня.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 16:08 от MagniМ

# 721
Вчера писах, писах, някак без да искам рефрешнах страницата и всичко се изтри…

Видях всички снимки, чудни сте , момичета! (В изтрития пост коментирах по-подробно, ама нямам време днес).

Искам и аз да си скъся косата малко, но се чудя къде ли да отида. Откакто се къносвам косата ми стана някак по-тежка, изправи ми чупките и къдриците, за капак започна да се омазнява бързо и я мия през ден, та може би ако е по-къса ще в по-лесна за поддръжка.

# 722
  • София
Аз си намерих фризьорка в квартала и съм много щастлива от това.

# 723
  • В полите на Пирин планина
Мими, аз заради тези "екстри" се отказах преди години от къната, а и защото косата ми е светла и ставах доста светофарно червена и ММ изобщо не ме харесваше с този цвят и само мрънкаше. Като си гледам стари снимки, не ми е съвсем добре с тази тоналност наистина.
Магни, даже с униформа си много хубава.
Да кажа, че се възхищавам на Сиска как става в тъмни доби, за да тренира. Аз сутрин едвам се изстъргвам от леглото и изобщо не съм в кондиция.
Вечер имам много повече енергия.

# 724
Добро утро. Най после есен и една идея спокойствие....днес за първи път не съм със сандали, свалям чорапите края на май, началото на юни и ги обувам края на септември.
Много, много ми хареса Мариета в жълто и всичките показали се мацки...!
Днес съм с леопардовата рокля и червена чанта. Сутринта уцелих пълнител за червения серум на Шисейдо и веднага си поръчах и аз станах като вас...да има!  Ще ми изпратят мостра и на този парфюм, никога не го бях виждала и мирисала до сега.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 09:55 от mimi.7299

# 725
  • София
Аз съм си вкъщи и съм се разшетала - вадя есенните дрехи и прибирам летните.
В събота съм на бар и от сега съм в размисъл какво да облека. Ако е хладно, май пак ще сложа широкия кожен панталон.
В Гърция носих една раница дрехи и накрая пак съм си облякла един потник, дето цяло лято го нося и три пъти се снимам с него. Та, от суета - няма да поставям снимки.

# 726
Всички сте много хубави...А Надя с цикламената рокля е супер!
Вчера май и аз сложих край на летните визии с една стара рокля от първите дни на Ковида...но тя става и за по-хладни дни, тъй че може и още да я облека......
Тези почивни дни и аз ще се занимавам с гардеробите...

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 20:37 от kativita

# 727
Много сте хубави момичета ❤️
Каледните играчки ми стреснаха, Надя ме вдъхновява само като я видя, а - Robin Wright, на която Надя ми прилича, участва в Wonder Woman, тогава е на 50 и казва, че никога не е била в по-добра физическа форма.

На фризьор ходя в центъра, доволна съм.

Вчера така, бях с kitten heels,  супер е, маратонките сложих за да се кача на колата...

Мими, учудих ти се с Виши серума.

Кативита, красиви крака в красиви обувки 🩷

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 08:10 от Al Georgieva

# 728
Наде, благодаря много за линковете за масажите, много съм неорганизирана, все лайквам, отварям, и после забравям да запазя полезните неща.
Scorpio, като момиченце си!
Kati, много красива визия Simple Smile
Мариета, честити бижута, много интегрално се вписват в стила ти, страхотни са!
The body shop са пуснали адвент календари с козметика, някой дали ги е разгледал?
Не мога все още да стигна до смяна на сезонните гардероби, карам с наличното
Скрит текст:

# 729
Лейди, по същия начин съм и аз.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 09:07 от ДХ3

# 730
Масажите да - отварям, виждам и после забравям, а трябва да си правя.

Дхз, Момето, много ми харесвате 🙂
Влюбена съм в широките дънки ❤️ и аз така се вея днес

Есенни дрехи не вадя, че при мен са си извадени

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 12:05 от Al Georgieva

# 731
  • София
С дънков къс тренч:

Скрит текст:

# 732
И тук рязко дойде есента. Чака ме гардероб и мен, ама време никакво. Измъкнах кожените якета и дългите дънки, за да закърпя положението, но наистина трябва да намеря време да прибера летните неща и да извадя топлите.
Още си чакам поръчаните якета в тийл, бавят се.
Oт няколко дни с щерката сме в Dirndl приключение, баш по време на Октоберфестовете. Трябвал и спешно, в реален магазин не се предлагат около нас и затова поръчвам и връщам като луда Dirndl-и и блузки за тях. До тук с нищо не се одобри. Иде ми да крещя.

# 733
Родива в drindl ми хареса много. (Дано не бъркам съфорумката)

Мьос, снимай моля те като изберете.

Аз носех 90-те, свекърът ми донесе подарък една фантастична drindl в тъмно зелено и винено червено - дълга пола, две ризи с яки до врата, целите в къдри и дантели, сако и кожен колан със сребърна катарама. Обожавах тази дреха, много я носех.

# 734
  • Виена
Дриндълчето е нещо малкооо по-различно от сако и пола, а и блузите като правило не са с яки до врата, напротив, изрязани са силно. Разбира се,има и затворени модели,но не това е идеята Wink
Ной-красивите тук ги шият в регион Залцкамергут и в Залцбург. Хубавите са скъпи. Е, има и в амазон -на моето десетгодишно човече взех амазонско дриндълче.

При нас вървят бирени празници навсякъде, дневните температури са около 13 градуса, а в супермаркетите продават лебкухени и щолени. Помен няма от лято.

Общи условия

Активация на акаунт